Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.065
Cevap
51
Favori
189.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 1 ay önce horizon forbidden west bundle ile aldım exc oynuyorum bu oyunu bitirdim ilk oyun gibi aynı sorunlar bunda var oynanış olarak beş para etmez baygınlık geçirdim resmen para vererek alsaydım oyunu çok üzülürdüm 3 oyun da oynanışa ciddi şekil de el atılması gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vrr desteği çözünürlük ve dengeli modlar da çalışıyor mu yoksa yine sabit fps mi veriyor bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 27 Şubat 2023; 11:1:4 >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt

Horizon serisi en başından beri, inanılmaz derin bir combat ve oynanış vadetmedi ki. Guerrilla Games yatırım önceliğini hep Görsellik, Sinematik Sunum ve Hikaye/Karaktere verdi.

Siz size hitap etmeyen bir oyunu ısrarla oynamaya çalışıp kendinizi yormuşsunuz. Forumdaşlar da diyor ki e o zaman niye oynadın? Aloy bacımız sana bakmaz, aradığını onda bulamazsın.

• fearless_king kullanıcısına yanıt

Hayır dediğiniz modlarda sabit fps çalışıyor. Sadece performans modunda vrr aktifleşip fps kilidini kaldırıyor.

Beğenmemeye şartlanıp oynamışsınız gibi. Oyundaki grafik, animasyonlar, efektler çok çok iyi. Kendini oyuna bırakınca fazlaca keyif alıyorsun.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Digitalfoundry de calissaydim bu oyunun ne kadar buyutuldugunu ve orta duzeyde bir les oyunu oldugunu %800 slow da animasyonlarin-kontroluyle ve gercek zamanli benim analog kontrolumle bir ekrani 4 e bolerek anlatirdim :)

Buradan belli bir yazi vurgusuyla anlatmaya calisiyorsun. Ise yaramiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 4 Mart 2023; 15:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sal artık konuyu ahmet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 saat sonra oyunu sildim beleşe verdiklerine şaşmamalı

görsellik var ama oyun değil bu

izliyorum bakıyorum ama bana birsey vaat etmiyor gram istek duymadım yani

meta da nasıl 89 almış peki bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok çok keyifli güzel bir oyun grafik anlamında muhteşem .yılın oyunu listelerinde bu kadar geri kalmamaliydi Türkçe olması ayrı güzel .hiç düşünmeden indirip oynayın .

• Ne oldu şimdi kötü oyun mu oldu? Oynayan oynamış zamanında ve çoğunlukla beğenilmiş. Ben de o kısımdanım. Horizon'un evreni bana hep çekici gelmiştir. Bir baş yapıt mi, tabi ki değil, burda oyuna çamur atan , oyundan anlayaman kişilerin dediği gibi de , kesinlikle kötü bir oyun değil. 3. oyunu büyük merakla bekliyorum. Şimdi vr2 çıkan call of Mountain'i de deneyecem. Bu dünyanın gerçekten içinde olmak bakalım nasıl bir duyguymuş. Görelim.

• İLK CIKTIGI ZAMAN ALMISTIM 3-5 GÜN OYNAYIP SİLMİŞTM SİMDİ PLUSA GELMİS TEKRAR ŞANS VERİCEM BAKALIM

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dayanamayıp sildim, bence kötü bir oyun.

• bakmayın boş yorumlara rpg seviyorsanız deneyin memnun kalacaksınız..

• İlk oyunu oynamadan ikinci oyunu oynasak bir kaybiniz olurmu ?

• Şu oyuna kötü yazan tayfa para falan alıyor herhalde yoksa başka bir izahı yok. 1 haftadır türediler çok ilginç bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 8 Mart 2023; 13:8:32 >
  • @nier

Oyunda güzel bir ayrıntı paylaşacağım. Yüksek bir yerdeyken kar yağışı varken aynı hizada aşağı inince kar yağmura dönüşüyor. Böyle bir ayrıntı çok hoşuma gitti. İlk oyunu da beğenmiştim bu da gayet güzel. Yakın dövüş kombolarını yapmak biraz zor fakat zamanla alışıyor insan. Oyunda Türkçe altyazı seçeneği olması da ayrı bir güzel. Böyle yapımlar her zaman gelmez. Beğenmeyen arkadaşlar varsa gitsin tetris oynasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Mart 2023; 13:8:41 >
  • arkadaşlar oyunda uçma özelliği nasıl ne zaman açılıyor yani oyunun tahminen yüzde kaçında ? birde arena hangi görev ile aktif oluyor. şuan gaja'nın ilk ast işlevini aktif ettiğimiz görevdeyim

• Oyunun anlattığı hikaye ilgimi çekiyor bulmacalar da olması ayrıca güzel olmuş ben genel olarak 3 4 saat oynadım beğendim farklı bi tarz oyun olmuş.

• Oyun bence gayet güzel evet biraz dlc havası var ama daha ne yapabilecekler ki adamların hikayesi yeter zaten gayet güzel bir işleyişi var. grafikler de gayet başarılı ve yerinde.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.