Şimdi Ara

Yüzme Ekipmanları Konusunda Deneyimlileri Bekliyorum (Şnorkel vb. ürünler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Ben yaklaşık bir süredir havuza gidiyorum. Fakat hayatımda ilk defa denize gireceğim. Tadını iyice çıkarmak istiyorum. Bunun için gerekli ekipmanların düzgün olması gerekiyor. Daha önce kullanan ve işi bilenlerden yorum bekliyorum.

İlk ekipman;

EASYBREATH SU ALTI KEŞİF MASKESİ - 90 Lira

Bu maske yüzü tamamen kapatıyor ve dalış yapmamak şartıyla rahat bir yüzme sağlıyor deniyor. Peki gerçekten rahat mı? Görüşü iyi mi?
    https://www.decathlon.com.tr/easybreath-maske-id_8304664.html

İkinci Ekipman;

Nabaiji gözlüğüm var fakat görüş açısı çok dar. En fazla 2 metreye dalış yaparım diyorum. Bu gözlük + şnorkel daha mı mantıklı?
    https://www.decathlon.com.tr/active-yuzucu-gozluu--id_8403615.html

• yukarı
  • yaklaşık 20 senedir yüzerim bunların hiçbirini kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remo8

yaklaşık 20 senedir yüzerim bunların hiçbirini kullanmadım
    bana kullanan lazım
  • Easybreath maskeden kullandım ben.Gayet rahat bir şey.Sigara içen biri olmama rağmen rahatça nefes alabildim.Görüşte sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum çünkü miyopum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Temmuz 2018; 17:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtmeyi unutmuşum dalış yapacağım yaklaşık 3 metre. Bu yüzden bu maske uygun değil sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Belirtmeyi unutmuşum dalış yapacağım yaklaşık 3 metre. Bu yüzden bu maske uygun değil sanırım
    Kafanızı yarısına kadar suya sokabiliyorsunuz.Bunla dalış yapılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • Herkese merhaba, full face maskenin nefes alma kısmı borusunu kaybettim bulamıyorum nerden bulabilirim sadece nefes alma kısmı lazım, Decathlon da var uyar mi acaba karar veremedim, buna uygun temin edebileceğim bir yer varmı acaba

• eski bir konu ancak ürünler hala güncel. 13 yaşında oğlum için almayı düşünüyorujm. Decathlon'dan başka bir marka bilmediğim için de bu markaya bakıyorum. Anladığım kadarıyla ürün üç defa güncellenmiş. SUBEA

EASYBREATH 500, 540 ve 900 şeklide. 900 olan 950 lira idi alayım mı almayım mı derken stoktan buharlaştı. 500 zaten almam iyileştirme yapıyorlarmış diğer versiyonlarda. ama 540 alsam mı bilmiyorum. Öyle metrelerce dalış falan yapmayacak. 1 metre içinde debelenir anca. suyun içinde nefes alınıyor mu merak ediyorum. yani bir süre hava yeterli oluyor mu suyun içinde de. bir de su alıp almadığına dair farklı yorumlar var. Başka marka önerilerine de açığım kullanıcı deniyimlerine de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.