Şimdi Ara

Honda PCX 125 Anahtarsız çalıştırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün çıkışı motoru çalıştırmak istedim ama kontak dönmedi. Servisi aradım anahtarın pili bitmiş olabilir dedi. 2020 model anahtarsız calisan modeli.


    Daha önce bu problemi yaşamış olan var mı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam anahtarı devredışı bırakmış olabilirsiniz anahtarın uzerindeki tuşa bastiginizda yeşil ışık yanmasi gerekiyor. Eger kirmiziysa kucuk olan tuşa yeşil ışık yanana kadar basili tutup bırakmanız gerekir 2020 model motorunuzun anahtar pilinin bitecegini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 yılındayız ve ben YBR 125 esd'yi verip yerine 2018 model bir PCX satın aldım acaba yapabilir miyim olur mu olmaz mı diye kara kara düşünürken hadi dedim bismillah ne olursa olsun. Her şey iyi gidiyordu birden bir gün motoru kontağını çeviremeyişimle aklıma gelen başıma mı geldi diye acaba söylenmeye başladım öte kurcalı biri kurcala direksiyonu oynat olmadı omadığın ışıkları yanıyor motorun sağ sol sinyalleri kumanda üzerinden tuşa bastığımda yanıyor ama bir türlü kontak çevrilmiyor fakat ne türlü beceremedim internete girip 2018 model PCX anahtarsız çalıştırma sorunu diye yazdığında direkt karşıma çıktı meğersem kumandayı devre dışı bırakmışım akşam evde otururken elimde oynamıştım bir iki defa teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.