< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evde hikvision kameralar var rj45 ile dahua kayıt cihazına bağlı. Homeassistant üzerinde RSTP kurulumu yaptım. her kameranın rstp özelliğini kameralar üzerinde aktif ettim.homeassistant rstp yazılımı ile kameralari tek tek ekledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgammm -- 20 Mart 2024; 7:48:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Beyler esphome üzerinde derleme yapamıyorum hata veriyor. Raspberry nin sanki gücü yetmiyor derlemeye.ayni kodu sanal bilgisayara kurulu sistemde yapabiliyorum.sizde durum nedir Raspberry üzerine kurulu sistemde esphome kodlarını derleyip yükleme yapabiliyor musunuz? Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 gb al geç arada çok büyük fark yok. Ama şöyle bir şey var. Raspi 5 almana gerek yok. Raspi 5 home asistanla uyumlu hale geldi mi bilmiyorum. Raspi 4 4 gb super çalışıyor. Bir arkadaş raspi 5 almış dedim neden 5 aldın. Hani birşey yapacaksın 4 güçü mü yetmiyor diye merak ettim. Neden iphone aldın dedi. :=))) Onlara denk gelip 5 alma bu iş için aradaki fiyat farkı çok çünkü. |
|
Hayırlı olsun home asistan için doğru bir seçim. |
Arkadaşlar, Waveshare in bir dokunmatik ekranını aldım home asistant için, bağlantılarını yaptım ama bilgisayarda gördüğüm ekranı göremiyorum, terminal ekranı görünüyor (pi 4 e bağladığım ekranda) bu ekranda bilgisayardaki gibi cihazlarımı nasıl görebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdatbes -- 21 Mart 2024; 14:18:27 > |
Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper Ultimate | Sony DualSense Wireless Controller | SteelSeries Arctis 7 2019 Edition | Samsung HW-Q990D 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | Unifi Dream Machine SE + U7 Pro Max | Thrustmaster T300RS GT + Thrustmaster TH8A |
|
Bende Anker eufy 360 kamera almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bir sorun yaşıyor mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNSZ -- 22 Mart 2024; 12:23:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ayar iconundan güncelleniyor. Orda mavi home assistant core update veya home assistan update çıkar. |
Merhabalar kapı zilimde biraz geçikme varda, home asistantla uyumlu ve geçikmesi az olan ekonomik kameralı kapı zili önerir misiniz. Birde Chat Gpt ile home asistanı birleştiren arkadaşlar var mı? Veya google home alexa yı. Bu konuda kaynağınız var mı kendim mi çözeyim. Veya ai yapay zekalı birşeyler yaptınız mı hiç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 24 Mart 2024; 2:37:38 > |
|
Waveshare dokunmatik ekran için; Ürüne iade süreci başlattım, dokunmatik ekranı çalışmıyor. Mi Box bağlayıp denedim olmadı dokunmatik çalışmadı, satıcıya (üreticiye) mesaj attım, Kernel e global touch yazılımını entegre edebilirsiniz demişler. Onun yerine Samsung un 11" lik galaxy tab s plus tabletini aldım, bu işi için en iyi çözüm tablet kullanmakmış bunu öğrendim. Tablet çocuklar oynasın diye verilen dandik bir şey ama home asistant için ideal görünüyor. Amazon dan duvara bağlantı aparatı sipariş ettim. gelince deneyip göreceğiz. (resmini de aşağıya bırakayım) kullanan varsa deneyimlerini yazabilir. https://r.resimlink.com/HAE8lQbkgr7h.png < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdatbes -- 24 Mart 2024; 14:33:48 > |
|