Şimdi Ara

Honda 1 milyon 600 bin arabayı geri çağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Türkiye'deki yağ yakıt karıştırma sorunu olan,göçüklü Civic'lere kullanıcı hatası diyen sorunsuzluğuyla ünlü Honda,ABD'de 1,6 milyon arabayı havayastığı yüzünden geri çağırdı.

2015'ten bu yana 3 milyona yakın araç geri çağıran,Türkiye ve Avrupa fabrikalarını kapatan ve piyasalarında son 3 yılda %77 oranla kan kaybeden Japon firması en son çekilme kararı almıştı.

Skandalları bitmiyor :

CNN Türk
    Honda, 118 bin aracını servislere geri çağırdı
    https://www.cnnturk.com/ekonomi/honda-118-bin-aracini-servislere-geri-cagirdi

Ne yazık ki mağdurlarda fanatikler ve Honda TR tarafından izole ediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar çifte standart davranıyor . Bunda bizim 3. dünya ülkesi olmamizın etkeni büyük tabi . Bizde olsa kullanıcı hatası derler tamamdır , Amerika'da ise poposundan kan alırlar adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 24 Ekim 2019; 16:25:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman her halta yardım eden Renault,Müsteri Memnuniyetinde birinci olan Fiat gerizekalı mı ?

Megane'da garantiden 5.600 TL'lik parça değiştiğini duydum,2018 model Tiguan'ımın baskı balatasını da VW ücretsiz değiştirdi.(2300 TL)

Honda'nın durumu giderayak Türkiye'de herkese çakalım.

• havayastığı sorunu bunlardan kaynaklı değil tedarikçi hatalı üretim yaptı. Diğer firmalar da bu sorun yüzünden milyonlarca geri çağırma yaptı. Linç edilmeden önce konuyu sil şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 24 Ekim 2019; 16:35:59 >
  • Son 5 senede 3 milyon araba geri çağırmış,yağ keçesi patlayan,50 bin km de yatak saran CR-V'ler var piyasada.

• Yine araç sahiplerini dövmek için çağırıyor olabilirler.

• Yağa yakıt karışması Amerika’da da var ve Honda Amerika’da da normal olduğunu söylüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Hava yastıkları, trafik kazalarında hayat kurtaran en önemli güvenlik tedbirlerinden biridir. Bu konuda uzman olan Japon Takata şirketi, Subaru, Tesla, BMW, Volkswagen, Daimler Vans, Mercedes ve Ferrari gibi dünyanın önde gelen otomobil üreticilerine hizmet veriyor. Bu nedenle, Takata'nın hava yastıklarının şişmesini sağlayan mekanizmada ciddi bir hata oluşması, milyonlarca aracın içine karıştığı bir kaosa neden oldu.

Porsche marka lüks otomobilde hava yastığından fırlayan parça adamın boğazını kesti haberi
    Hürriyet
    Hava yastığından çıkan cisim sürücüyü yaraladı
    http://www.hurriyet.com.tr/hava-yastigindan-cikan-cisim-surucuyu-yaraladi-40526224

Diğer firmalar kulağının üstüne yatmaya devam ederken Honda geri çağırma yapmaya başladıysa bence övülmesi gerekir. Darısı Türkiye'deki araçların başına.

• merak ettim 1.5 turbolarda mı yaşanıyor varsa haberi-linki yollar mısınız?

bende 1.6 T insignia ve 1.5 turbo Civic sport arasından gidip geliyorum..1.5 Turbo da yağa yakıt karışma olayı ABD de sıcak iklimlerde de varmış sadece aşırı soğuklarda olduğu iddia ediliyor ama bana pek inandırıcı gelmedi..

burda marka fanatikliğine gerek yok; dün Toyota ya biniyordum bugün Honda ya yarın paramın hakkını sonuna kadar verecek model neyse ona bineceğim.
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Tam adamına soruyorsun daha ona bir eski kasa CR-V'deki turbo hortumu çıkması hadisesinin güncel kasa atmosferik motorlu Civic'de neden olamayacağını anlatamadık. Teknik bilgisi bu seviyede olan biri sence nasıl bir açıklama yapabilir?

Tüm markalara hava yastığı satan Takata firmasında yaşanan sorunu bile Honda'nın rezaleti diye konu açma amacı belli de kendi kullandığı arabada da Takata hava yastığı var ondan haberi yok. Firmaların çoğunluğu aynı hava yastığını kullanırken rezalet geri çağırıp onarım yapan Honda'nın. Tabi yersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 5 Kasım 2019; 12:3:46 >
  • külliyen iftiradır bu Hondaya. dedikleri araç yağ kaçırsa bile fanları gerekirse kendileri kendi ceplerinden yağ koyarlar. fanları için honda demek evlattan öte demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.