Şimdi Ara

Vespa tarzı scooter önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
27.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, seneye üniye başlıcam. Ayağımı yerden kesicek bir motor arıyorum ve hep küçüklüğümden beri Vespa'lara hastayımdır o klas duruşuna falan. Hiç Harley veya ne biliyim spor motorlardan hoşlanmadım ahshshs internetten biraz baktım. Vespa'lar haliyle çok pahalı bende alternatif benzerlere göz gezdirdim. Asya ve Mondial'in bildiğiniz gibi Nostalji 125t ve 125ZNU gibi modelleri var ancak öğrendiğime göre ikiside aynı sayılırmış ve sıkıntılı motorlarmış. Yani ben hız tutkunu değilim tın tın tın kenardan kenardan gidicek bir arkadaşım bu tür çin malı parçalı motorlarla hayatımı tehlikeyede atmak istemiyorum. Bana hem kaliteli malzemesi olan hemde ikinci elde uygun fiyata bulabileceğim "1500-4000" civarı Vespa benzeri bir motor önerebilir misiniz? He bide fazla yakmazsa sevinirim.

Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için

• Znen'in Ves modeli var.

http://www.znen.com/productsshow.asp?id=98

Türkiye'ye Yuki getirmiş.https://www.yukimotor.com.tr/scooter/58-zn-100t-e5-legend

Bir de orjinal Vespa var hint malı lisanslı üretim LML Star:

Yalnız LML'nin fiyatı yüksek.

Son olarak yine ZNEN'in ürettiği nostalji serisi motorlar var.

Mondial 125ZNU, Asya Nostalji. (Asya'da daha çok renk seçeneği var)

Çinlileri ikinci elde uygun fiyata bulursun. En fazla 2 yaşında mümkün mertebe düşük kilometrede.

• arda4 kullanıcısına yanıt
    Hocam Asya'nın Nostalji serisindeki renkler cidden çok hoşuma gitti ancak sizin 125ZNU'larla ilgili açtığınız konuyu okuyunca korktum bi an. Hani cidden tehlikeli olabilir öyle malzemelerle. Malzeme kalitesi daha iyi buna benzer modeller var mı? Japon modellerinden bahsetmişsiniz. İsimlerini yazabilir misiniz acaba?
  • Kardeş Vespa Gibi Scooter bi vespa var diğerleride hep çin Asya mondial vs varda Vespanın götürdüğü gibi seni götürmez :)
  • MotoStunt kullanıcısına yanıt
    Hof.. En sonunda çekicem bir kredi alıcam Vespa'mı... ya ben parasını verir keyfini yaşarımda çevredekiler çok sıkıntı 10-15 bin lira arası bir parayı motora verdiğimi duyduklarında muhtemelen sağlam malzeme olurum ortalarına.
  • Sırf şeklinden ötürü gidip vespa alma.

Mutlaka incelemeleri oku hatta kendin dene. Benim izlediğim incelemelerde çok da beğenmiyorlardı. Yol tutuş, denge yetersiz diyorlardı.

ZNU hakkında yazdıklarım doğrudur. Ancak bu ve benzeri sorunların hemen hepsi montaj sonrası Teslimat Öncesi Kontrollerin yapılmamasından kaynaklanıyor.

şu sitede çinli motosiklet için adım adım Teslimat Öncesi Kontrollerin yapımı anlatılıyor:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLm3-Rt5jsolvEQcIl1CMZGW5Yj_kP4Wjc

Bunları yaparsanız çok büyük ihtimalle ıvır zıvır sorunların hemen hepsinden kurtulursunuz.

• arda4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Asya Nostalji 125t'nin kırmızı beyazlısını istiyorum acayip.
  • Sym fiddle bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYM Fiddle 2 veya 3, onun dışında Yamaha Delight olabilir.
  • Honda today olabilir. Bumoto monetti ya da bumoto lucatti olabilir. Yalniz bumoto markasini aratirmaniz gerek. Sekil olarak vespayla aynilar nerdeyse

• Arkadaşlar bende aynı şekilde arıyorum var mi bi bilgisi olan ? Konuyu açan arkadaş ne aldi merak ettim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Arkadaşlar bende aynı şekilde arıyorum var mi bi bilgisi olan ? Konuyu açan arkadaş ne aldi merak ettim:)

arkadaş daha mezun olmadı, bende arıyorum takip edelim bakalım ne çıkacak.

Yamaha delight şuan favorim, Barkın Abi dandik mal kullanmaz. Sym fiddle'a da iyi diyorlar. Bu iki modelden birini düşünüyorum bende seneye alacağım inşallah.

• vespa tarzı birkaç tane var. lml star, sym fiddle2-3, yamaha delight. pcx olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Arkadaşlar bende aynı şekilde arıyorum var mi bi bilgisi olan ? Konuyu açan arkadaş ne aldi merak ettim:)

arkadaş daha mezun olmadı, bende arıyorum takip edelim bakalım ne çıkacak.

Yamaha delight şuan favorim, Barkın Abi dandik mal kullanmaz. Sym fiddle'a da iyi diyorlar. Bu iki modelden birini düşünüyorum bende seneye alacağım inşallah.

yamaha d'elight'ta biraz pahalı değil mi hocam? lml star çok benziyor tip olarak ama o da pahalı geldi bana.Benim bütçe 3500 en fazla.Fiyatlar mı çok fazla yoksa ben mi az fiyata istiyorum anlamadım.
  • sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    Sıfır o fiyata yok zaten de, 2.el fiddle2 bulabilirsin. Başka yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeiMei

Hocam Asya'nın Nostalji serisindeki renkler cidden çok hoşuma gitti ancak sizin 125ZNU'larla ilgili açtığınız konuyu okuyunca korktum bi an. Hani cidden tehlikeli olabilir öyle malzemelerle. Malzeme kalitesi daha iyi buna benzer modeller var mı? Japon modellerinden bahsetmişsiniz. İsimlerini yazabilir misiniz acaba?

Asya Hemde Nostalji aman abi uzak durum alan kimi tanıyorsan bin pişman motordan şikayetleri hiç bitmiyor adamların..

SYM FİDDLE öneririm çok beğeniyor kullanıcıları motoru.

İmkanın varsa bilinmiş marka al yoksa Çin alına bilir ama çok kafaya takma o konuları al bin Yağını şekerini eksik etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 7 Mayıs 2015; 12:29:02 >
  • Sym Fiddle 2 125lik düşünüyorum ne dersiniz çok yakiyor mu

• Hala bakıyorum bende şaka maka... Fiddle II şuan en mantıklısı, LML'nin avantajı direk tüm Vespa aksesuarlarıyla uyumlu tabi bu parası olan arkadaşlar için güzel bir haber hepimiz biliyoruz ki Vespa'nın kendisi gibi aksesuarları ve yedek parçaları da pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.