Şimdi Ara

hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben netimi bu sene içinde mart ayında aldım. netim ttnet net limitsix 8 mb
    şimdi ben haziranın bitmesine 1 hafta vardınetim pzar günü gitti ttneti aradım yaptılar ama hızım çok düşük niye dedim.. onlar dediki 25 gb aşmışsın hıznız 1 mb oldu ama temmuz 1 de 8 mb lur dedikler. ben mart ayında beridir hızım hiç 7,50 altına düşmemeişti ve hatta bir kere tam 8 gördüm. her neyse temmuz 1 oldu ama benim net yine yavaş ardım düzeltiriz dediler düzlettiler ama bu sefer hızım 4,80-5,00 mb 5 üstüne çıkamıyor.

dedimki önceden böyle değildi şimdi niye böyle oldu dedim hemen cevapları hazır

santrala uzaktır------santral evimin önünde
    telefon hattından kaynaklabilir--------- evet olabilir ev eski ama önceden niye yüksekti hızım onu anlayamdım.

ve temmuz başından beridir bu güne kadar hızım hiç düşmedi ben aylık 150 gb dan aşağı indirme yapmıyorum normadle 25 gb geçince iner dediler ama hızım hiç inmiyor... niye böyle acaba.

NOT:yönetici benim bir konumu silmiş nedense bilmiyorum nintendo ile alakalı bir konu açmıştım direk silmiş. nedenini bilmiyorum..
    NOT2: ben normal konu nası açcam yani hep bölye görsel eklememi istiyorda.
    NOT3: tekrar dan cevap yazamı
    yorum ne
    yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa055 -- 5 Eylül 2011; 0:51:32 >

• hat değerlerinize bi bakın modem ayarlarından burada paylaşırsanız enazından hattınız şuan ne durumda daha yukarıda bi hız alabilir mi bakarız hocam, ona göre baskı yaparsınız sizde arayarak.
  • standart bir prosedürünün olmamasından kaynaklanıyor. hani bebek mama yerken yüzüne gözüne bulaştırır ya o hesap.
    hız konusundaki uygulamasında durum budur, ttnet kusura bakmasın. adil ne deniyordu biş ideniyordu ama neyse geçsinler bunları..
    bu uygulamayı yapacağız derken bağlantının canına okuyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

hat değerlerinize bi bakın modem ayarlarından burada paylaşırsanız enazından hattınız şuan ne durumda daha yukarıda bi hız alabilir mi bakarız hocam, ona göre baskı yaparsınız sizde arayarak.

kardeş hat değerleri derken nasıl yani...
  • modemi kurarken modem ipsinden girip şifre vs girişleri yapıyoruz ya , işte o ipden girip hat zayıflama değeri snr marjin gibi farklı isimler altında da olabilir değerlerinizi yazarsanız mevcut hızınızı ve yaklaşık kaç mbite çıkabileceğinizi yorumlamış oluruz.
  • motorsiklet ne alaka kardeş gülermisin ağlarmıısn
  • quote:

modemi kurarken modem ipsinden girip şifre vs girişleri yapıyoruz ya , işte o ipden girip hat zayıflama değeri snr marjin gibi farklı isimler altında da olabilir değerlerinizi yazarsanız mevcut hızınızı ve yaklaşık kaç mbite çıkabileceğinizi yorumlamış oluruz.

işte bende orda sorun yaşıyorum.. modem kutusu üzerine kullanıcı adımı ve şirem yazılı türk telekomda çalışan kişi yazmış. ve şuraya giriyorum
    192.168.1.1
    buraya giriyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor yazıyorum kutu üstündekileri girmiyor yine aynı ad ve şifre istiyor. yani hata falanda vermiyor şifre yanlış da demiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşılabilir hız sorunu
    4 yıl önce açıldı
    hız göstergesi sorunu
    19 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa055

quote:

modemi kurarken modem ipsinden girip şifre vs girişleri yapıyoruz ya , işte o ipden girip hat zayıflama değeri snr marjin gibi farklı isimler altında da olabilir değerlerinizi yazarsanız mevcut hızınızı ve yaklaşık kaç mbite çıkabileceğinizi yorumlamış oluruz.

işte bende orda sorun yaşıyorum.. modem kutusu üzerine kullanıcı adımı ve şirem yazılı türk telekomda çalışan kişi yazmış. ve şuraya giriyorum
    192.168.1.1
    buraya giriyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor yazıyorum kutu üstündekileri girmiyor yine aynı ad ve şifre istiyor. yani hata falanda vermiyor şifre yanlış da demiyor.

Çözdün mü sorunu???

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

Orijinalden alıntı: sefa055

quote:

192.168.1.1

Çözdün mü sorunu???

hocam okursan daha iyi olur. çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa055 -- 7 Eylül 2011; 21:58:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.