Onbaşı
23 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 439 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Maske makinası yerli üretim
detaylı bilgi için instagram @maskemakinasi @imdatbes
https://maskemakinesi.blogspot.com
Dispenser Peçete Makinaları
bilgi için telefon numaranızı mesaj ile gönderebilirsiniz.

#peçete #peçetemakinası #dispenser #imdatbesikci #işfikirleri #girişimci
#girişimcilik #girişimşirketleri #işortaklıkları #imdatbesikci #işletme #küçükişletme #mühendislik #makinemühendisliği #para #satış #üretim #üretkenlik

Peçete makinaları
Peçete makinaları
Arkadaşımın ortak olduğu termoform makinaları üreten bir firma var, bende pazarlamasını yapıyorum. Bu makinalar daha önce farklı firmalar tarafından Çin, Amerika, Gürcistan, İngiltere, Hindistan ve bir çok ülkedeki bazı firmalara satıldı, yani tüm dünyada alıcısı var, eğer düşünürseniz birlikte pazarlayabiliriz, makina ile ilgili videolar içinhttps://erkurmakina.blogspot.com.tr/ sitesini inceleyebilirsin.

Bu benim uzun süredir düşündüğüm bir iş fikri, olmaması için hiç bir neden yok, güçlerimizi, bilgi ve tecrübelerimizi birleştirirsek hep birlikte kazanabiliriz.

Tüm dünyada Türk arkadaşlarla yine aynı makina pazarlaması konusunda tanışmak ve makinayı pazarlamak isterim, bana özel mesaj ile bu forumdan ulaşabilirsiniz, bu konuda ortak bir platform oluşturup mesela (Quip yada Flock) uygulamaları gibi, bu platformlardan hızlıca haberleşip organize olabilir, bilgilerimizi ve konu ile ilgili detayları paylaşabiliriz.

Quip i daha önce satınalma müdürlüğü yaptığım bir kaç firmada ekibime kullandırdım, gerçekten çok faydasını gördük, içeriğinde kendi Excel ve Word uygulamaları var ama bu iş için bu uygulamalara gerek yok gibi o yüzden şu an favorim Flock uygulaması, bu iş te varım diyenler ve ekibe katılmak isteyen arkadaşlar bana mail atarsanız sizi Flock uygulamasına ekleyip gerekli bilgileri paylaşabilirim. imdatbesikci@gmail.com

Şu an satış konusunda 2 firma ile anlaşmam var, ileride firma sayısını arttırabilir, bulunduğunuz ülkelerdeki makina tarzı ürünleri de Türkiye de pazarlayabiliriz.
Arkadaşlar karton bardak üretimi ile ilgili internette çok fazla bilgi kirliliği var, hem bu bilgileri toparlamak hemde doğru bilgilendirme yapmak adına bu konuyu açmaya karar verdim.

Ben Türkiyede tek yerli karton bardak makinası üreten firmanın (ymcup) satışını yapıyorum, konuyla ilgili sormak istediklerinizi bu başlık altında cevaplayabilirim.

piyasada hangi ülkelerin makinaları var?

çin makinalarıyla bu işe başlanır mı?

Kore makinaları hangisi daha iyi ve sorunsuz?

hangi makinalarda garanti var? yedek parça sorunu var mı?

kağıt hangi firmalardan alınıyor?

kağıt kesimi fason işini kimler yapar?

hangi kağıt daha kalitelidir?

hangi kağıtta, bardak kağıt kokar? sızdırır? şekil değiştirir?
Arkadaşlar karton bardak üretimi ile ilgili internette çok fazla bilgi kirliliği var, hem bu bilgileri toparlamak hemde doğru bilgilendirme yapmak adına bu konuyu açmaya karar verdim.

Üreteceğiniz karton bardak ölçüsünü belirterek Whatsapp yada Telegramdan MALİYET TABLOSU isteyebilirsiniz (+90 544 279 86 81)

Not: Arkadaşlar bilgiler günceldir, karton bardak makinası almayı düşünüyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. 08 Eylül 2023

Ben, Sıfır Türk malı ve Çin karton bardak makinaları ve 2. el olarak Yerli, Kore ve Çin karton bardak makinaları satıyorum (0544 279 86 81)
yerli, Kore, Çin makinalar almak isterseniz beni arayabilirsiniz.

piyasada hangi ülkelerin makinaları var?

çin makinalarıyla bu işe başlanır mı?

Kore makinaları hangisi daha iyi ve sorunsuz?

hangi makinalarda garanti var? yedek parça sorunu var mı?

kağıt hangi firmalardan alınıyor?

kağıt kesimi fason işini kimler yapar?

hangi kağıt daha kalitelidir?

hangi kağıtta, bardak kağıt kokar? sızdırır? şekil değiştirir?

#kartonbardakmaliyeti #kartonbardakmaliyetihesaplama #kartonbardakmakinaları #kartonbardak #2.elkartonbardakmakinaları #kartonbardaküretimiileilgiligenelbilgiler
Windows u 3.1 versiyonundan itibaren kullandım, en spc mi aldığımda vista yüklüydü beğenmedim, XP ile uzun bir süre devam ettim, win 7 ye geçtim, şirkette win 8.1 kullanıyorum.

windows u yıllarca kullanan biri olarak mac e geçmek benim için biraz zor oldu, geçen sene imac aldım, fakat iyi ki almışım diyorum, her iki sistemde iyi, kişinin kullanım alanına göre değişiyor olsa da insanın bilgisayar kullanırken kendini güvende hissetmesi en azından benim için önemli.

karşılaştırma yaparsak her iki sisteminde hala eksikleri var, hiç birisi mükemmel değil, fakat pc nin kasasından kurtulmuş oldum, gereksiz fan sesleri yok, mac i genelde hiç kapatmıyorum, ihtiyacım olduğunda her an kullanabiliyorum, windows un her yeni versiyonuna para verirken mac de bunun bedava olması güzel.

pc ye deneme amaçlı hemen hemen bütün linux versiyonlarını kurdum denedim, netrunner ve fedora mate gerçekten çok gelişmiş, netrunner da wine diye bir program var kurulumla geliyor, denediğim bütün windows programlarını çalıştırdı.

seçim yapmak kişinin kendine kalmış bir durum, ne microsoft ne de apple babamızın firması değil sonuçta.
Hakkında
Meslek: Satış Müdürü
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
iMac
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 746
İkinci El Bölümü Mesajları: 73
Konularının görüntülenme sayısı: 88.017 (Bu ay: 2.071)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.