Şimdi Ara

hız sınırını kaldırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selam
    Bataryanız zayıfmış şimdi iyice zayıflamıştır muhtemelen.
    Burası konu dışı değil. Gidin orada trolleyin milleti! demişsiniz. Konu dışı olmadığını bildiğim gibi, konuya da bilerek cevap yazdım. Bu hususta ya sizin teknik bilginiz yok, ya da internetten bir habersiniz!
    Teknik destek kısmında DÖRT BİN üstü mesaj yazmışım ki, bunların bir tanesinde destek istememişimdir. Sizin gibi dünkü çocukta değilim ki boşu boşuna destek mesajı yazayım!

İnternette biraz araştırırsanız bu konuda onlarca sayfa bulabilirsiniz.. Hızlıca bulduğum şu Videoyu izlemenizi tavsiye ederim.https://www.youtube.com/watch?v=e6MiZWxeLWw

Benim hızımı merak ediyorsanız, aşağıdaki resimden izleyebilirsiniz..
     hız sınırını kaldırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Bataryanız zayıfmış şimdi iyice zayıflamıştır muhtemelen.
    Burası konu dışı değil. Gidin orada trolleyin milleti! demişsiniz. Konu dışı olmadığını bildiğim gibi, konuya da bilerek cevap yazdım. Bu hususta ya sizin teknik bilginiz yok, ya da internetten bir habersiniz!
    Teknik destek kısmında DÖRT BİN üstü mesaj yazmışım ki, bunların bir tanesinde destek istememişimdir. Sizin gibi dünkü çocukta değilim ki boşu boşuna destek mesajı yazayım!

İnternette biraz araştırırsanız bu konuda onlarca sayfa bulabilirsiniz.. Hızlıca bulduğum şu Videoyu izlemenizi tavsiye ederim.https://www.youtube.com/watch?v=e6MiZWxeLWw

Benim hızımı merak ediyorsanız, aşağıdaki resimden izleyebilirsiniz..
     hız sınırını kaldırmak

Yahu ISS tarafından verilen hız ile ilgili soru sorulmuş sizin verdiğiniz cevaba bakın. Milleti trollemek bu. 96 Kbps'i nasıl aşarım demiş. Bilgisayara yazılımsal ya da donanımsal müdahalede bulunarak değiştiremezsiniz. Siz alınan hızı verimli kullanmakla alakalı bir soru gelirse cevap verin. 4000 bin mesaj yazmak sizi usta mı yapıyor? Her konuya kopyala yapıştır cevaplarla 3 günde 10.000 mesaj yaparım istersem. Bu beni usta yapmaz. Yardım istemedim diye övünmek ise rezillik zaten hiç girmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Sizin batarya gerçekten çok zayıflamış bazı bileşenleri çalıştırmakta zorluk çekiyor. Bakım veya şarj yapmak için servise gösterin..
    Alınan hıza katkı yapması için ben bunu önerdim. İnternet servis sağlayıcının verdiği hız için değil. Ben nerede İnternet servis sağlayıcınızdan verilen hızınızı şu şekilde aşabilirsiniz demişim/yazmışım onu göremedim.

Diğer yandan, ben hiç bir zaman kopyala yapıştır yapmadım. Tüm yazdıklarım el emeği, göz nurudur. Muhtemelen benim yazdıklarımdan da faydalanmışsınızdır..

Neyse cevap yazmayacaktım ama size borçlu kalmamak adına bunu yazmak durumunda kaldım..
    Bataryayı değiştirmeyi ihmal etmeyin. Zira bu çok önemli. Allah korusun işiniz bir yerlerde yarıda kalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Sizin batarya gerçekten çok zayıflamış bazı bileşenleri çalıştırmakta zorluk çekiyor. Bakım veya şarj yapmak için servise gösterin..
    Alınan hıza katkı yapması için ben bunu önerdim. İnternet servis sağlayıcının verdiği hız için değil. Ben nerede İnternet servis sağlayıcınızdan verilen hızınızı şu şekilde aşabilirsiniz demişim/yazmışım onu göremedim.

Diğer yandan, ben hiç bir zaman kopyala yapıştır yapmadım. Tüm yazdıklarım el emeği, göz nurudur. Muhtemelen benim yazdıklarımdan da faydalanmışsınızdır..

Neyse cevap yazmayacaktım ama size borçlu kalmamak adına bunu yazmak durumunda kaldım..
    Bataryayı değiştirmeyi ihmal etmeyin. Zira bu çok önemli. Allah korusun işiniz bir yerlerde yarıda kalır..

Adam 96 Kpbs hızı nasıl aşarım diyor. Siz ise sanki okumamış gibi saçma sapan bir cevap veriyorsunuz. Bu durum yüzünüze vurulduğunda böyle saçmalamaya başlıyorsunuz. Net. Ben pilimi değiştiririm siz de ahlakınızı lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf
    Adam 96 Kpbs hızı nasıl aşarım diyor. Siz ise sanki okumamış gibi saçma sapan bir cevap veriyorsunuz. Bu durum yüzünüze vurulduğunda böyle saçmalamaya başlıyorsunuz. Net. Ben pilimi değiştiririm siz de ahlakınızı lütfen.

Ahlaksızca bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ama sizin yazdığınız trollemek ne oluyor acaba?
    Okuduğunu anlamayana ben ne diyebilirim bilemiyorum?

????????

• http://forum.donanimhaber.com/m_111803462/f_//tm.htm#111803462

#Güncel

kendi konumdur sizn gibi sıkılmıştım bende bu konudan ve çözümünü acığını buldum..

yayın tarihi 11.11.2015 #Güncel ++rep yeterli :) şimdiden iyi .net ler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensinno1

Ben okuyorum suan bakalim hayirlisi yeni yazilim pesindedyim :)

Buldun mu çözümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.