Şimdi Ara

HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
12
Favori
12.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4]


    "Hitman serisinin yapımcısı IO Interactive, sözünü verdiği mektubu siteden yayınladı. IO Interactive, yeni nesil Hitman adına ilk açıklamaları yaptı.

    Belirtilenlere göre yeni nesil Hitman'de, Ajan 47'nin kariyerinin ilk dönemlerine konuk olacağız. Oyunun bazı bölümleri, 'egzotik' mekanlarda geçecek. Hitman: Absolution'da öğrenilen yeni şeylerin üzerine yeni nesil Hitman, Glacier 2 oyun motoruyla geliştirilecek.

    Yapılan açıklamalara göre yeni nesil Hitman oyunu, şimdiye kadar bir Hitman oyununda gördüğümüz en detaylı bölümlere sahip olacak. Oyundaki bazı bölümlerde sandbox öğeleri de yer alacak. Yeni nesil Hitman'in dünyası, oyuncuya yaşadığını hissettirecek. Bu arada yeni oyunda, Hitman: Absolution'da yer alan Contracts modu da yer alacak.

    Şu an için oyundan herhangi bir görüntü paylaşılmış değil. Yeni nesil Hitman'in ismi bile bilinmiyor. Daha fazla açıklama, senenin ilerleyen dönemlerinde yapılacak."

    Alıntıdır@bsc



    Duyurunun İngilizce yazısı;
    quote:

    Dear Hitman fans,

    We wanted to share this open letter with all of you out there eagerly awaiting more news about what’s happening next in the franchise.

    At Io-Interactive right now, we are building the next AAA Hitman game for PC and next-gen consoles. It has our total focus and we wanted to take a moment to tell you a few things about it.

    In the next game you will experience a globetrotting Agent 47 at the prime of his career – the apex predator stalking his prey across the world, with the support of his long-term handler Diana Burnwood and the whole of the ICA.

    The game concentrates on the core Hitman fantasy of using a wide range of tools to take out a diverse group of targets across expansive, exotic locations around the world. We are building this game on the backbone of the Glacier 2 engine, using the best parts and what we have learnt through Hitman: Absolution and drawing inspiration from past titles like Contracts and Blood Money to fulfil the core Hitman fantasy. That means we’re packing in an extreme level of detail on the largest levels we have ever built for a Hitman game. We’ve adopted an open, non-linear level design approach to the game, ensuring the game will play out across huge, checkpoint-free, sandbox levels. Our aim is to create living, breathing and believable levels which will allow gamers to play around with the AI to create those unique moments every fan of the Hitman franchise loves.

    Contracts Mode is back – you will be able to create and build challenges by experimenting with the large levels and possibilities within them. And of course, you can share them with the world and challenge your friends or foes to complete your hits. Your rules, your Contracts.

    You will also be glad to hear that we have removed 47’s magic pockets. We believe that’s all we need to say about that subject.

    As we get further into 2014, we will reveal more and get into much closer contact with all of you. There are so many things we have planned and we are extremely excited for the future of Hitman.

    Thank you all for your dedication. We will share much, much more in the coming months.

    The Io-Interactive Team


    Türkçe Olarak: IO Interactive:"Yeni Nesil için yapacağımız Hitman, açık dünyada ve çizgisellikten uzak bir bölüm tasarımı yaklaşımıyla geliştirilecek. Oyunun dev boyutlu sandbox tipi bölümleri ve checkpoint noktalarından arınmış bir oynanışı olacak. Ayrıca yeni oyunda Absolution'un aksine Ajan 47 en fazla iki silah taşıyabilecek ve bu hem gerçekçi seçimler yapmamızı hem de doğru stratejiler seçmemizi sağlayacak."
    @Lecturer Alıntıdır Teşekkürler.



    @MerlininKazanı.com:
    Yeni nesil Hitman duyurulmuşken, yayımlanan görselde dikkatleri üzerine çeken bir detay var.
    Yaklaşık bir saat önce oyunun Facebook sayfasından IO Interactive'in yayınladığı ve yeni oyuna dair ilk görüntü olduğunu belirttiği aşağıdaki resimde bizlerin dikkatini çeken bir nokta oldu.

     HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4]

    Ajan 47 görselde gördüğümüz gibi havaalanında o uçaklardan birine binecek. Binebileceği uçakların listesinde İstanbul ve Ankara olması dikkat çekiyor. Bu da akıllara "yeni Hitman'in bir bölümü ülkemizde mi geçecek" sorusunu yöneltiyor. Sonuçta mektupta da yeni oyunda 47'nin bol bol seyahat edeceğiz yazıyordu. Ayrıca Hitman'in filminde İstanbul'u görmüştük. Bir önceki oyunda Hitman Absolution'da Türkçe dil desteğini de gördüğümüzü göze alırsak yeni oyunda İstanbul neden olmasın?



    Oyuna Ait Bir Konsept Çalışması Yayınlanmıştı,

     HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4]



    @bsc

    Sony'nin E3 konferansı sırasında IO Interactive yeni nesil Hitman oyununu duyurdu. Herhangi bir ek almadan 'Hitman' adıyla duyurulan yapım, PC ve konsollara geliyor.

    Konferans sırasında bir videoyla karşımıza çıkan oyunda Ajan 47'yi bir ormanda koşarken görüyoruz. Birbirinden farklı karakterlerin gösterildiği videoda oyunun egzotik mekanlarda da geçeceğine dair çıkarım yapabiliriz. PlayStation 4 ön siparişlerine multiplayer betası sunulacak olan oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.






    @Oynanış Videosu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 5 Şubat 2016; 20:03:10 >







  • Gittim psstoreden tam sürümü aldım sazan gibi.
    Hayatımda bir oyun için yükleme ekranının bu kadar uzun sürdüğünü hiç görmemiştim.
    Ve oyunda bence tam bir hayal kırıklığı. Tamam grafik ve detaylar güzel ama keşke o kadar oyunada odaklansalardı.görevler çok sade. Öldür çık zaten klasik Hitman ama o absolutioda ki senaryodaki akıcılık ve hava yok.
    Her ay bir görev geliypr dün 2. Si geldi neymiş 2 bilim adamını öldür.
    Evet öldürdük. Ok eline sağlık bu kadar.
    Sonra yan görevler veriyorlar beni deli eden.neymiş aynı mekandaki ahçıbaşını sadece iple öldür.
    Yok bahçevanın kız kardeşinin halasının oğlunu bıçakla öldür.
    Yok 5 cesedi çatıdan at.
    Bu nedir yaw.
    Paris görevinde bu yan görevleri yüzüne bile bakmadım.
    Bugüne kadar çıkan tüm Hitman serilerinin bir hayranı olarak seve seve aldım bunu ama tam bir hayal kırıklığı para tuzağı başla hiçbişe değil.
    En azından absolutionda ve öncelerinde bir amaç vardır.
    Kızı kötü bir. Hayattan kurtarmak için mücadele veriyordun bir amacın vardı. Bunda düpedüz kiralık katilin amaçsız modelisin.
    Toy zamanlarını oynuyorsun.
    Öldür çık al paranı.
    Silahlarını modifiye edemiyorsun. Sana ne verirlerse o.
    Dur şu karşı kulenin tepesinden indireyim şunu yok abiler yok. Susturuculu dandirik 1.2 silah.
    4 tane madeni para nedir?
    Atıyorsun yere npc mal gibi aaa bu ne lan diye 200 metre seni kovalıyor zaten o Ada'm sığır kör.
    Böyle bir yapmacık sıfır yapay zekalı beni Hitman serisinden soğutan dandirik dundirik kundirik bir oyun olmuş
    Yazık...
  • İyi Haber
  • Süper haber efsane yeni nesilde gelmese olmazdı zaten merakla takip edicem gelişmeleri.
  • Merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde geçerse harika olur
  • YENİ NESİL VE İSTANBUL wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww adamım yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • hitman candır..
  • 11 yada 12 sene onceydi sanirim, PC'de ilk Hitman oyununu ne kasiyordum. Yeni cikan oyunu PC'de 4K olarak oynamayi cok isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Oynarsın oynarsın
  • Bana kalirsa bu oyun baya baya farklı yerlerlerde devasa şehirler ve ortamlarda gerçek . Özellikle hikayede yine sürekli paralı suikasciyi oynayacağız .
    Bu kez diana olmayacak ama göreceğiz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melburg kullanıcısına yanıt
    Hitman cikana kadar PC tarafinda 4K yayginlasir diye dusunuyorum. 4K TV fiyatlari alinabilir seviyelere geldi zaten, öte yandan AMD 290X, Nvidia 780TI model ekran kartları simdiden 4K deneyimi sunuyorlar. Yeni serileri daha da iyi olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak bu haber müthiş oldu benim için , ps4 için beklediğim nadir oyunlardan biri hitman.
  • Hitmani hep sevmisimdir iyi haber bu.Farkinda misiniz hep bu tarz serilerde karakterin gencligine donuluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oyun olacak gibi


  • Yeni çıkan
    Absolution hariç hepsini oynamıştım.
    Absolution'ı da yakında oynayacağım.


    Her türlü sağlam gelecektir.




  • Gelsin gelsin
  • "Steam'den Hitman Serisine %80 İndirim!" Var Serinin Severleri Kaçırmayın Derim

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Steamden_Hitman_Serisine_80_indirim-48841.htm
  • türkiyede falan geçerse efsane olur
  • Aman aman çıktığı an tereddütsüz alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • io interactive'de çalışan bir çok türk var bu türkler sayesinde absolution tr altyazılı çıkmıştı. o zaman yeni nesikde neden bir bölümü türkiye'de geçmesin? gerçekten efsane olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.