Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dudullu bize yakın oluyo galiba güzel yer bende bulgurlu/namazgah dayım bizim buralarda boşyerler vardı bi bakıyım isterseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

ohah dudulluya falan o kadar yakınıma gelmeyin, işten kaytarma sebebi yaratmayın bana

Bu cevaptan sonra yer arama işlemini Dudullu'ya kaydırıyorum...

Yeterki sen gel, orkestraya şef lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: java

quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

dudullu taraflarında DES ve İMES sanayi siteleri var hertürlü malzeme ihtiyacı bu sanayi sitelerinden çok rahatlıkla karşılanabilir... elektronik malzemeler ve lazım olabilecek bakır demir alüminyum'u bulmak çok kolay üstelik oları işleyebilecek istenilen şekle sokacak bir sürü atölye de var.ama kiralar nekadardır bir fikrim yok.

Dudullu tarafın malzeme açısından gerçekten güzel yer ama ulaşım bakımından rahat bir yer olması sebebiyle belirttiğim yerleri yazdım... Hem zaten dudullu ya da yakın buralar...

Tevfik abi cemaate bizi de dahil et yaw kol kola girer dudullu - imes dolaşırız hem Des sanayi sitesinde soğutmacılarda var oralardan bol bol danfoss motor alınabilir tanıdıklarım falan da var icab ederse..

Aidat ve üyelik konusu netleşirse eğer maddi hazırlık yapıcam ona göre tuzumuz bulunsun isterim...Saygılar

• gelin gelin, fabrikada bir yer ayarlayayım size. yer gök bakır boru, kompresör, kaynakhane, poliüretan.. bu arada gece 11.30 hala işteyim, mekeyi bekliyorum; geçen cuma gelecekti aylar oldu gelmedi. 20 bglik çıkma kompresör vercem mekeye topunuzu birbirkatlıcak
  • quote:

gelin gelin, fabrikada bir yer ayarlayayım size. yer gök bakır boru, kompresör, kaynakhane, poliüretan.. bu arada gece 11.30 hala işteyim, mekeyi bekliyorum; geçen cuma gelecekti aylar oldu gelmedi. 20 bglik çıkma kompresör vercem mekeye topunuzu birbirkatlıcak

tam olarak nerde burası dudullu imes temi eve giderken ordan geçicem bir uğrayıp çayını içelim olmazsa gündüz gelirim valla bak

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

gelin gelin, fabrikada bir yer ayarlayayım size. yer gök bakır boru, kompresör, kaynakhane, poliüretan.. bu arada gece 11.30 hala işteyim, mekeyi bekliyorum; geçen cuma gelecekti aylar oldu gelmedi. 20 bglik çıkma kompresör vercem mekeye topunuzu birbirkatlıcak

tam olarak nerde burası dudullu imes temi eve giderken ordan geçicem bir uğrayıp çayını içelim olmazsa gündüz gelirim valla bak

-şimdi reklamlar-
    www.tekso.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 11 Temmuz 2005, 23:40:51 >

• quote:

quote:

quote:

-şimdi reklamlar-
    www.tekso.com

süper valla dolaplar falan bizde de var bu cihazlardan bence Çamlık durağı Peugeot arkasındayım Ev açılsın hele dondurmalar benden soğuk soğuk

• quote:

quote:

quote:

quote:

-şimdi reklamlar-
    www.tekso.com

süper valla dolaplar falan bizde de var bu cihazlardan bence Çamlık durağı Peugeot arkasındayım Ev açılsın hele dondurmalar benden soğuk soğuk

çamlık bizim çakmak'taki çamlık mı ? beyazbüyü a/s/l?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 11 Temmuz 2005, 23:46:27 >

• Sarıgazi Çamlık'ta kardeş... Bizzat gittim gördüm iyi çocuklar...
  • Sarıgazi - Çamlık

Çakmak Ümraniye tarafında sanırım, zaten burası da Ümraniye ye bağlı.
  • quote:

hatta

• bayadır gıremedım foruma fıyatı uygun bır sevıyeye cekmek herkesı cazıp eder benıde ekleyebılırsınız lısteye fazla ucuk bırsey belırlemezsek herkes memnun da olur
  • Oooooo,,,neler oluyor ,işler kızışmış,,,
    ben de kızıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

veyahut

uzaktan davulun sesi hoş gelir,
    sıkıysa istanbula taşın

sanki bu bana gibi geldi bea mete abi bakalim su sonuclar bi bvelli olsun zaten sen marmarise gelmedin
  • [Deleted by Admins]
  • up...
  • ilgilenecem sizlerle,

az sabır
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

hayırlısıyla müdürümüz Java kardiş, yarın yer bakmaya başlıyooor.

kendi etrafında (anadolu yakası olmak şartıyla) uygun fiyat/performans oranını yakalamış, arkada kalmış, ticari değerini pek bulamamış yerler kiralamak üzere arayalım.

Kafamda direkt dernek kurmak var, böylece "naaaabıyonuz lan siz burda" diyen yunuslar şahinler basmaz evimizi.

Mete abi dudullu mudullu kaymayalim oralara yaw allah gidip gelmek 4 saate patlar bana
  • Evet bu hafta sonu bir toplanıp konuşalım derim ben.

Java, Brundbucky, Ozan ve katılmak isteyenler.

gündem "mod/bench evi"

buluşma yeri olarak neresi olsun?
  • Bu haftasonu yoğun çalışıyorum ancak akşam saatleri olabilir. Yer olarak da çok ücra yerler olmadıkça uymaya çalışırım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.