Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her türlü overclock yapabilecekmiyiz o evde
  • Fikir güzel geliyor..

Allahın tahtasını boyamak için workshop var. Niye OC Workshop'u olmasın?

Aslında tutabilir fakat dükkan, pardon mekanın açılacağı yeri iyi teyid etmek gerekir.
    Sonraki aşamalarda ise isteyen kullanıcılara OC nasıl yapılır eğitimi, ücret karşılığı Vmod, hatta toplu halde bulunan güzel kodlu işlemcilerin satışı gibi işler yapılabilir. ve REKLAM DA yapılırsa özellikle TV'de.. VE Internet sitelerine konu olmaya başladığınızda işte o zaman iş bitmiştir.. Para kırmaya bile başlarsınız..

Ama kasa modlama için mesela prof. malzeme almalısınız. Tam bir atölye ortamı kurulabilirse, çok iyi olur.

Liseyi yeni bitirmiş halimle ARKANIZDAYIM, ve her zaman OC için para veririm:)
    Fikir sahipleriyle msn'de konuşmak isterim.

Saygılar
  • Yer sıkıntısı yada ücret çok yüksesk olmaz ise bende gelirim
  • meke msn'nin bulamadım sen beni ekle bir zahmet
    d_hazar@hotmail.com

(zivro sen de gözüme gözükme bir cevap vermedin maliyet sorusuna?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

meke msn'nin bulamadım sen beni ekle bir zahmet
    d_hazar@hotmail.com

(zivro sen de gözüme gözükme bir cevap vermedin maliyet sorusuna?)

Ben mi?

Benim bişeyden haberim yok hayırdır ne oldu ya
  • bencede çok üper bi fikir. yer olarak merkezi bi yerin arka sokaklarında kalmış yerler olabilir.bi daire desek olmaz.bazı gürltüden rahatsız olabilecek olanlar var.yani olmaz.bence borum biyer olsa çok daha iyi olur.el birliğiyle orayı mdf lerle oda oda ayırırz.daha sonra temizlik falan işte.çok üzel olur ya.bende varım.param oldukçada veririm.ama oldukça.yer nerede tutulacak oda önemli.mesela kira ne kadar olabilir.bizim burada öyle yerler bulabiliriz.yenibosnada.siz bi kira üzreti söyleyin.ona göre araştıralım bakırköy falan şirinevler bakabilirim.ama yaşım küçük olduu için ciddiye almaya bilirler.ondan size yönlendiririm.bide parçaları kiralama işi olmaz.yani bilmeen adam ister alır bozar mozar boş işler.bide orada durma işi var.yani gönüllü kişiler hafta sonları falan nöbetleşe durmalı.ayrıca bence burası ticari açıdan da dönebilir.o/c ürünleri ve tekni destek olarak.yurt dışından daha ucuza getirtilip burada satılabilir.websiteside yapılır.böyle katkı yapılmışta olur.yaa düşünüyorumda gerçekten çok süper olurrrr.

• Fikir guzel ama net olarak sunu soyleyeyim; direkt sorumlulugu alacak ve bu sorumlulugu surdurecek 2 en fazla 3 kisi olmadikca yurutemezsiniz ... aidat vs isi basta yuruyebilir ama bi sure sonra islemeyebilir ... yani kisaca gonulluluk ve hep birliktelik ile yurumesi cok ama cok zor ... simdi bir suru insan cikar ... destek sozu verir ... hatta destek de verir ama gun gelir kopmalar baslar ... sorumluluktan kacar herkes ... yani bu isin uzun soluklu olmasi icin bir-iki kisi direkt sorumluluk alip isi yurutebilmek icin de mekandan para kazanabilmeli ... bu is ancak o sekilde yurur ... misal zaten bilgisayar isi ile ugrasan (meslek olarak), alim-satim yapan biri bu tur bi yer acabilir ... sifir ve ikinci el alim satim filan yapilir + bulunacak gelir kaynaklari ile ancak o sekilde yurur ...
  • Fikir güzel gercektende..yazılanlardan en mantıklısını tuzsuzdelibekir demiş bu arada..2 3 kişi bununla çok ciddi biçimde ilgilenmesse belli bir süre sonra düzen ve işleyiş bozulur maalesef...

İstanbula geldiğimizde uğrayabilceğimiz bir yer olur esasında..hoşda olur
  • Güzel bi düşünce oc sevenler derneği
  • boyle bır dusunceye saygı duyup desteklemek gerekır ılk baslarda zoolur belkı ama zamanla her dusunce oturur yanı sonuna kadar benden de destek fazla kısı olursa katılım daha fazla olur bende katılabılırım ıstersenız
  • kesinlikle katılıyorum. Gerçekten görünürde basit gibi gözüksede oldukça zahmetli bir olay.Aiadat mutlaka olmalı. Bu olmazsa olmazlardan biri.
    Max üye min aidat olmalı bence.
    Neden olmasın ki?
    Hayırlısıyla bir an önce hayata geçirilmesi temennilerimle...
    Başarılar

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Fikir guzel ama net olarak sunu soyleyeyim; direkt sorumlulugu alacak ve bu sorumlulugu surdurecek 2 en fazla 3 kisi olmadikca yurutemezsiniz ... aidat vs isi basta yuruyebilir ama bi sure sonra islemeyebilir ... yani kisaca gonulluluk ve hep birliktelik ile yurumesi cok ama cok zor ... simdi bir suru insan cikar ... destek sozu verir ... hatta destek de verir ama gun gelir kopmalar baslar ... sorumluluktan kacar herkes ... yani bu isin uzun soluklu olmasi icin bir-iki kisi direkt sorumluluk alip isi yurutebilmek icin de mekandan para kazanabilmeli ... bu is ancak o sekilde yurur ... misal zaten bilgisayar isi ile ugrasan (meslek olarak), alim-satim yapan biri bu tur bi yer acabilir ... sifir ve ikinci el alim satim filan yapilir + bulunacak gelir kaynaklari ile ancak o sekilde yurur ...

• Gerçekten güzel fikir Ankara'da olsa benden de açık destek görürdü...Ne yazık ki herşey İstanbulda olup bitiyor...İşallah başarırsınız...
  • tuzsuz+1

İstanbula geldiğim zaman mutlaka uğrayacağım bir mekan olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Her türlü overclock yapabilecekmiyiz o evde

ben sana masaj bile yaparım, sen aidat öde yeter
  • Maliye evi basmasın aman dikkat
  • Şimdi arkadaşlar,

yapıcı eleştiriler gelmeye başladı, memnun oluyorum okuyunca. haliyle herşeyi bilemiyor veya her noktasını düşünemiyoruz. Teşekkürler öncelikle..

Sorumluluk alma işinde haklısınız, zaten maddi destek verenler listesi bu şekilde oluştu.

ilaveler olursa ne ala, ki oluyor yavaş yavaş.

zaten bu fikir yukarıda da anlatmaya çalıştığım üzere kişisel ihtiyaçlardan doğdu. yani şahsen bana ve 1-2 arkadaşa lazım bu tip bir atölye, gelip katılan, destek olan, yardım eden veya soru soran olacaksa buyursun gelsin demek yerine, sizinde kullanabileceğiniz bir mekana dönüşebilirmi, bunu sorguluyorum.

eğer denildiği gibi başta destek sözü verip ileride veremeyecek olurlarsa da canları sağolsun, bizde bu tip faaliyetleri durdurup kendi ihtiyaçlarımıza göre özelleştirebiliriz orayı.

fikirleri bekliyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 8 Temmuz 2005, 10:14:43 >

• içerde sadece ikinci el diğil sıfır parçalarda satılır, yeni bir parça alacağımız zaman kadıköyde dolaşcağımıza direk oraya geliriz hem dükkanın işlemesini sağlarız hemde parçalarımızı satın alırız. düşünsenize DC üyesi olsa dükkan kaçımız bidaha DC'ye gider? ben gitmem. gider paşa paşa o/c dükkanımızdan alırım.
    öğrencyim ama elimden gelen her türlü desteğe varım
  • tpo@team'den tam destek....
  • Sponsor bulunabilir bence. Kim ilgilenir acaba? OC ile ilgili malzeme satan şirketlere bir başvurmak lazım işler kesinleştikten sonra. Para vermek zorunda değiller. Atıyorum bir san diego, bir redline vs.vs verirler. Sonra (biz diyorum artık iyice alıştım fikire) biz mesela bu verilen parçalara oc yaparak frekans rekoru, işte soğutma rekoru, orb #1 gibi şeyler yaparak sansasyon uyandırırız. Mesela ORB'a girerken de şirketin adını yazarız: Zartzurt A.Ş'nin bize sağladığı işlemciden dolayı teşekkür ederiz falan zoart zurt. Firmanın çok hoşuna gider bu. Siz ORB alınca kendi takımınızın adını yazıyorsunuz. Tabii ki, bu son derece normal. Siz yapmışınız sonuçta. Ha, parçaları karşılayan olursa mesela, onların da adını yazarsınız. Mesela bu meke'nin icatlarının ünü bizim forumu aştı çoktan:) ve orb listesi herkese açık. bence para verirsen alamayacağınız bir reklam alanı sponsor kişi için:)

Benim düşüncelerim..

(meke hala msn'ni bekliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 8 Temmuz 2005, 12:21:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.