Şimdi Ara

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
1
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

grafikler güzel eyvallah ta oynaması çok sıkıcı, oyun mu oynuyoruz köşe kapmaca mı oynuyoruz belli değil, oradan oraya yuvarlan. ancak saklanıp yuvarlanıyoruz.

Hocam ara sira saklanmayi birakin tarayin gitsin herifleri ben kütüphane bolumunde oyle yaptim monotonluk biraz olsun kirildi daha zevkli olmaya basladi oyun

öyle oynamaya çalışıyorum zaten. teslim olur gibi yapıp boyun kırması filan zevkli oluyor.

tam spoiler vermeden söyelyeyim sigorta toplama bölümünde herkesin kafasına sıkarak gittim başka türlü geçemedim :).gizlilik olayı tam olarak yapılamamış sanki ama atmosferi çok güzel bence oyunun sarıyor baya

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

grafikler güzel eyvallah ta oynaması çok sıkıcı, oyun mu oynuyoruz köşe kapmaca mı oynuyoruz belli değil, oradan oraya yuvarlan. ancak saklanıp yuvarlanıyoruz.

Hocam ara sira saklanmayi birakin tarayin gitsin herifleri ben kütüphane bolumunde oyle yaptim monotonluk biraz olsun kirildi daha zevkli olmaya basladi oyun

öyle oynamaya çalışıyorum zaten. teslim olur gibi yapıp boyun kırması filan zevkli oluyor.

tam spoiler vermeden söyelyeyim sigorta toplama bölümünde herkesin kafasına sıkarak gittim başka türlü geçemedim :).gizlilik olayı tam olarak yapılamamış sanki ama atmosferi çok güzel bence oyunun sarıyor baya

ben daha sadece 2 bölüm oynadım zaten.

• Çok darda kalınca tarayıp sonra saklanıp da yine gizliliği koruyabiliyorsun. Sonra yine kaldığın yerden devam yuvarlanmaya :) HD 5770 ile sürünüyoruz ama yine de idare ediyor Mediumda :) becnh değeri koymaya sanırım gerek yok
  • Sıkıntısız açılır ise S3 den sonra PC de benc alacağım

Kasana yazık topraam Angaranın çingeni çok olur. kaptıkları gibi arazi olurlar
  • Tarayınca puan kırıyor ama orası kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Sıkıntısız açılır ise S3 den sonra PC de benc alacağım

Kasana yazık topraam Angaranın çingeni çok olur. kaptıkları gibi arazi olurlar

aynen öyle toprağım, bildilerinden değil ama "demiri iyi para eder, ağırmış." diye düşünürler. şimdi ciddi ciddi SIII açıyor mu oyunu?

@_Dominic_Toretto_ evet ben de o yüzden saklanarak oynamak istiyorum, hani düşük puan filan alırsam ileride bölümler açılmaz vs. sonradan tekrar uğraşmak sorunda kalmıyayım diye.

• beyler oyun amd ılede sorunlu..cf sıstemde..az once denedım tek kartla avg 57 fps alıyordum 2 kartla 67 fps..

ıslemcı:2700k - 4.8 ghz

oyun sorun kaynıyor zokacam port oyunlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

beyler oyun amd ılede sorunlu..cf sıstemde..az once denedım tek kartla avg 57 fps alıyordum 2 kartla 67 fps..

aynen bak;

herşey full MSAA kapalı 680 lightning sonucu:

herşey full MSAA kapalı 680sli sonucu:

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz

• Oyunun ana Platformu PS3 idi, acaba oradan mı Port edildi.
  • quote:

beyler oyun amd ılede sorunlu..cf sıstemde..az once denedım tek kartla avg 57 fps alıyordum 2 kartla 67 fps..

Yeni driver yada oyun update beklemek lazım AC3'de böyle sorunlu

@HiqhWoltage
    Bilgi için teşekkür ederim

@El Mukteda
    Oyun hakkaten harika bir optimizasyonla gelmiş adamları tebrik etmek elde degil :) 680 SLI sistem oyuna takla attırır.....

Msaa kaç kullanmak lazım bende msaa 2x bana yetiyor.?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

i7 2600k 4ghz
    ram 8gb 1600mhz
    asus dcu II 7950(1000-1700 default voltage)

MSAA 8X 1920*1080
    Diğer ayarlar başlıktaki gibi

hocam o sol üst köşedeki programın adı neydi yaaw?

MSI Afterburner

teşekkürler

• port oyundan fazla bişey beklemeyin ana platformu ps3 olan oyunun pc portu ancak bu kadar olur oynayın geçin 2x msaa gideri var 8x le arasında dağlar kadar fark yok daha konsoldaki sorunları çözemedi herifler pc ye sıra gelene kadar ayrıca oyun için şahsi düşüncelerimi söyleyeyim eski hitmanlari oynamış hatta bloodmoneyden fazlaca zevk almıştım son oyunla resmen sıvamışlar ne gizlilik ne birşey kalmamış hele içgüdüsel olarak çevredeki vatandaşları görmek ayrı bir olay ajan mı müneccimmi belli değil konsola ve yeni yetişen nesile yani aksiyon nesline yapılmak için yapılmış bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

Yeni driver yada oyun update beklemek lazım AC3'de böyle sorunlu

@HiqhWoltage
    Bilgi için teşekkür ederim

@El Mukteda
    Oyun hakkaten harika bir optimizasyonla gelmiş adamları tebrik etmek elde degil :) 680 SLI sistem oyuna takla attırır.....

Msaa kaç kullanmak lazım bende msaa 2x bana yetiyor.?

2X bana da yetiyor, daha üzerindeki farkı algılamıyorum.

• ewt 2x-8x arasındakı farkı hıssetmek cok sor..farkı gormek ıcın yaklasım derken monıtore kafa attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101
    hele içgüdüsel olarak çevredeki vatandaşları görmek ayrı bir olay ajan mı müneccimmi belli değil

oyunun zorluğuna göre bu dediğin çıkmıyor, hatta en zoru seçip açıklamasına baktım;

-... yok
    -... yok
    -... yok

...
    ...

diye gidiyor, sadece crosshair varmış, yani istersen oyunu ızdırap derecesinde oynayabiliyorsun ama zaten şuan bile yeterince sıkıcı, öyle hiç çekilmez bana göre.
  • quote:

quote:

hele içgüdüsel olarak çevredeki vatandaşları görmek ayrı bir olay ajan mı müneccimmi belli değil

oyunun zorluğuna göre bu dediğin çıkmıyor, hatta en zoru seçip açıklamasına baktım;

-... yok
    -... yok
    -... yok

...
    ...

diye gidiyor, sadece crosshair varmış, yani istersen oyunu ızdırap derecesinde oynayabiliyorsun ama zaten şuan bile yeterince sıkıcı, öyle hiç çekilmez bana göre.

bende baktımda orta anlatmak istediğim oyunu aksiyon vari bir oyuna çevirmişler onu anlatmak istedim daha önceki hitmanlari oynadınmı bilemiyorum ama başında saatler geçirtiyordu tüm odalara girip çıkmak vs. zorlu oyunlardı şimdi tek tüze olmuş oyun şurdan gideceksin diyor şunları öldüreceksin şunu yapacaksın vs . senoryonun işleyişini az çok bilebiliyorsun buda oyunu sıkıcı hale getiriyor

• quote:

quote:

quote:

-... yok
    -... yok
    -... yok

...
    ...

bende baktımda orta anlatmak istediğim oyunu aksiyon vari bir oyuna çevirmişler onu anlatmak istedim daha önceki hitmanlari oynadınmı bilemiyorum ama başında saatler geçirtiyordu tüm odalara girip çıkmak vs. zorlu oyunlardı şimdi tek tüze olmuş oyun şurdan gideceksin diyor şunları öldüreceksin şunu yapacaksın vs . senoryonun işleyişini az çok bilebiliyorsun buda oyunu sıkıcı hale getiriyor

contarcts'ı oynamıştım, kendi zamanına göre güzel oyundu gerçekten.

• Hitman adına da ,kartlara da acıdım
    ayıp yaptıkları

• Allah cezasını vermeye bunun be AF nin son sürümü 2.3 indirip yükledim büyük hata ettim.
    Eski versiyon yüklüydü ve bilerek güncelleme yapmıyordum OC kısıtlaması olmasın diye..
    Eski versiyonda Hitman SS vermiyordu. Nasıl hata edip yüklediysem, kart 1300 den yukarı OC yemiyor şimdi
    1375 oyunlarda, 1400 Mhz Benc alırken çalışan kart ne yaptımsa 1300 Mhz yukarısına çıkmıyor şimdi iyimi

Oyunda MSAA x2 ile ortalama 40-50 arası FPS veriyor. oynanmayacak gibi değil.. ilerisi nasıl bilemem tabi.
    SS veremiyorum çünkü AF nin eski versiyonu yükledim gene.. ama durum değişmedi.. offfff

• quote:

ewt 2x-8x arasındakı farkı hıssetmek cok sor..farkı gormek ıcın yaklasım derken monıtore kafa attım

2x-4x arası bariz fark oluyor da, 4x-8x için kafa atmak gerekiyor

Genelde üst seviye kartlar kullanmama rağmen 8x AA hiç açmadım. Eski oyunlarda bile açmıyorum, fps cap varsa 8x AA yüzünden güç tüketimi gereksiz artıyor

Testlerde 8x AA kullanılmasını oldu olası absürt bulmuşumdur. İlle açıcaksan, min fps 8x aa'da 60(hatta 120 :D) olabiliyorsa açacaksın ki, bu da çift kartla bile her zaman mümkün değil.

Yalnız oyunun grafikleri gayet iyi. Şu mesajımı alıntılayım:

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Arkadaşlar, bu oyunun grafikleri baya güzelmiş yalnız. Benchmark'ı çok kalabalık-yoğun bir yerde geçiyor, AMD kartlarda da biraz bu nedenle düşmüş fps.

Yine de bence daha yüksek fps'ler olmalıydı(670[310.61]'le aldığım fps'leri düşünüyorum da, 580 için de düşük kalıyor); ama 600 serisinin problemi dışında çok ciddi bir sorun yok gibi.

Şu mesajımda görüşlerimi ve ss'leri paylaştım:

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=68409569

Hatta ss'leri vereyim. Tabii jpg olması nedeniyle, ışıklandırma kalitesi düşük görünebilir:

Gördüğüm en iyi kaplamalara sahip. Işıklandırma da gene çok iyi.
    Bence oyun PC düşünülerek yapılıp konsollara port edilmiş. Şu yüzlerce kişinin olduğu bölümleri gonsollarda düşünemiyorum Tamamen içlerine karışabiliyoruz, hepsi farklı hareket ediyor, hepsi çevre ışıklarından etkileniyor vs.
    Ayrıca, texture dışındaki tüm ayarları bölüm içinde hemen değiştirebiliyoruz. 3D falan için de gerekli ayarları koymuşlar.

Vram kullanımı çok yüksek seyretti 2 GB 670'le. 1920x1080 - Ultra - 4x MSAA'da, ilk bölümün başında hemen 1.3 GB'ye ulaştı. Bölüm içinde, oyunu kapamadan yeni bölgelere ilerledikçe 1.8 GB seviyesine şişti ki daha da artabilir.
    Tahminimce vram'i bol bulduğu için temizlik yapmadı, yani 1280 veya en kötü 1536'lık kartlarda sıkıntı çıkarmıcaktır bu ayarlarda. Ama sorunluysa, karta göre temizlik yapmıyorsa yama gerekir, aksi durumda 2 GB altında ciddi sıkıntı çıkar. Hele ki daha kalabalık bölümlerde.

Kaplama olarak da iki örnek vereyim:

Oyun içinde sık sık şu tavandaki gibi kaplamalar görüyoruz:

(jpg olduğu için spot ışıkların kalitesi düşmüş)

Bu da 47'nin surat. Batman'den bile iyi:

Şurda da, @evohan sweetfx ile ss'ler paylaşmış. Hayli iyileştirmiş görüntüyü:
    http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=68452553

AMD desteklemek için doğru oyunu seçmiş(açılışta bile AMD logosu çıkıyor). Far-Cry 3 de gene gayet iyi grafiklerle geliyor.

Ne yapın edin, oynayın Hitman'i. Oynanış iyi. Türkçe çeviriyi de çok iyi yapmış venomtrk ve ekibi :)

Dokular konusunda en iyi sayılır. Işıklandırma da çok güzel.

Bellekle ilgili kısmı bolt'a aldım. O konuda 1-1.5 GB ramli kartlarla gözlem yapan var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.