Şimdi Ara

HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
10.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masterap

    Hondayi sevmem ama maddeler oldukca sacma

    1. Bu madde icin bir cok marka sayabilirim.
    2., 3. ve 7. maddeler tamamen Turkiye ile ilgili sorunlar.
    6. Dizel mi kaldi ? Avrupada elektrikli arac satislarinin altinda kaldi.
    8. 1.5 182hp gibi muazzam bir turbo benzin motoru var, paran varsa gidip alirsin.
    9. Cvt yillardir bir cok marka tarafindan kullanilan bir sanziman cesidi, mucidi de honda degil zaten.
    Dizel suan gundemde yok. Dizelin hizli zamaninda bile yoktu dizelleri
  • kayihani K kullanıcısına yanıt

    Doktorum döktürmüşsün HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. 

  • navigasyon güncellemesi var, ben yaptırdım, direksiyon takımı ve atmosferik motor da dediğiniz gibi değil, diğerlerine katılıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuztürk1512 -- 14 Aralık 2020; 12:35:46 >
  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt

    Ozanim nasil ariza vermiyorfu ? Tr pazari icin diyorum cruzelar zaten subap sorunu ve yag sogutu patlamasiyla meshur. Aveo lar desen narin arabalar, daga bayira ve bozuk yola suremiyorsun reno hyundai gibi. Captiva desen cok yakiyor ve gitmiyor. Satamadi adamlat cekildiler kolay mi reno fiat hyundai dururken millet ucuz olsa.bile chevrolet almaz hacli amblemi var onunde alanlar hemen turk bayragi folyosu yaptistiriyorlardi HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alyycigim hondanin fabrikasi tr de var mi ? Toyotanin var sakaryada arkadas orada calismis gecmiste forklift operatoruydu. Motorlar japonyadan geliyor biz orada montajini yapiyoruz diyordu. Birde yemekleri guzelmis fabrikada verdikleri fakat kadroda degilmis o 2-3 calistiktan sonra isci kadrosuna aliyorlarmis. Cekik gozluler gezip duruyorlardi fabrika icinde diyordu HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. Premium markalar ve bilinen markların D segmenti araçları hariç motor sesi almayan araç mı var?
    2. ve 3. Maddeler Türkiyede olan sorunlar
    3. ^
    4. ? Bilgim yok
    5. ? Direksiyon takımı nasıl sorunlu?
    6. Dizeller genel olarak sorunlu motorlar Alman markaları hariç düzgün yapanını görmedim daha, ayrıca Honda diğer halk markaları gibi dizel kullanan bir marka değil benzinli ve hibrit motorlarıyla ünlü olan bir marka
    7. Her bayi aynı değil fakat bu da Türkiyedeki sorun
    8. Motor sorunsuzsa neden değiştiresin, sonuç olarak civic performans aracı değil eğer performans istiyorsan 1.5 turbo benzinli veya 2l turbo benzinli type-r mevcut
    9. CVT şanzıman uzay teknolojisi denebilecek bir şanzıman, performans değil konfor ve ekonomi sağlamaya yönelik ama Honda mühendisleri yine bu şanzımandan f pedallı performansa yönelik vites kademeleri oluşturmuş. (paketten pakete farklılık var)




    Mükemmel bir marka olmayabilir fakat bir araçtan beklenen her şeyi sağlamakta, motor konusuna gelecek olursak 1l turbo benzinli motorlardan ekstra güç alıcam derken motor bloğunu çatlatmak gibi sorunlarla uğraşmaya gerek yok. Youtubedan bakabilirsiniz bakım görmemiş kaç yıllık civiclerin nasıl ilk marşta çalıştığını.


    Bana göre Alman markaları oyuncak gibi geliyor gözüme. Güçlü, eğlence amaçlıdırlar, içine girdiğinde malzeme kalitesi rahatlatır.

    Japonlarsa 2.el bile olsa aldıktan sonra 10 yıl kullanmaya devam edilebilecek araçlardır, malzeme kalitesi düşük fakat seni yarı yolda bırakmayacağını bilirsin.


    Tabi burada kişisel görüşler, aracın sürüş hissiyatı ve markaya olan yakınlık da işin içinde, ben bir JDM tutkunu olduğum ve araçlara meknik olarak bağlı olduğum hissiyatını sevdiğim için Japon markalarına her zaman sıcak bakacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toedwarrior -- 14 Aralık 2020; 14:35:0 >




  • HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL.




    ..

  • İşte seviye bu, oradaki forklift operatörü zar zor Honda alıyor, gelip burada ne yapacağını anlatıyor.


    Adam olsaydın da yönetim kadrosuna girip o zaman anlatsaydin fikirlerini derler adama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    Bence sen git lgs’ye çalışmaya devam et.

    Burayı veletlere bırakanlar utansın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    sıfırına 300 bin verip full paket alıp ( deri koltuk - ısıtma- sunroof vs. vs. ) ( 1.5 turbo ex. o fiyatlara) binebileceğin bu ayarda sedan araç alternatiflerini sunarmısın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: en1gma

    Burayı veletlere bırakanlar utansın



    Alıntıları Göster
    Bırakan yok buradayız daha...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    Bırakan yok buradayız daha...

    Alıntıları Göster
    La ihtiyar hondaci mi oldun başımıza.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Üstad yalnış anlaşılmılmışız Chevrolet in tr ye gönderdiği arabalar korede üretilen bi nevi yan sanayi amerikan gibi bişeydi hakiki amerikan malı değil asya ve bazı avrupa ülkelerine bu arabaları arma basıp çaktılar. Batan çıkanda yine amerikalı GM motors u kastettim benzer örnekte ford'tur avrupa pazarındaki bu mondeo fiesta filan fıstıklar ispanya ve almanya'da toplanıyor bunlarda has amerikan değil onu anlatamadık ;)) hakiki amerikan malı arabalar ölmez özellikle motorları ömürlüktür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    La ihtiyar hondaci mi oldun başımıza.

    Alıntıları Göster
    Hondayı sever(d)im. Buradaki bazı veledler daha portakalda vitaminken biz accord-legend kullanıyorduk. Şu andaki hondalardan ve özellikle honda-tr den ben de memnun değilim ama hondayı yerin dibine sokacağım derken vw’i dilimlenmiş ekmekten sonraki en büyük icatmış gibi lanse edenlere dayanamadım ne yapayım!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok bilmiş...

  • Ilk okuyunca anlamadim ama sonradan anladim ne demek istedigini konu sahibine ironi yapmissin HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. 

    Forklift operatoru mavi yakali deyip gecme onlar yapiyorlar montajini arabalarinin, tasimasini falan. Yonetim kadrosu teorik bilgisini bilirler sahaya inip calismazlar. Fabrika full robotize uretim yapmiyor. Bir vida 3 torkla sikilmasi lazim isci 2.5 tur sikar gibi. Arcelik ve tsk da calisan isciler yonetim kadrosundan daha cok maas aliyorlar. Saat basi ucret alirlar ve sendikasi iviri ziviri ekstra odenekleri oluyor onlarin hesaplamalari farkli. Beyaz yaka net maas alir.


    Birde zar zor aliyor demissin ya o adama gore o arac pahali ve ulasilmasi zor oldugu icin mi hondayi alinca kutsal kefeye koyup yere goge sigdiramiyor ? Yoksa araci alip veya kullanip begenmeyip tu kaka deyip almanlari mi yuceltme politikasi izlediginden mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt

    Dogru diyorsun ozanim onu bende farkettim. Goruyoruz filmlerde tursusu cikmis paslanmis arabalara hala biniyorlar kullan at arabalar degiller bizdekiler gibi. Koldan vitesli biniyorlar. Yalniz onlarda da elektrik, beyin arizasi falan oluyor. Mekanik saglam ama elektrik-elektronik arizalari yasaniyor eskiyince arabalarinda. Efsane kasa toyota corolla gibi saglam degil elektronik elektrik aksamlari. O tamir forumlari ve videolarinda gormustum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Tugralcigim alamanlari sevmesem otomotiv sanayisinin baskenti cogu alanda cok ilerideler. Dsg sanziman mesele ilk alamanlar buldu diye biliyorum cift kavramayi sonrasinda eski mersolara yilina gore muazzam teknolojiler koymuslar adamlar. Konforu sunu bunu gectim adamlar yapiyor. Su videoyu izle gerisini sana birakiyorum. Ben reno.ve toyota faniyim, motosiklette honda iyi yapiyor ama cin mali motorlar dayanmiyor patliyorlar hemen. Bide honda parcasi cok pahali accord da elektrik arizasi vermeye meyilli bir araba ama camry oyle degil das gibi. Tr de bi civic tuttu peynir ekmek gibi satti ama digerleri eh iste. Birde forumda hondaata diye kilolu sisman bir adam vardi onu tanirsin belki o ne yapti bilmiyorum gozukmuyor piyasada onu cagir buraya  


    Tugralim video bu izle bu adam makine muhendisi cok guzel anlatmis alaman teknolojisini zengin oyuncagi ama yapmis mi ? Yapmis adamlar, ben renocuyum sonra toyotaci


    Ben almanlara düşman değilimde Japon ölmedikçe hayatımda 1 numaraya alman aracı koymam. Dsg yi almanlar buldu kullandı ee bozuktu ilk başka çok insanın canını yaktı hala daha tam düzelmiş değil gel gelelim Hondanın patentini aldığı 3 kavramalı 10 ileri şanzıman da var duyurulalı yıllar oldu ancak adamlar hala test ettiğinden yollarda göremiyoruz bulup piyasaya salmak değil ki mesele yaptığın şeyi tam yapmak. Sen şimdi 3 kavramalı şanzıman buldum diye hondanın güvenilir araç imajını bozmak pahasına hemen piyasaya salacağını düşünüyor musun ? Kaldı ki Japon araçları tr de gördüğümüz kadar değil benim 88 model aracımın japonya versiyonunda koltuk ısıtmasından ısıtmalı katlanır aynasına cam tavanından otomatik klimasına kadar her halt özellik mevcut. Baktığın zaman adamlar 88 yılında bunu mu yapmış diyorsun. Ama Tr de sadece arabanın kendisi var yürüyor duruyor o kadar ne özelliği var sıfır. Adamların tr de çok fazla araç satma iddası da yok Japonlar için en önemli pazar abd pazarı ki buda satış rakamlarından ve oraya özel çıkardıkları araçlardan, modellerden belli. Konuyu açan arkadaş trolün teki ama arkadaşın konusuna sığınıp saydıran bazı boş arkadaşlar var ben onlara itafen yazıyorum zaten belki zorda olsa kafalarına bir şey girer :)





  • jet uçağı üreten büyük bir firmaya git motorsiklet üret demek.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.