Şimdi Ara

Holyphoenix ' in yaş sıkıntısı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün pain'de oynayan mid oyuncusu ( kami ) 17 yaşındaymış. Yanlış hatırlamıyosam holy de 17 yaşında olduğu için sorun çıkmıştı ve maça katılamamıştı. Durum hakkında bilgisi olan var mı ?

• 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta ikisi de underage? 18 yaş değil mi limit
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Sonuçta ikisi de underage? 18 yaş değil mi limit

17 altı katılamıyor, 17de sorun yok

• Ne anılmış be rekkles bile katılamadıda omu katılcak
  • +16 istiyor

holy artık nasılsa 16 holy amerika DP final
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

+16 istiyor

Anıl olsa da bişey değişmezdi zaten Ama çocuğa yazık oldu o kadar oynadı haketti meyvesini yiyemedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi dp lane kaybetmediki holyphoneix olsa napıcak 10kil mi alıcak bırden botlanede ? şahsen lethillion holy'nin yapabıleceklerını yaptı support tflerde ulti bile atamıyordu enrdeyse jungle zaten lane kazandıran oldu farkındaysanız oynanan 4 maçtada lanelerde farm farkı hıc yasanmadı kaybettıgımız maclarda ezici cs ustunluguyle kaybetmedık support ve jungleın hatası ha holyth ile phoneix uyumlu daha ıyı olurdu dersenız elbette daha ıyı olurdu ama oynadıgı rakıpler tr serverından ckma degil ( kucumsemiyorum) adamlar killden cok csye yonelıyor .. lethillion başarılıydı şahsen aratmadı . holy ile reosta bad
  • quote:

Orijinalden alıntı: lickshotr

abi dp lane kaybetmediki holyphoneix olsa napıcak 10kil mi alıcak bırden botlanede ? şahsen lethillion holy'nin yapabıleceklerını yaptı support tflerde ulti bile atamıyordu enrdeyse jungle zaten lane kazandıran oldu farkındaysanız oynanan 4 maçtada lanelerde farm farkı hıc yasanmadı kaybettıgımız maclarda ezici cs ustunluguyle kaybetmedık support ve jungleın hatası ha holyth ile phoneix uyumlu daha ıyı olurdu dersenız elbette daha ıyı olurdu ama oynadıgı rakıpler tr serverından ckma degil ( kucumsemiyorum) adamlar killden cok csye yonelıyor .. lethillion başarılıydı şahsen aratmadı . holy ile reosta bad

+1
  • Bu holy şişman kıvırcık saçlı çocukmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Bu holy şişman kıvırcık saçlı çocukmu?

evet. 25 yaşında deseniz hö demezdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

+16 istiyor

Anıl olsa da bişey değişmezdi zaten Ama çocuğa yazık oldu o kadar oynadı haketti meyvesini yiyemedi.

abi katılmıyorum anıl efsane adc oynuyor bence. gerçi yine bişe olmazdı belki letillion beklediğim kadar vasat değildi iyiydi de. o jungle ile o iş olmaz yani. reosta

• ya özetlersek holyler beraber oynarlarken uyumlu oluyorlar güzel oluyor ama dp oyunları bot lane yüzünden kaybetmedi takımca iyi değillerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

ya özetlersek holyler beraber oynarlarken uyumlu oluyorlar güzel oluyor ama dp oyunları bot lane yüzünden kaybetmedi takımca iyi değillerdi

Junglea reostayı neden aldılar hala anlamıyorum sanki TR'de başka jungler yok. Lethilionın gelmesi iyi oldu bence bi açıdan. holyphoenix yokken holythoth un sıfır olduğunu görmüş olduk Adam hiç bi maçta hiç bi işe yaramadı bildiğin gold bi supporttan farkı yoktu yakalanıp durdu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Bu holy şişman kıvırcık saçlı çocukmu?

evet. 25 yaşında deseniz hö demezdim

Bende sakal yok,adam 25 yaşında gösteriyor.Bak hala adam diyorum

• Sonuç:
    -Reosta değişmeli
    -HolyTooth yanında HolyPhoenix olmayınca etkin oynayamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrecanbah

Ne anılmış be rekkles bile katılamadıda omu katılcak

rekkless var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Sonuç:
    -Reosta değişmeli
    -HolyTooth yanında HolyPhoenix olmayınca etkin oynayamıyor.

HolyThoth agresif support oynamıyor ki ben thresh olsun blitz olsun soloq'da bile 1 kez olsun bunları oynadığını görmedim bunlar yanında kim olursa olsun iş yapar ama bi sona bi nami yanındaki adamla uyum gerektirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rilish

quote:

Orijinalden alıntı: cemrecanbah

Ne anılmış be rekkles bile katılamadıda omu katılcak

rekkless var

Oda bir turnuvaya katılamamıştı başka adam getirmişlerdi bilmeden konuşmayın .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

ya özetlersek holyler beraber oynarlarken uyumlu oluyorlar güzel oluyor ama dp oyunları bot lane yüzünden kaybetmedi takımca iyi değillerdi

Junglea reostayı neden aldılar hala anlamıyorum sanki TR'de başka jungler yok. Lethilionın gelmesi iyi oldu bence bi açıdan. holyphoenix yokken holythoth un sıfır olduğunu görmüş olduk Adam hiç bi maçta hiç bi işe yaramadı bildiğin gold bi supporttan farkı yoktu yakalanıp durdu

ben cidden anlamıyorum reosta güzel mid oyuncusu jungle pek iyi değil en azından o seviyede.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.