Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
50
Favori
87.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Söylenti: Hogwarts Legacy için Mart ayında Yeni Detaylar Gelecek


    Bu ayın başlarında Gran Turismo 7 ve Ghostwire: Tokyo için çeşitli etkinlikler sunulmasına rağmen Hogwarts Legacy için herhangi bir detay verilmedi. Bu durum üzerine çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Yeni söylentiler arasında Mart ayında Hogwarts Legacy için yeni bir fragman ve çeşitli bilgilerin yayınlanacağı yer alıyor.

     

    Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için geliştirilen Hogwarts Legacy için yeni söylentiler Twitter üzerinden yayınlandı. Sızıntı haberler yayınlayan accountngt kullanıcısı paylaştığı gönderide şunları belirtti: "Yeni şeyler duydum. Mart ayında kesinlikle yeni bir fragman bekleyebilirsiniz."


    www.bolumsonucanavari.com
    Söylenti: Hogwarts Legacy için Mart ayında Yeni Detaylar Gelecek
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Hogwarts_Legacy_icin_Mart_ayinda_Yeni_Detaylar_Gelecek-112953.htm




  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Umarım MMO veya online tabanlı olmazsın, umarım...

  • PlayStationtwitter
    “Wands at the ready for an all new State of Play focused on Hogwarts Legacy, featuring an extended first look at gameplay this Thursday, March 17 at 2 PM PT: https://t.co/TwujdB2cBr https://t.co/bFZMWjdZ2t”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1503370414122274821?s=20&t=jT35kXpUwKiE-HR5T9ffBg
  • Canlı yayın linki:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStationyoutube
    Become the student you’ve always wanted to be as you experience life at Hogwarts and embark on a journey through the wizarding world. Discover magical beasts, craft potions, and master spell casting as you uncover the mystery of Ancient Magic. Next, the magical minds at Avalanche Software take you through a behind-the-scenes look at how their vision of Hogwarts was brought to life in an open-world video game. Your legacy at Hogwarts begins now. Live the Unwritten. https://www.playstation.com/games/hogwarts-legacy/
    https://www.youtube.com/watch?v=2AZmuZNu5LA&feature=youtu.be
  • PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/hogwarts-legacy/ Every legacy begins somewhere - here's your first behind the scenes reveal of the magic that brought Hogwarts Legacy to life.
    https://www.youtube.com/watch?v=X1Ouktec28I&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Çok güzel duruyor. Yayıncı Warner Bros. olacağı için fiyat konusunda umudum var ama göreceğiz bakalım.

  • Harika bir oyun geliyor!

  • Oyunun sanat tasarımını, görselliğini çok beğendim; ancak çok yavaş ve sıkıcı bir mekaniği var izlenimi verdirtti bu oyun bana ya. Nasıl desem karakterlerin koşuşundan tut, combat sistemine kadar bir tutukluk var sanki... Oyun çıksın daha iyi anlarız

  • Sanki büyücü dünyasında geçen Bully hissiyatı verdi bana ki Bully’yi aşırı severim. İki çok düşkünü olduğum temanın buluşması olacak benim için, merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warner bross oyunları çabuk ve iyi indimler alr bekleyip görelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzele benziyor.

  • Bu oyun başından beri çok heyecanlandırıyor beni. Dört gözle bekliyorum. Ama karakterin yürüyüş hızı ve oyunun genel videodaki gibi çok yavaşsa insanı yorabilir.

  • Oyunda sadece gezsem dolaşsam bile yeterli ya. Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum mükemmel görünüyor. Yani bilindik bir firma yapmıyor combat ve animasyonlar çok sırıtıyor, yapılan gameplay ne zaman hazırlandığını bilmiyoruz çıkana kadar biraz daha toparlanacağını düşünüyorum. Mesela ben Uncharted tarzında bir single bekliyordum ama anlaşılan karakter yarattıktan sonra ne yaparsanız yapın kafasında. Hikaye kısmı çok ön planda değil daha çok karakteri geliştir, keşif ve arastır odaklı. Yabancı basında Bully + Persona 5 denmiş. İki oyunu da oynamadım ne yazık ki ama çok övülüyor iki oyunda. Tam istediğim zamanda çıkıyor Kasım veya Aralık gibi oynayacağız erteleme haberi almazsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkı bir Harry Potter hayranı olarak beni çok büyük bir beklentiye soktu ister istemez. Oynanış olarak çok güzel görünüyor bulmacalar eğlenceli gibi grafiklere zaten diyecek laf yok ama benim emektar rx 570 ile 1080p lowda bile bir beklentim yok belki 900p açarsa oynarız yoksa ekran kartı alana kadar videolar ile idare edeceğiz mecburen. Sadece combat mekaniklerini çok yapay buldum kendi etrafında dönüp büyü atmak nedir ya hardcore bir rpg beklemesem de umarım diagon yoluna gidip asamızı baykuşumuzu, süpürgemizi alabileceğimiz, ister iyi ister zorba bir öğrenci olabileceğimiz, npclerden yan görevler alabileceğimiz bir oyun olur. Mesela skyrimde alakasız bir npcden bir görev alıp o görevin kurgusuna hayran kalıyorduk bunda onun yarısı olsa yeter. Şu evrende o kadar yan hikaye çıkar ki umarım bu oyunun altından kalkabilirler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Harry Potter'ın sadece filmlerini izledim. Evren olarak her zaman hoşuma gitmiştir. Güzel duruyor, kesin oynarım bunu. Hufflepuff cübbesini giyip Quidditch oynayacağız daha.

  • Eğer oyun da kötü tarafı seçip "Avada Kedavra" büyüsü yapicaksak efsane olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 18 Mart 2022; 22:21:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gösterim olarak baya güzel gibi özellikle game as a service bir şey bekliyordum ve sanırım öyle değil baya açık dünya aksiyon RPG yapmışlar gibi duruyor. Yine de o iksir ekranında ki 20 dk'lar felan heyecanımı bir tık düşürdü. Bunun dışında baya baya iyi gözüküyor. Umarım güzel bir fiyattan gelir ve güzel bir oyun olarak çıkar.

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Oyunda FSR olursa RX 570 ile 60fps de rahatlıkla oynarsın. Quality moduna alırsın FSR 2.0 gelecekmiş yakın zamanda görsel kalite baya iyileşiyormuş. RSR sanırım 500 serisi kartlarda yok 5000 serisi ve üstü için diye duydum. Eğer imkanın varsa en azından RX 6500XT ye geç RSR den de faydalanırsın hemde daha güncel bir kart ama bu kart PCe 3.0 da daha az fps verdiğini duymuştum b350 veya b450 anakartlarda sıkıntı yaratabilir yine de iyi bilen birine sormak lazım. En mantıklısı şuan da RTX 3050 geliyor bana fiyatlar da düşüş sürüyor 6-7 bin TL bandinda satılıyor. Kur da düşseydi daha ucuza bulunurdu da kur malum çok yüksek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maalesef imkanım yok keşke olsa. Kafamda rtx 3050 var işlemcim r3 3100 bu işlemci herhalde en fazla 3050 besleyebilir diğerlerinde darboğaz yapar. Anakartım a320 olduğu için oc desteği de yok b450 olsaydı en azından 3.9 ghz e çıkarıp 3060 takabilirdim ama şu durumda 3050 bile alamıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.