Bildirim
Hollanda'da bir kavşağa yapılan asma bisiklet/yaya yolu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzelmiş -
Vay ananu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam neredeyse her konuda senin mesajini goruyorum konu disinda , disaridada hayat var yani bil istedim..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GameOfThrones07
hocam neredeyse her konuda senin mesajini goruyorum konu disinda , disaridada hayat var yani bil istedim..
O arkadasin taktiği var
Ciddiyim ama söyleyemem su yüzden linki unuttum yoksa iyi mesaj kasilir
Espri yapmiyorum forumun bi özelliği
Yanlis anlama ama gidip sigir gibi bisiklet yoluna park ederlerse tabiikide kullanirlar.. Gecen gordum adamin teki birak yaya yolunu engelli yoluna park etmis plaka dahil fotograf felan cektim..
ankaranın bugları mı? -
bizde olsa neler olurdu acaba -
burada onada tükürürler sorun yok -
Bizde olamaz cunku , adam akilli bisiklet yolu yok..
quote:
Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem
bizim bisikletlilere ne yaparsan yap kar etmez illa normal yolu kullanırlar
Memleket bisiklet yolundan geçilmiyordu zaten.
bısıkletle trafığe cıkılmaz cunku trafık hanzo dolu altına almayı severler .... -
quote:
Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem
bizim bisikletlilere ne yaparsan yap kar etmez illa normal yolu kullanırlar
boş insan -
Adamların caddelerinin güzelline bakın yaw
Böyle mimari yapıları ülkemizde 20 seneye anca görürüz gibi geliyor. Ülkede herkes birbirine kin besliyor maalesef. Herkes karşısındakinin karakterine değil görüşüne bakar oldu. Ne zamanki toplumumuz birbirini insan olduğu için sevecek mantaliteye ulaşırsa o zaman belki. -
Neydi günahımız da şöyle modern bir ülkede doğamadık?
Bisiklet yolu olmaması ülkemizde büyük sorun uzun yol bisiklet yolculuklarında tırların altında kalma tehlikesiyle seyahat ediyoruz bazı yerlerde yol çalışması oluyor bisiklet ve yayaların geçebileceği herhangi bir yer bırakmıyorlar arabalar için yolu tek şerite düşürüyorlar bizde metrelerce hatta bazı bazı kilometrelerce o tek şerit yolda arabalar dibimizden vızır vızır geçerken bisikletten inip yaya vaziyette seyahat etmeye çalışıyoruz ülkemizede bu bilinç lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 2 Mart 2014; 0:23:35 >
-
Benimde hayalim bircok kisi gibi sehirden sehire dogayi geze geze bisikletle tur yapmak ama dedigin gibi ulkemizde malesef zor , hatta haberlerede cikmisti birisi sehirlerarasi yolda bisikletlilere carpip kacmisti sanirim..
Yanliz birak sehirlerarasini sehirin icinde bile dolasirken tehlikede oluyor insan..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ehliyet almak zor mu
- yanları al üstü kalsın
- evde imalat makinaları
- fucidin krem sivilce için kullanılır mi
- derealizasyon kurtuldum
- 5g nedir zararları
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- telegram indirim
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X