Şimdi Ara

Honda civic fc5 REZİLLİK YETER ARTIK HONDA!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
2
Favori
54.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic ana konusuna sedan ile hb arasinda bariz bir kalite farki var dedigimde beni topa tutmuşlardı ki o zaman daha aracı almamıştım bile zira bayiye gidecek olursaniz hb ve sedani incelerken sedanin bagaj kapaginin nasil esnedigini , hb in motor bolumlerinin tamamen izolasyonlu olarak kapatildigini 117bin liralik rs de bile bu izolasyonun olmadigini görürsünüz ayrica sedanlarda oluşan göçükleri söylemeye gerek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    İngiltere üretimi hocam bırakın farklı olsun HB
  • Modern tip tüm otomobillerde farklı stress değerine sahip çelik kullanılıyor. Bu olay bal gibi bir tasarım hatası. Japonlardan savunma yerine özür beklerdim.
  • Honda Civic Fc5 Kronik Göçük sorunu tamiri. Kendi test sürüş araçlarında bile göçük var.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Sedan HB arasında fark varsa olaya şurdan bakarsak hb Euroncaptan 4yıldız aldı.Sedan daha da düşük alır..

Birde gidip 100-120verip alıyorlar benzinli atmosferikleri o da değil etrafta sıkça görüyorum.

• Tek problemi göçük veya trim değilmiş. Sosyal medya yorumları şöyle.

Honda civic fc5 REZİLLİK YETER ARTIK HONDA!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ağustos 2017; 18:29:14 >

• bizim millette honda takıntısı oldukça satar arkadaşlar ne döşeme-ne durduk yerde oluşan göçükler ne euroncapten alınan 4 yıldız nede kaporta zayıflığı...hiçbiri işlemez...anında motor şanzıman 10 numara derler...
    eee o zaman arabaya ne gerek var honda MOTOR alın hem de paranız cebinizde kalsın..
  • daha montajı beceremiyoruz
    bir de diyorlar ki yerli araç yapacağız
  • fc5 kasalarda kullanılan şanzıman cvt mi? yoksa zf mi?

• Vialpando kullanıcısına yanıt
    Cvt
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Bu fotografi bugün Gemlik Serbest Bölgeden İhrac edilmekte olan yüzlerce Civicten birinde cektim.

İşcilik hatalari konusu olunca ekleme gereği hissettim.

Acikcasi benim son susturucu ile egzost cikisi arasindaki pasli bölge garibime gitti.

Bu araba banttan ineli 1 gün ya olmus olmamistir.

Bence ülkemize yakismiyor bu şekildeki işcilikler.

Ama yinede ben bu modelin üretiminin ülkemizde oluşundan memnunum ve genel manada civicin basarili bi arac olduğunu duşünüyorum.

Buyrun buda fotograflar

İkinci fotoda görünen tampon sacında veya plastiğindeki dalgalanmalar da gözden kaçmıyor.
    Zaten C sütunu tavan bileşim yerindeki olay da biliniyor.

Maliyet kısalım diye işin ucunu kaçırmışlar sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Yeni HB' de bu iscilik hatalari yok ve ithal..Sedanlar da ise yerli Capaklar falan hos degil..

aynı ithal ve yerli megane 3 gibi değil mi?

O olay hem Megane 2 hem 3 modelinde var.

Megane 1 iyi araçtı zamanına göre. Hala ikinci elde iyidir ve pek satan bulunmaz. Buna mukabil zebil gibi 2 ve 3 modeli satıştatır.

Megane 2 için Türkiye üretiminde 30 kadar parçanın maliyeti düşürmek amacıyla daha kalitesiz olduğunu duymuştum sağlam kaynaklardan. Franız üretimi ile farkı (özellikle iç mekanda) belli oluyordu ama yine de iyi araç sayılırdı. Megane 3 için ise işin cılkının çıktığı söyleniyor.

Megane 4 için durum farklı deniyor. Çünkü sedanı sadece bizde üretilecek ve dünyaya buradan gidecek. Dolayısı ile iç piyasa için daha kalitesiz parça kullanılması pek ihtimal dahilinde değil. En azından ilk başlarda olacağını sanmam.

• 48.000 liralık CVT şanzımanı arızalanan Micra vardı forumda. Hatırlayanlar vardır. Bu da 34.000 liralık CVT arızası.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

48.000 liralık CVT şanzımanı arızalanan Micra vardı forumda. Hatırlayanlar vardır. Bu da 34.000 liralık CVT arızası.

Hadi bakalım şanzıman da sorun çıkarmaya başladı demek

• bu da benim şanzımanım hüsnü 34 bin liraya şanzıman. bu japonlar adamı gülmekten öldürür. garantisi 7 sene diye avunuyorlar. sadece yıl değil km olarak da vardır bir garanti limiti. ya 150 bin ya 7 senedir. hangisi önce dolarsa. bu araba zaten 5 seneyi çıkaracak gibi durmuyor. honda çok acele etti bunu çıkartmakta. 1 sene daha deneyeceklerdi. fiat egea'yı kuzey ülkelerinde ve afrikada denedi öyle çıkardı. sırf tr de bile 1 sene test edildi öyle çıktı. civic sahipleri egea lafını duyunca hemen başlıyorlar küfüre fiat tenekesi diye. 10 sene sonra egea, linea gibi hala yollarda olur da bu kasa civic olur mu hiç bilmiyorum. bu çöküş hızıyla zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

48.000 liralık CVT şanzımanı arızalanan Micra vardı forumda. Hatırlayanlar vardır. Bu da 34.000 liralık CVT arızası.

Patlak DSGli vosvos mu alsınlar yani ne demek istiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 21 Ekim 2017; 10:2:21 >

• Youtube ta Aziz Kancar ın videosunu izledikten sonra yolda Hatchback Civic gördüğümde uzaktan da olsa C sütununa dikkat ediyorum. Birkaçında göçüğü/dalgalanmayı gördüm.

• Honda CIVIC FC5 araçlarında yaşanan C sütün sorunu hakkında Honda TÜRKİYE'den açıklama yapmalarını bekliyoruz. Bu konuda "10.nesil HONDA Civic" sayfası olarak mağduriyet yaşayan tüm araç sahiplerinin yanında olduğumuzu bildiririz.

• Niyeyse renault ta da böyle yerli üretim araçlarda bir sürü işçilik hataları varken Fransa'dan gelen serilerin maşallahı vardı. Clio 2 özellikle RXT ve RT leri karşılaştırınca trim sesleri bile ayrı ayrı çalıyordu. Fabrikada çalışan bizim kalite kontrol mühendisleri heralde yatıyorlar
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    aziz kanca sorun çözülecek diyordu en son sonra videoyu kaldırdı nedense sahi ne oldu bu göçük mağdurları sorunları çözülmüş mü ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.