Şimdi Ara

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz
    Tüm ayarlar sonda.
    Gtx 690
    i5 3570K @4.5 ghz
    8 gb 1866mhz cl9

Umarım MSAA da 8x değildir, ben 8x test edince fps değerleri 20lerde geziyor
    bendeki GTX690 tüm ayarlar sonda ama MSAA kapalı fps değerleri;

MSAA kapalı aldıysanızda yine benim aldığım fps değerleri çok düşük kalmış
    işlemci olarakta aşağı yukarı aynı performans veriyor diyebilirim 2500K 4,6 Ghz hızda testi yaptım, genel olarak çok iyi çalışıyor 3d Mark skorlarıda fena değil misal;

http://www.3dmark.com/3dm11/5041871 Eksterm
    http://www.3dmark.com/3dm11/5041736 Performans

sadece kullandığım ramlar 1648 mhz sistemlerdeki tek farklı parça diyebilirim buda bu kadar fps etkisi olmaması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Bellekle ilgili kısmı bolt'a aldım. O konuda 1-1.5 GB ramli kartlarla gözlem yapan var mı?

4GB'la denedim 8XMSAA ile 2154MB, 2XMSAA ile 1951MB gördüm.

şu ss'lerde fraps açsaydın keşke ben en düşük fps'yi aşağıdaki ss'te gördüm, 680sli 2XMSAA ile 45 fps gördü aynı yerde

• Günaydın.
    Ya bu oyun save yapmıyormu arkadaş.
    ilk bölümde ikinci korumayı boğup çöpe atıyorum.
    Tenis kortunun kapısı yanında kayıt noktası alıyorum.
    Oyunu kapayıp açınca en baştan başlıyor. Neden böyle.? Bölümün bitmesi mi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Günaydın.
    Ya bu oyun save yapmıyormu arkadaş.
    ilk bölümde ikinci korumayı boğup çöpe atıyorum.
    Tenis kortunun kapısı yanında kayıt noktası alıyorum.
    Oyunu kapayıp açınca en baştan başlıyor. Neden böyle.? Bölümün bitmesi mi lazım.

Kaldığı yerden devam etmesi gerek, en azından bende öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

Hocam bilmiyorum ama driver son çıkan beta mı ?
    Bu arada evet msaa kapalıymış daha sonra açıp koymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 26 Kasım 2012; 12:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Etmiyor işte bende. anlamadım olayı.. olması gerekende o zaten..
    fakat bende şöyle bir durum söz konusu.. SSD de yerim az olduğu için D: birimine kuruyorum oyunları..
    COD BO2 oynayamıyorum mesela. oyun açılıyor fakat Save olamadı hatası veriyor. Start almıyor oyun..
    Bu oyun açılıyor. Kayıt noktası oluşturuyor ama kapatıp açınca bölümün en başına dönüyor..
  • ayrıca bu nasıl bir AA yapılandırmasıdır arkadaş 4xAA daki duruma bakın

• quote:

kanka bosver hitman'i oynamadıysan Assassins Creed III çok güzel yapmışlar bayıldım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

kanka bosver hitman'i oynamadıysan Assassins Creed III çok güzel yapmışlar bayıldım oyuna.

Kanka AC nin hiç birini tam oynamadım ya. hep heves edip yükledim ama 2-3 bölüm anca..
    Bol bol zamanın olacak ki oynayacaksın oyunu.. başına oturunca kalkmayacaksın.
    Benim 1-3 saat arası zamanım akşam ya olur ya olmaz. 2-3 gün de oyun oynamam sonra..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Etmiyor işte bende. anlamadım olayı.. olması gerekende o zaten..
    fakat bende şöyle bir durum söz konusu.. SSD de yerim az olduğu için D: birimine kuruyorum oyunları..
    COD BO2 oynayamıyorum mesela. oyun açılıyor fakat Save olamadı hatası veriyor. Start almıyor oyun..
    Bu oyun açılıyor. Kayıt noktası oluşturuyor ama kapatıp açınca bölümün en başına dönüyor..

Oyun bölümlerinin içinde gizli yerlerde kaydetme yerleri var , kayıt etmek için düşmanlardan kurtulman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 26 Kasım 2012; 16:32:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

MSI 670 PE
    2500K 5 GHZ
    2133 CL10

MSAA 2X Kapalıyken MSAA 8X
    Vsync kapalı.

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz

türkçe mi çıktı oyun?

• Evet tamamen Türkçe.
  • MSI GTX 670 PE 1375 / 3500 Mhz

MSAA X8

MSAA X2

• GIGABYTE GTX670 Windforce

(1090/3600 auto boost ile 1267)

MSAA x2

MİN 41,98

MAX 64,84

ORT 48,92
  • oyun bazen göçüyor bende ondan sonra açında per. düşük oluyor fps yerlerde makineyi açıp kapamadanda düzelmiyor ne ayak anlamadım
  • MSAA X8

MİN 23,80

MAX 35,84

ORT 29,17
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyun bazen göçüyor bende ondan sonra açında per. düşük oluyor fps yerlerde makineyi açıp kapamadanda düzelmiyor ne ayak anlamadım

İlk bölümde 2 kez başıma geldi benim de, 670'le (mutfak kısmında). Çökmedi ama birden 10-20 fps'lerde sürünmeye başladı, PC'yi resleyince düzeldi.
    Overclockluyken oldu gerçi ama öyle yüksek bir oc değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Kasım 2012; 5:51:18 >
  • quote:

quote:

oyun bazen göçüyor bende ondan sonra açında per. düşük oluyor fps yerlerde makineyi açıp kapamadanda düzelmiyor ne ayak anlamadım

İlk bölümde 2 kez başıma geldi benim de, 670'le (mutfak kısmında). Çökmedi ama birden 10-20 fps'lerde sürünmeye başladı, PC'yi resleyince düzeldi.

bende de bu olay çok nadir de olsa gta 4 te oluyordu
  • quote:

quote:

dx ile ilgili olabilir guncelledim bakalim ilginc bisey ama memory somuruluyor resmen sistemi dagitiyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla imzamdaki sistemle msaa kapalı,global aydınlatma kapalı,gölgeler high,diğer ayarlar sonda .her yerde her şartta 60 frame alıyorum.yamaya ihtiyacı var yada yeni driverla biraz daha yontulmalı bu oyun.ama bu haliyle bile çok iyi görseller var.tatmin ediyor.680 sli in bile değerleri ortada iken daha fazla konuşmaya gerek yok.gönül isterdi ki 560 ti de şu ayarlarda oynasak da şu ekran kartlarımız heba olup gitmese.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.