Şimdi Ara

GTA 5 HIZ SINIRINI AÇMAK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüm araçlarda son hız 180-220 arasında değişiyor ama 120 nin üstüne çıkamıyorum bunun bı çözümü var mı

• Tüm araçlarda son hız 180-220 km/h arası değişiyor,
    Sende 120 mp/h'nin üstüne çıkamıyorsun o yüzden normaldir. 120 mph = 200 kmh
  • Kardeş kelime oyunu yapıyorsun o zaman şöyle diyim anla ben 120 mph yapabiliyorum ama arabalarda bu son hız 200 mph ben nasıl 120mph den yukarı çıkabilirim ?
  • GTA IV'te de aynı şekilde 120 mph'nin üzerine çıkamıyordun ve bunu aşmanın tek yolu handling dosyasını düzenlemekti. Şimdilik GTAV'te handling dosyasını görüntüleyebiliyoruz ama düzenleyemiyoruz arkadaşım, beklemen lazım biraz daha.

Bu hız sınırı uygulamasının amacı da muhtemelen yüksek hızlarda ortaya çıkacak olan performans sorunlarını engellemektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D07866CF -- 25 Nisan 2015; 11:49:30 >
  • Onlinde da araba ile giderken km saati gözüküyormu, gözüküyorsa nasıl açıyoruz ?
  • Anladım kardeşim bekleyecez o zaman saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Onlinde da araba ile giderken km saati gözüküyormu, gözüküyorsa nasıl açıyoruz ?

büyük ihtimal FPS modunda araç içinden sürerken göstergelerden bakıyorlardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 araç kontrolü
    10 yıl önce açıldı
    10 pc sınırı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

Onlinde da araba ile giderken km saati gözüküyormu, gözüküyorsa nasıl açıyoruz ?

FPS modunu sevmedim ben Neyse hızıda görmeyelim bari, teşekkürler yanıt için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

FPS modunu sevmedim ben Neyse hızıda görmeyelim bari, teşekkürler yanıt için.

Aynen benimde pek sevdiğim söylenemez ama silahlı çatışmalar ve heist görevlerinde falan güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece franklin ibrenin sonlarına çıkabiliyor ( herhangi bir hızda boş yoldayken V bas + caps lock bas ibrenin uçtuğunu görecekseniz caps locktan elinizi çekince yavaşlayacak bir durum olmazsa araç o süratte gitmeye devam eder lakin

120nin üstünde bir şey çarptığınız anda fırlamasına gerek yok ölüyor karakter.

online da yüksek oktanlı benzin diye bir ibare var ne işe yarıyor bilmiyorum

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Deneyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calıskan2144 -- 25 Nisan 2015; 22:16:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.