Bildirim
FORD FOCUS'a HIZ SABİTLEYİCİSİ TAKMAK
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-

eski focusuma yeni focusuma da taktım :D
ebayda hız sabitleme kitleri var. onlardan almanız lazım. daha sonra 1.6 nın gaz kelebeğinde 2. gaz teli için yer yok. ya tornacıya yaptırılıcak yada benim gibi 2.0 gaz kelebeği alınıp ( onda 2. gaz teli için yer mevcut) gerekli parçalar 1.6 ya uyarlanacak. gerisi montaj işciliği. istanbulda yada istanbula gidip montaj yaparım derseniz size usta önerebilirim bu işi 4-5 kere yaptı. 2 tane benim focusa 2 tane de beni tanıyan focus sahibinin aracına.
kiti şu ilandan aldılar genelde. ben ilk ve resimdeki arabanın kini ankarada amerikdan getirip taktıramayan birinden almıştım. diğerini bu ilandaki kiti amerikadaki bi arkadaş vasıtasıyla getirtmiştik.
aracınızın 2001 olması iyi çünkü 2002 sonrasında clock spring denen direksiyon sarmalı farklı ve ilanlardaki kitler genelde 2002 öncesi versiyonla uyumlu. 2002 sonrası için uyumlu clock spring almanız lazım. hatta ben 2004 modele taktığım için bir adet 2002 öncesi uyumlu clock spring boşa çıktı :)_____________________________
-
-
ayrıca şunu da ben ekliyeyim.
bu ürün içerisinde direksiyon olduğu için gümrükte takılıyor.
eğer sorunsuz olarak alabilirseniz hemen gidin bi horoz tavukfalan alıp kan akıtın. lakin bu şans bi daha gelmez..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler