Şimdi Ara

Hızlı Bisiklet Hangileridir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazlıkta Arkadaşlarla Her Zaman Bisiklet Süreriz Salcano 18 Jant Nova Bisikletim Vardı.350 400 Fiyatlarında Almıştım.

Arkadaşımda Markasını bilmediğim hoş bi bisikler vardı. Fakat Aşırı Hızlıydı Ve Sağlamdıda.

HIZLI Giden Sağlam Markalı 600 Tl Den Yüksek Olmayacak Bir Bisiklet biliyormusunuz ??

Yada 18 Jantmı hızlı gider 24 mü Gibi tarzlarda şeylerde sorabilirim Hangisi daha hızlıdır hangi türler hangi boylar ??

Şimdiden Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayKLC -- 13 Mayıs 2012; 10:26:49 >

• Bisikletin hizli olmasi icin birden fazla etken vardir bunlari siralayacak olursak

1-jantlarin buyuklugu
    2-lastik genisligi ve turu
    3-bisikletin hafifligi
    4-sizin kullanim bilgileriniz

Yani bisikletleri arabalarda oldugu gibi marka klasmanina gore ayirmak dogru olmaz,amacina gore ayirmalisin.salcano fiyat acisindan daha iyi gibi duruyor fakat ben size sedona oneririm.
  • arkadaşa katılırım bu etkenlerin yanında ;
    -kadronun açıları
    -ekipmanların kalitesi (mesela jant göbekleri cok farkeder)
    -bisikletin türü (MTB , yol , şehir)

...

uzar gider .
  • Yazlık alan olduğu için yol bisikleti tavsiyesi yapmayacağım

Al bir Kron xc250 oda iyi basar
  • evet f/p olarak alabileceğin en iyi bisiklet bence Kron xc250 dir peşin 500 tl dir . Kalan 100 lirana da kask eldiven ışık forma tay vs alabilirsin tabi yeterse
  • bisikletin hızı aerodinamik yapısı ve lastiklerle ilgilidir ve en hızlı bisikler yol bisikletleridir
  • Umıt ravenger aldım 615 TL'ye 26 jant . Ben stock v freni çıkardım , Shimano M445 Hidrolik disk fren seti aldım . 165 mm merkezi kilit disk rötoru aldım. Fren seti komple 190 TL tuttu.
    Veloman 1.07 KM saati aldım 7 fonksiyonlu. 2 adet açılı ayna aldım. T-sport elcik ve eldiven aldım. RUBENA FLASH SPORT geniş yanaklı 2 adet lastik aldım . [Üstün yol tutuş]. ve kask.

Toplam fiyat : 950 TL

Bisikletimi 8 aydır sürüyorum. Az eğimli yolda 78 Km/h yaptım. Suan bisikletimi KM'si 1862. :) [Zaten 1500'ü geçen yaz yapmıştım. ] [Bir kaç defa okula gidip geldim.]
    Frenlerim gerçekten çok iyi , balataları her 200 km'de değiştiriyorum . Performansı çok yüksek, bu arada far ve ledli stop lambasını yazmayı unutmuşum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Herkeze Teşekkür Ederim :)) Bende Kron xc250 Düşünüyordum Konuya Açıklık Getirmiş Oldunuz Hem.. @Apocaltique Sende Güle Güle Kullan :)) Teşekkürler Hepinize.
  • Salcano Astro 210V yi Kıyaslayın Kron xc 250 ile krondan iyi değilse hiç bişey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasarp

Salcano Astro 210V yi Kıyaslayın Kron xc 250 ile krondan iyi değilse hiç bişey bilmiyorum

Arkadaş aksesuarlara para çıkartabilirse astro daha iyi ama birtek bisiklet almakla bitmiyor ki hocam kask eldiven şudur budur birsürü masraf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaş aksesuarlara para çıkartabilirse astro daha iyi ama birtek bisiklet almakla bitmiyor ki hocam kask eldiven şudur budur birsürü masraf.

Kron xc 250 : 575 TL taksitle Nakitte %10 indirimi var 517 TL Salcano Astro 210V 600 TL taksitle

Aksesuarlar

SEDONA kask : Real 39 TL
    B'TWIN Eldiven : Decathlon 19 - 31 TL
    B'TWIN Gözlük : Decathlon 26 - 45 TL

umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Google amcaya hızlı bisiklet yazınca burası çıkıyor. Ama konuşulanlar hep dağ bisikleti
    En hızlı bisikletler yol bisikletleridir
    Fakat hızda en önemli faktör binen kişidir
    Yani yarış kazanmış bir yol bisikletini herhangi birine verseniz 30 km gidemez. Ama bisiklet sporcusu günde 100 km basar geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 jant ince teker dış lastiğin iki tarafında az yükseklikte şerit olacak işte bu bisikleti tutamassın
  • Hız istiyorsanız yol bisikleti alacaksınız bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.