Bildirim
Hız göstergesi muayene sıkıntısı çözüm
Bosch Akülü El Süpürgesi EasyVac 12 (Akü ve Şarj Cihazı Dahil Değildir, 12 Volt Sistemi, Karton Kutuda) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B01NCMWG5Y
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hız göstergesine bakan olmuyor. Benim köyde kullandigim Serçe vardı 2 defa öyle girdim sorun olmadı. -
Peki diyelim sıkıntı yaptılar bunu kabul ederler mi acaba ?
-
Bence gereksiz işlemlere girmeyin.Arabanın km gösterges, hız ya da benzin gösterger,s arızalı olabilir. Bu sizin sorununuz onların değil.
-
Hız göstergesinin çalışmaması ya da hatalı çalışması ağır kusur olarak kabul edilmektedir. Kontrol etmeyi atlamazlarsa muayeneden geçemezsiniz.
Diğer sorunuzun cevabını net olarak bilmiyorum ama tahminimi söyleyebilirim: Harici takılan hız göstergesi sertifikalı ve onaylı olmadığı için geçerli kabul edilmeyecektir.
-
Teşekkür ederim cevaplar için ya yaptıracağım ya da ikinci el alıcam bir panel -
Km göstergesi ağır kusur. Km teli kopmuştur. Çok para tutmaz -
OBDden mi calisiyor GPSten mi? GPS ise kabul etmezler ancak OBD ise etmeleri lazim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- subap değişimi kaç gün sürer
- veka radyatör kullanıcı yorumları
- mitsubishi carisma kronik sorunları
- en çok tutulan otomatik vites arabalar
- avis kredi kartsız araç kiralama
- byd iş ilanları
- zes şarj istasyonu fiyat
- elektrikli araba fiyatları
- 2023 en çok satan arabalar
- hyundai i10 otomatik sıfır fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X