Şimdi Ara

Hızlandırma Paketi Düşme Sıklığı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Steam seviyem 41. 40. seviyeye eriştiğimden beri(2,5 ay oluyor) ortalama olarak 8 günde bir hızlandırma paketi düşerdi. Ancak 7 aralıktan beri yani 23 gündür herhangi bir hızlandırma paketi düşmüş değil. Ayrı durumda olan var mı merak ediyorum. Yılbaşı indirimleri olduğu için düşmüyor olabilir mi sizce?

• Ben 50yim fakat ayda 1 ancak düşüyor tam çözemedim bide valve ile ortakligi bitmis oyunların paketleri geliyor hep direk çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 levelim haftada bir düşüyor.

• 26 gün aradan sonra bugün düşebildi nihayet

• 100 level hesabım var. Bazen haftada bir veya iki kez düşüyor. Biraz online kalma süresi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yan hesabım var pek online olmuyorum onunla aylardır düşmüyor.
  • Level 18, 292 oyun sahibiyim, 9 yıllık Steam kullanıcısıyım, şimdiye kadar yalnızca 1 adet hızlandırma pakedi düştü. Şimdi baktım, onun da ederi 19 kuruşmuş...
  • 50 levelim. 1-2 ayda bir paket düşüyor. onlarda hep markette satıştan kaldrılmış paketler saçma sapan oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 75 level bi hesabım vardı yaklaşık 250 oyunlu her hafta 3-4 tane atıyordu. Şimdi 51 levelim 150 oyun var daha bu hesaba düştüyse 1 ya da 2 düşmüştür. Oyunların kart düşen oyun olup olmadığı da önemli. Büyük ihtimalle haftada 1 gün hızlandırma paketlerini dağıtıyor steam,çarşamba olabilir genelde bana çarşamba geliyordu. Ama bilmiyorum tabi tam gününü. Haftada 1 çarşamba günleri olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 10 Mart 2018; 22:0:5 >
  • 66. Levelim steam de 11. Yılım 1 kere düştü bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şu hızlandırma kartları sık sık düşsün diye bende steam da level kasmakla uğraşıyor idim ama bu kadar nadir mi düşüyor 50 leveli tamamlayanlara bile :/ pekte karlı bi şeye benzemiyor o zaman bu :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En karlısı yılbaşında level kasmak. Bynogame gibi sitelerden 3-4 key alıp steam pazarda satınca yüklediğiniz paradan daha fazlasını envanterinize geçiriyorsunuz. Ben nice zamandır steam cüzdan kodu almak yerine cs key alıp satıyorum. Cüzdan keylerine oranla çok daha karlılar. Hatta uygun fiyattan skin, item vs. yakalarsanız onları alıp satmak daha da karlı. Yılbaşında hem 27-30 kuruşluk simgeler, ifadeler çıkıyor hem hediye kartlar düşüyor. Level kasmak için en avantajlı dönem.

Hızlandırma paketleri bende de son ayda oldukça azaldı. Hatta geçen gün kupon geldi direk. Hızlandırma paketi yerine kupon gelmesi canımı sıkmadı değil.

• Bugün Zup 7 hızlandırma paketi düştü. 3.30 liralık. Bakalım tekrar ne zaman düşecek ?

• Hesapta oyun arttıkça düşme oranı azalıyor galiba. 300’ü geçtim. Paket düşme sıklığı da azaldı. Düşen paketler de genelde steamdan atılmış çöp oyunların paketleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: lNefer

Bugün Zup 7 hızlandırma paketi düştü. 3.30 liralık. Bakalım tekrar ne zaman düşecek ?

An itibariyle şaşırtıcı bir şekilde yine kaliteli bir oyun paketi düştü.

Call of Duty: WWII Hızlandırma Paketi

10. günde düştü.
  • hayırlı olsun maşallah :) hocam ben de o kadar para harcadım leveli 41 yaptım hala tık yok. 20 levelken 1 tane düşmüştü o kadar
  • cgokhans C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Mesela Cs go'da dolar üzerinden hesaplanarak ne kadar para harcarsanız oyun içi o kadar cs go kartı düşürme imkanınız oluyor. Steam hızlandırma paketleri içinde buna benzer bir durum olabilir. Çünkü düşme sıklığı konusunu bilhassa takip ediyorum pek düzenli olduğu söylenemez.
  • Harca vereyim mantığında iseler 50 için hiç uğraşmayayım artık. Benim amacım şimdi yatırım yapıp 50 level yaparak kart düşürme sıklığını arttırmak idi. Böylece düşen kartları satıp bir süre sonra harcadığım miktara ulaşacak idim ama görüntüden başka bir işe yaramayacak gibi
  • cgokhans C kullanıcısına yanıt
    Yılbaşında level kasarsan eğer dediğin gibi uzun vadede harcadığını geri kazandırabilir. Haklısın görüntüden başka bir şey değil. :) Bende önce 50 dedim sonra 60 şimdi 101 oldu. Hadi hayırlısı.
  • An itibariyle yeni bir hızlandırma paketi daha düştü. 27 kuruşluk.

Sanırım 9. veya 10. günde 1 olmak üzere hızlandırma paketleri düşüyor diyebiliriz.

Konuyu takip eden arkadaşlara duyurulur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 29 Mart 2018; 21:35:42 >
  • Reis sen ne yaptın ya, maşallah bizlerin hakkı da sana gidiyor galiba şaka maka bu işin sırrı ne acaba? Level büyüdükçe düşme oranı hala artıyor mu ki :) Bir de o kadar level yapmak yormadı mı be :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.