Yüzbaşı
21 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar yeri tam burası mı bilmiyorum ama kobo için yardıma ihtiyacım var.Bende kobo auro aldım ama bu pdf-epuba çevirince kitapları cok sorun oluyor tüm kitaplarda böyle saçma satır atlamalar geçmeler falan bunu nasıl çözücek arkadaşımda problem falan çıkmıyor d&r kalibrasyon yaptırdım dedi ben gittiğimde biz bilmiyorum öyle bir şey dediler biri yardımcı olursa cidden çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Kalibrasyon programını indirip cevirince cidden satırlar falan olmuyor
Öncelikle merhaba arkadaşlar yaklaşım 5 ay önce falan ygs ye çalışmaya başladım üniversite öğrencisiydim okulu falan dondurdum neyse konular zaten bitti gecen senedende hatırlıyorum ama bu biyolojiyi sürekli ertelim sürekli 1 ay kala falan çalşırım dedim şimdi yaklaşık 20 gün var ve biyoloji nasıl çalışıcağımıda bilmiyorum acıkcası yazarak çalışsam çok uzun sürüyo okuyorak çalışsam anlamıyorum ne yapmam lazım?
arkadaşlar yaklaşım 1 hafta önce falan ygs çalışmaya başladım biraz geç oldu ama selçuk üniversitesinde 2 senelik bilgisayar programcılığına okuyorum bölümümden memnun değilim o yüzden 4 senelik güzel bir bölüm kazanmak istiyorum ama kafamda soru işaretleri dershaneye gitmeden üniversite dersler bitince yurtta gecip ders çalışıyorum saat 4-10 arası oluyo genellikle hedefim anadolu üniversitesi ve ya gazi üniversitesi.sorum dershaneye gitmeden kazabilir miyim.Elimde bolca kaynak ver onları çözüyorum:D geçen sene çözmemişim hiç birini
arkadaşlar yurtta kaldığım için vınn wifi aldım ama custom game kurup tek başına oyuna girmeye çalıştığımda oyuna bağlanmıyor ttneti aradır bana 1-2 şey yaptırdılar ama bir şey değişmedi arkadaş kanal ayarlarından yapabilirsin dedide onuda biraz kurcakladım aynı sonuç çözüm hakkında bir fikri olan varsa sevinirim.
Sa beyler iyi akşamlar öncelikle yurtta olduğum için laptop alıcam arkadaş lenovo g5070 i3 işlemcili laptopu önerdi lolü genelde low-medium ayarlarda oynuyodum acaba bu laptopla kac fps alırım laptop linki:http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g5070-core-i3-4010u-25ghz-4gb-1tb-hdd-156-2gb-w8-notebook.html
Herkese iyi akşamlar öncelikle bir şey sormak istiyorum beyler oyunun ayarlarını cok kurcaklayan bi adam değilim ama shifte basarken yakında enemy minion veye champ varsa benim champ durup yakında ki ne aa atıyor bunu kapamamın yolu var mı acaba?
Beyler bazen fightlarda bazeden lanede trade e girerken oyun alt tab a atıyor bi çözümü var mı repair atsam düzelir mi acaba?
Westte Mastera Ulastım qnqlar Hedef Çelincir İnş

Edit:Çekiliş Yok
Westte D1 Oldum Beyler Ahanda SS

tr de çelincir oldum panpalar sıra westte inş ordada çelincir olcam ahanda ss

Edit:Bronz5den başlayan yolculugun mutlu sonu :D
Hakkında
Meslek: İşssiz
Forum İmzası:
Eu West Master:Flaré
Tr Master:1603 Flare
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 493
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.802 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.