Bildirim
Honda civic 40.000km bakim fiyati?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben hep bakım kağıtlarını saklarım.
20.01.2007 tarihinde 50 bin bakıma sokmuşum o zamanın parası 153 lira 55 kuruş vermişim.
Yağ filtresi
Hava filtresi
Tampon klipsi
Karter tapa pulu
Balata temizleme spreyi
Cam suyu antifirizi
Castrol GTX magnatec 10W-40
50 bin bakım işçiliği
Toplamı 153 lira. Ama yıl 2007 tabii.
Şimdi 100 bin bakım için 1200 lira vereceğim ama daha var allahtan biraz daha. -
Özel Ustada;
-Bujiler
-Motor yağı
-hava Filitresi
-Polen Filitresi
-Sağ ön kapı merkezi kilit motoru,
-yağ filtre
-cam suyu,
işçilik dahil 370 TL. vermiştim 27-12-2012 tarihi itibari ile. -
teşekkürler bilgiler için.
@IslakFasulye hocam tarih biraz eski kalmış o yüzden kıyas yapamıyorum, sağolun yine de...
@attci hocam özel usta değil direk honda bayisine gideceğim o yüzden fiyatlar bayağı değişiklik gösteriyor, teşekkürler... -
2-3 ay kadar önce 80.000 bakımı için 500 tl fiyat aldım eysada. Extra olarak 60.000 bakımı sistemde gözükmediği için içinde şanzıman yağı var.
Ada aynı bakıma 360 tl fiyat istedi.
Başka biryerde aynı bakıma sadece şanzıman yağı hariç 165 tl verdim.
Yağlar+ filtreler+ fren hidroliği vs dahil. -
quote:
Orijinalden alıntı: quadream
Slmlar...
Az once antalya eysayi aradim filtreler, yag vs standart bakimin 400tl tutacagini soylediler bana biraz fazla geldi.
Son zamanlarda bakim yaptiran ya da fiyat alan var mi acaba?
Tesekkurler...
Diğer servisleri de arayın araştırın,farklılıklar olabiliyor,gerekirse bir şehir değiştirir servise vereceğiniz parayı da benzin gezme parası yaparsınız:) -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Slmlar...
Az once antalya eysayi aradim filtreler, yag vs standart bakimin 400tl tutacagini soylediler bana biraz fazla geldi.
Son zamanlarda bakim yaptiran ya da fiyat alan var mi acaba?
Tesekkurler...
Diğer servisleri de arayın araştırın,farklılıklar olabiliyor,gerekirse bir şehir değiştirir servise vereceğiniz parayı da benzin gezme parası yaparsınız:)
hocam Isparta'dayım zaten Antalya'ya gidiyorum -
garantiyi dert etmeseniz sanayide kaliteli yağ kullanarak taş çatlasa 120-150 arası yaptırırsınız. -
Ben de Honda Accord aracımın 40.000 km bakımını İstanbul Ayışığın(yetkili servis) da yaptırmıstım 2-3 ay önce..
Sanırım 450 tl civarı tutmuştu rutin bakım..
Sizin aldığınız rakam yetkili serviste normal sayılabilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat normal o zaman, tesekkurler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeyi serviste yaptırmak zorunda değilsiniz , gidin yağınızı kendiniz alın götürün bunu koyun dersiniz , itiraz ederlerse katalogunda yazan yağı getirdiğinizi ve kullanmak zorunda olduklarını söyleyin. En olmadı honda Türkiye'yi arayarak çözersiniz.
Polen filtresi özellikle honda servislerinde çok pahalı , polen filtresini dışarıdan 10-20 tl civarı bi fıyata değiştirin ve bakıma gittiğinizde polen filtresini değiştirmeyin derseniz dokunmazlar.
Sırf bunları yaparak 250 civarı bi tutar ödersiniz , bunu daha da aşağı çekmek mümkün. Ben hava filtresinide kendim değişiyorum , servise sadece yağ filtresi ve işçilik ödüyorum. Aracım servis kayıtlı mı ? Kayıtlı. -
quote:
hocam Isparta'dayım zaten Antalya'ya gidiyorum
Isparta'da iseniz Antalya'nın yanı sıra, Denizli vs. gibi Honda servisinin bulunduğu yakın illeri de arayarak fiyat almanızı tavsiye ederim. -
2006 civic icin rutin bakımı 1 hafta önce yaptırdım servisde.
Araç en son 82k de girdi bakıma gecen hafta 94k da tekrar götürdüm
Yağ filtresi 16,83
Hava filtresi 37,67
Polen filtresi 22,50
Karter tapa pulu 0,9
İscilik 28,70
Parça tutarı 99,51
İscilik 28,70
İskonto. 9.00
KDV. 21.46
Toplam 140 lira
Buna ek olarak yağı ben İnternetden 55 liraya almıştım otostart dan.
140+55=195 lira ve 1 sene daha servise uğramaya gerek yok.
Servis sanzuman yağı be bujileri de dedi ama bujileri baktılar gerek yok dediler sanzuman yağını da ben istemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X