Şimdi Ara

hız sınırını kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar avea sınırsız internet paketim var ama 2 GB'dan sonra hiz siniri 96 kbps e düşüyor. tabi 96 olsa can feda ama 16 20 max 30 larda.bu hiz sınırını kaldirmanin bi yolu varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upupup

• avea bellı bır kotadan sonra hızının dusecegını belırtmıstır buyuk ıhtımal . evdekı ınternette oyle sınırısız dedıler hızı aynı dedıler 16mbit dedıler 50 gb kotası varmıs 3 oyun ındırdım kota doldu dıye sayfa cıktı hızı 3mbit dusmus yanı yapacagın bısey yok buyuk ıhtımal allta belırtmıstır avea kucuk yazıyla
  • benim dedigim olay biraz çiğnemek o küçük yazıları

• Kardesim bende turkcell ile dusundum o konuyu 40 liraya 4 gb veriyorum cat dusuyo hiz deliriyo insan kotu oluyo ama yapicak bisi yok millet bizi ayakta.. anlican senin benim gibi bi iki kisi koskoca avea turkcell vodafone sirketlerinin hizlarini asmaya calisiyo ama hayal :)

• sensinno1 kullanıcısına yanıt
    sirf inat olsun diye bu şirketlere inşaati birakip bilgisayar fln mi okusam

• Ben okuyorum suan bakalim hayirlisi yeni yazilim pesindedyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hız Sınırları Artmış
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ayni dertten muzdaribim bu arada okullarda mark zuckerberg gibi hack yapmayi ogretmiyorlar isleri gucleri c# hadi c++ olsa iyi ama o bile yok

• Adil kullanım kotası denen ve Türkiye altyapısının internet taşımasında duyduğu sıkıntının sonucu olan bir saçmalık

• iksinkaresi kullanıcısına yanıt
    Hız sınırını kaldıramazsınız ama 96kbps çıkartabilirsiniz.
    Bilgisayarınızda interneti kullanabilecek programları kapatın.
    Örnek: windows update, antivirüs update, flash update, windows 8.1 desktop öğeleri (finans,haberler,spot vs.)
    30kb alıyorsanız o bile iyi yani :)
  • teknolojik yardım kullanıcısına yanıt
    dediğiniz herseyi yapiyodum zaten ama bi tost yapma süresi icinde acacaksa facebooku hic acmasin daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksinkaresi -- 25 Nisan 2014; 11:30:52 >
  • iksinkaresi kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:39:49 >
  • Arkadaşım ülkemizde kotasız internet diye birşey yoktur. Masaüstünde bile yok ki mobilde olsun. Ben ayda 70 lira veriyorum 50Mbit internete, onun bile kotası var, aşınca hızım 3Mbit oluyor :) Adamlar Adil kullanım kotası bişi uydurmuş, operatörleri fazla zorlmayalım, dandik altyapıyla idare etsinler diye. Hele bir de mobil internetle PC kullananlar var ki, Allah sabır versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

arkadaslar avea sınırsız internet paketim var ama 2 GB'dan sonra hiz siniri 96 kbps e düşüyor. tabi 96 olsa can feda ama 16 20 max 30 larda.bu hiz sınırını kaldirmanin bi yolu varmi?

Avea nın modem gibi bir sayfası varmı ttnet aırtıes gibi. Çünkü bende vodafone 96 kbps kullanıyordum yavaş. ben aırtıes modem üzerinden hız sınuırını kaldırıp sadece toorrent oyuın indirebiliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D02F855 -- 25 Nisan 2014; 14:40:24 >
  • bilmiyorum bilen arkadaslar varsa söylesin belki buluruz biseyler

• 96 kpss olunca 2 gb normalm net alin
    Hiz articaktir...eger bugu duzeltmedilerse hiz 1 ay boyunca dusmez

• Can_221 C kullanıcısına yanıt
    hocam bu açık kapatıldı diye biliyorum yine de sağol

• quote:

arkadaslar avea sınırsız internet paketim var ama 2 GB'dan sonra hiz siniri 96 kbps e düşüyor. tabi 96 olsa can feda ama 16 20 max 30 larda.bu hiz sınırını kaldirmanin bi yolu varmi?

Selam
    Masaüstü ve laptop bilgisayarlarda hız sınırını kapatabilirsiniz.
    Bu ayar genelde Win7 ve 8.1'de %20 iken, Win10 ayarları %80 civarında ki, interneti çok etkilemekte. Bu ayarları %0 yaparsanız, internet hızınıza bir nebze katkı sağlayacaktır.

Bunun için şu yolu izleyeceksiniz. Önce Çalıştır'a Gpedit.msc yazıp Tamam tuşuna basın. Ya da aramaya Gpedit.msc yazıp çıkan simgeye tıklayın.

Açılan pencereden sırası ile şöyle devam edin.
    Bilgisayar Yapılandırması ▼ Yönetim şablonları ▼ Ağ ▼ QoS Paket Zamanlayıcısı'na geldikten sonra sağdaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla'ya çift tıklayın ve yeni açılan pencerede Etkin radyo butonuna tıkladıktan sonra, sol alttaki Bant genişliği sınırı (%) kısmına 0 (Sıfır) yazın ve pencereyi Uygula dedikten sonra prncereyi kapatın.
    Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda ayrılmış bant genişliği devre dışı kalacağından internet hızınızda bir nebze hız artışı olacaktır. Yani Windows kendisi için ayırdığı Update vs. işlemler için bu sınırlamayı kaldırıp kendi ağınıza katkıda bulunuyorsunuz.
    Bilginize ve kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Masaüstü ve laptop bilgisayarlarda hız sınırını kapatabilirsiniz.
    Bu ayar genelde Win7 ve 8.1'de %20 iken, Win10 ayarları %80 civarında ki, interneti çok etkilemekte. Bu ayarları %0 yaparsanız, internet hızınıza bir nebze katkı sağlayacaktır.

Bunun için şu yolu izleyeceksiniz. Önce Çalıştır'a Gpedit.msc yazıp Tamam tuşuna basın. Ya da aramaya Gpedit.msc yazıp çıkan simgeye tıklayın.

Açılan pencereden sırası ile şöyle devam edin.
    Bilgisayar Yapılandırması ▼ Yönetim şablonları ▼ Ağ ▼ QoS Paket Zamanlayıcısı'na geldikten sonra sağdaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla'ya çift tıklayın ve yeni açılan pencerede Etkin radyo butonuna tıkladıktan sonra, sol alttaki Bant genişliği sınırı (%) kısmına 0 (Sıfır) yazın ve pencereyi Uygula dedikten sonra prncereyi kapatın.
    Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda ayrılmış bant genişliği devre dışı kalacağından internet hızınızda bir nebze hız artışı olacaktır. Yani Windows kendisi için ayırdığı Update vs. işlemler için bu sınırlamayı kaldırıp kendi ağınıza katkıda bulunuyorsunuz.
    Bilginize ve kolay gelsin..

Helal emeğe saygı +rep. İnternet hızım 1 Gbps oldu.

Burası konu dışı değil. Gidin orada trolleyin milleti!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam Türkiye'de maalesef internet alt yapısı ölü durumda.AKK kullanıyorlar sözde sunucuda yoğunluk olmasın diye veya kota koyuyorlar kotayı geçince hızın düşüyor. Oysaki AKK yokkende sunucuda yoğunluk felan yoktu hep para için yapıyorlar bunları parayı basana sunucu yoğunluğu yok ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.