Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (189. sayfa)
-
-
-
Çıkacak olan DLC Türkçe altyazı desteği ile gelecek mi acaba herhangi bir bilgi var mı 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk oyunu zevkle oynayıp bitirmiştim. 2. oyunu da birkaç ay önce, CD li versiyonunu para ile satın almıştım ama oynama şansı bulamamıştım. 2 hafta önce başladım ve 20 saati geride bıraktım oyunda. Hikaye olarak gayet güzel gidiyor aslında fakat oyundan o kadar sıkıldım ki daha fazla devam edemedim. Oyundan neden sıkıldım diye düşündüğümde aklıma gelen ilk 3 şey şöyle;
- İlk oyundaki savaş stratejisinin birebir aynı olması; sürekli savaşlarda zayıf nokta bul ve ilgili silahla oraya çalış ya da parça düşür mantığı
- Oynadığım süre içerisinde yan görevleri biraz basit bulmam hatta ve hatta yan görevlerin bile birbirine benzemesi(iz takip et, izin sonuna git, çatış, kurtar)
- Zaman zaman bana mı denk geldi nedir gözüme batan ve ilk oyunda bile görmediğim grafiksel bug lar
Sonuçta öyle ya da böyle bu oyuna bir türlü tutunamadım ve şimdilik park ettim. Belki sonra tekrar devam edebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 17 Mart 2023; 11:35:31 >
-
Lance Reddick ölmüş. Oyunda ki "Sylens" karakterine hayat veren.
tmz'The Wire' Star Lance Reddick Dead at 60https://www.tmz.com/2023/03/17/the-wire-star-lance-reddick-dead-dies/ -
The Wire'ı bitireli birkaç ay olmuştu. Üzücü...
-
Ek paketin çıkmasına tam 1 ay kaldı ama hâlâ fiyatı belli değil. Ne kadar olur acaba...
-
Oynayalı 30 saat oldu ne doğru düzgün zırh veriyor ne silah, verdikleride sadece yeşil ve mavi, hep böylemi ilerliyor bu oyun?
Yan görevlerde güzel zırh ve silahlar vardı diye hatırlıyorum
Yahu ne güze özetlemişsin.
Hediyem olsun :)
Mona Müzikyoutubewww.instagram.com/ulucinarmuzik/ twitter.com/ulucinarmuzik www.facebook.com/UluciınarMuzikYapimhttps://www.youtube.com/watch?v=hmCIx1KlXdo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 19 Mart 2023; 15:14:33 > -
Benim oyun tamamlanma yüzde 57 civarıydı. Mor renkte silah ve zırhlarımda var. Bana yan görevlerden ve ana görevlerden mor renkli silah ve zırhlar gelsede ben şu an kullandıklarımı parayla aldım hep. Parayla aldığım zırh ve silahlar daha iyi çünkü, şimdilik. Sarı zırhları gördüğüm kadarı ile duellolardan kazanılan nişanlar karşılığında alabiliyoruz. Başka görevlerden sarı eşya veriliyorsa bilemiyorum. Ayrıca zırhlar ne kadar iyi olursa olsun robotların darbesi her türlü zor duruma sokuyor karakteri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 19 Mart 2023; 22:0:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu dün platinledim. Ana hikayesi çok güzeldi, çok keyif alarak oynadım ama hikaye bittikten sonra yan görevler olsun, arena olsun, asi kampları olsun, yarışlar olsun bir yerden sonra hep aynı şeyleri yapmaya başlıyorsunuz. Bu da beni çok sıktı. Mesela ghost of tsushima'daki yan görevlerin her biri neredeyse ana görev kalitesindeydi. Yine de her şeye rağmen çok güzel bir oyun, herkese tavsiye ederim.
Oyun plusa gelmesine rağmen kutulu oyunu satmaya kıyamıyorum, arşivde kalsın bence. Oyunsuz döneme girdiğim an tekrar başlayacağım, benim için bir başyapıt.
Klasik bir soru sorayım. Dil desteği olmamasından dolayı 1 oyunu ve genişleme paketini oynamadan, oynanabilir mi? Arada gow yada tlou 1-2 gibi çok bağlantı varsa mecbur oynayacağız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oynanabilir, bu oyun gow ya da tlou gibi hikaye ve karakter derinliklerine sahip bir oyun degil, assassins creed gibi ruhsuz siradan bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 21 Mart 2023; 1:36:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında bağlantı var ilk oyunla, ikinci oyunda konuya ve kişilere yabancı kalmamak için ilk oyundan bilgi edinmek gerekir. İlk oyunu oynamak istemiyorsan kolayı var; oyunun inceleme videolarından birisini izle konuya hakim olup başla ikinci oyuna. Sanırım dost kayaoğlu'nun bu oyunla ilgili incelemesi vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 21 Mart 2023; 2:57:0 >
Oyunun başında ilk oyunu oynamamış olanlar için kısa bir özet koymuşlar. Bu sayede hikaye hakkında fikir sahibi oluyorsunuz.
çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için @jackaliso @turquoise.blue @RedDeadRedemption
-
Horizon Forbidden West Burning Shores ön siparişe açıldı
Fiyat 199 TL
PlayStationtwitterPlayStationhttps://twitter.com/playstation/status/1638526066061987842?s=46&t=M6dpTFe8ckt0F0hSBMZK3Q
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben bedava olur sanıyordum ama iyi fiyat. Ama 1-2 saat oynanış sunacaksa gerek yok, uzun oynanıs olur umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X