|
Yüzme Ekipmanları Konusunda Deneyimlileri Bekliyorum (Şnorkel vb. ürünler )
-
-
yukarı -
yaklaşık 20 senedir yüzerim bunların hiçbirini kullanmadım -
bana kullanan lazımquote:
Orijinalden alıntı: Remo8
yaklaşık 20 senedir yüzerim bunların hiçbirini kullanmadım -
Easybreath maskeden kullandım ben.Gayet rahat bir şey.Sigara içen biri olmama rağmen rahatça nefes alabildim.Görüşte sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum çünkü miyopum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Temmuz 2018; 17:47:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belirtmeyi unutmuşum dalış yapacağım yaklaşık 3 metre. Bu yüzden bu maske uygun değil sanırım
Kafanızı yarısına kadar suya sokabiliyorsunuz.Bunla dalış yapılmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
Belirtmeyi unutmuşum dalış yapacağım yaklaşık 3 metre. Bu yüzden bu maske uygun değil sanırım
yukarı -
Herkese merhaba, full face maskenin nefes alma kısmı borusunu kaybettim bulamıyorum nerden bulabilirim sadece nefes alma kısmı lazım, Decathlon da var uyar mi acaba karar veremedim, buna uygun temin edebileceğim bir yer varmı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eski bir konu ancak ürünler hala güncel. 13 yaşında oğlum için almayı düşünüyorujm. Decathlon'dan başka bir marka bilmediğim için de bu markaya bakıyorum. Anladığım kadarıyla ürün üç defa güncellenmiş. SUBEA
EASYBREATH 500, 540 ve 900 şeklide. 900 olan 950 lira idi alayım mı almayım mı derken stoktan buharlaştı. 500 zaten almam iyileştirme yapıyorlarmış diğer versiyonlarda. ama 540 alsam mı bilmiyorum. Öyle metrelerce dalış falan yapmayacak. 1 metre içinde debelenir anca. suyun içinde nefes alınıyor mu merak ediyorum. yani bir süre hava yeterli oluyor mu suyun içinde de. bir de su alıp almadığına dair farklı yorumlar var. Başka marka önerilerine de açığım kullanıcı deniyimlerine de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X