Şimdi Ara

honda cbr 250r mi yoksa yamaha r25 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mondial drift kullanicisiyim ve artik 250ccye adim atmak istiyorum 2.el 10bin tl ye cbr250 mi almak mantikli yoksa 14.500tl ye sifir yamaha r25mi maddi durumum cok iyi degil yamaha biraz zorlar ama cbrden cok cok iyiyse tabikide zorlayip almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani kardes yamaha cok degisik bir teklonoji kullanmis motorunda o motora verdigin para yamahanin ar ge calismalarina verilmis olcak onun icin cbr verilen para deger gibi fakat yamaha harcadigi parayi cikarmaya calisiyor hangi 250 cc safkan yaris ki hicbirinin 0 100 u oyle gozde buyutulcek degerler degil o yuzden yamahaya degmez bi cbr alirsin olur bide soyle durum var tabi ben motoru ogreniyorum cok param var illa iyi kacsin zaten bu modeli degistircem diyosan olabilir

• maddi olarak ayarlayabilirsen kendini ninja 300'e de bakmanı öneririm vergi dilimi 250cc üzerinde olduğu için fiyatı biraz yüksek ancak diğerlerine göre daha iyi bir motor fikrimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiman1994 -- 3 Mayıs 2015; 11:47:12 >
  • Burada atıp tutanlar olmuş olacaktır da. Motosiklet forum sitelerine sorman senin karına olacaktır. Mevzu sadece tasarım ve teknoloji değil. Bunun içinde takıt silindir hız frenleme viraj gibi bir çok etken girer.

Ar ge yapmış parayı ona veriyormuşsun he...

• Bence Yamaha ama yamahanın 2. elleri pek ucuz değil neticede yeni piyasa bir motor şekili iyi gidişi iyi 250 cc de ondan iyisi şuan yok olabilirmi ayrı konu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.