Şimdi Ara

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Oyunun Steam versiyonu Amazon'da 20 dolar:

http://www.amazon.com/Square-Enix-41017-Absolution3-Hitman/dp/B007VFHIHA/ref=zg_bs_2445220011_19

Alın geçin, uğraşmayın.

Bu oyun ne çabuk 20$'a düştü yahu? Hiç mi tutulmadı?

• 1.0.444'ü biliyorum da onun için acelem yok, 4XMSAA/16XAF ile sli'da ort. 85-90 fps ile akıyor oyun, 1.0.438 anlık fps düşüşierine ilaç oldu gerçekten.
  • 12 gb yama harbiden var 1.0.444 sürümüde bu ben indirdim daha yükleyemedim ama oyunda ilerleyen var mı bilmiyorum ama grafikler gerçekten müthiş.

http://www.youtube.com/watch?v=LVe1tuayano
    Şu video'daki ekranlardaki resim var adam sıgarasını yakıyo o test yazılımının grafikleri gibi hitmanın grafikleri, istemini bilemediğim için video'sunu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

12 gb yama harbiden var 1.0.444 sürümüde bu ben indirdim daha yükleyemedim ama oyunda ilerleyen var mı bilmiyorum ama grafikler gerçekten müthiş.

Şu video'daki ekranlardaki resim var adam sıgarasını yakıyo o test yazılımının grafikleri gibi hitmanın grafikleri, istemini bilemediğim için video'sunu bulamadım

şu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

12 gb yama harbiden var 1.0.444 sürümüde bu ben indirdim daha yükleyemedim ama oyunda ilerleyen var mı bilmiyorum ama grafikler gerçekten müthiş.

şu mu acaba?

Aynen abi video'yu şimdi bi daha izledim sen koyunca, adamlar harbiden yapmış ya karanterler video'daki gibi kaliteli gözükmesede çevre gerçekten güzel hitman'dede.

• hitman'in grafiği güzel de oyun genel de loş ortamda geçtiğinden ışıklandırma pek kullanılamıyor ve kaplamalar gereğinden fazla mat kalıyor, kısacası; oyunun geneli ilk bölüm gibi olsa tadından yemnezdi.
  • quote:

hitman'in grafiği güzel de oyun genel de loş ortamda geçtiğinden ışıklandırma pek kullanılamıyor ve kaplamalar gereğinden fazla mat kalıyor, kısacası; oyunun geneli ilk bölüm gibi olsa tadından yemnezdi.

Abi ben hayran kaldım ya bf3 metro 2033 crysis 2 oyunlarından sonraki en iyi grafiklere sahip bence, AC III'de öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 18 Aralık 2012; 2:12:33 >
  • Yeni update nin MSAA4X ve 8X de performansa bir getirisi yok fakat 2X ve kapalıyken %8 civarında fps artışı var.
  • Valla bende %40 düzeyinde artış oldu 4x AA'da.
    Benimki tek karttı, SLI'da artış az olabilir.

Bu arada, Crysis 2, MaldoHD kurmadan bir halta benzemiyor. Highres ve dx11 patch de faso fiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Aralık 2012; 6:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Valla bende %40 düzeyinde artış oldu 4x AA'da.
    Benimki tek karttı, SLI'da artış az olabilir.

Bu arada, Crysis 2, MaldoHD kurmadan bir halta benzemiyor. Highres ve dx11 patch de faso fiso.

yok artık bende hiç artısı olmadı nerdeyse
  • 310.70 WHQL-sistem imzada olduğu gibi.. kart 1110 MHz çıkıyor.. stock 680den az güçlü. oyun içi ayarlar ultra full 4x msaa var. 1080p. VSYNC ON idi.

max 52 diyor min 34. averageda 41 FPS.

oyun son updatede 1.444

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 22 Aralık 2012; 18:31:31 >
  • arkadaşlar oyunun sonuna kadar sorunsuz geldim ama preators'ları (yada herneyse) öldürmem gereken yerde oyun donuyor.

@X-FI birçok gtx680 1110MHz boost ile geliyor, 1110MHz'deki 670, 1110MHz'deki 680'den nasıl güçlü oluyor?
  • quote:

arkadaşlar oyunun sonuna kadar sorunsuz geldim ama preators'ları (yada herneyse) öldürmem gereken yerde oyun donuyor.

@X-FI birçok gtx680 1110MHz boost ile geliyor, 1110MHz'deki 670, 1110MHz'deki 680'den nasıl güçlü oluyor?

Hocam sürümle alakalı olabilir nerden indirdiniz oyunu.Az önce bitirdim donma filan olmadı o bölümde oyunun son bölümüydü.Oyun yapımcılarının içinde de 2 tane Türk varmış bu yüzden türkçe altyazlıyıdı oyun galiba Türkler den biri 'lead productor' de.

• quote:

Orijinalden alıntı: can-er

quote:

arkadaşlar oyunun sonuna kadar sorunsuz geldim ama preators'ları (yada herneyse) öldürmem gereken yerde oyun donuyor.

Hocam sürümle alakalı olabilir nerden indirdiniz oyunu.Az önce bitirdim donma filan olmadı o bölümde oyunun son bölümüydü.Oyun yapımcılarının içinde de 2 tane Türk varmış bu yüzden türkçe altyazlıyıdı oyun galiba Türkler den biri 'lead productor' de.

1.0.438.0'dı hocam, 1.0.444.0 indirdim de daha deneyemedim.

• quote:

ordan burdan gördüğüm testlerlerdne yola çıktım..

quote:

gtx 680 çok az önde (aynı 1-2 FPS)
    gpu 1050
    mem 6200

gtx 680 i çok az geçiyor (aynı 1-2 FPS)
    gpu 1100
    mem stock (6006)

gtx 680 i geçiyor (8-9 FPS)
    gpu 1176 - 1210 UP TO 1234
    mem 6264 - 6800 UP TO 6900

• ilk çıktığı zamanlar driver avantajından ötürü öyle durumlar oluşuyordu.
  • Arkadaşlar msaa 2x ve 8x arasında görsel açından hiç fark yok bence.Oyun içinde farkedilmiyor.Oyunun msaa ile performans problemi var belli.Ama benchmarklara aldanmayın derim oyun içinde FPSler bu kadar düşmüyor, benchmarkta bilinçli kastırmışlar.Ben 2x msaa de hd 7850 oc edition ile gayet akıcı oynuyorum.FPSlere bakmadım ama oynanış açısından gayet rahat.

Ayrıca oyun ile ilgili; tek kelimeyle mükemmel kesinlikle oynayın.Özellikle zor modları (hard,expert,purist).
  • FX8120 (4 GHz) ve 7950 (1050-1300'de) ile aşağıdaki ayarlar + ultra ayardaki inject SMAA ile

Sürücü: 13.5 beta 2
    En düşük: 35
    En yüksek: 58
    Ortalama: 45 FPS aldım oyunun kendi bench programında.

Oyun içinde sisli ortamlar haricinde 60-70'in altına inmiyor. Kapalı ortamlarda 140'a kadar çıktığı gibi, sadece havanın dumanlı ve bulanık olduğu yerlerde 20'ye kadar düştüğü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Nisan 2013; 0:15:07 >

• ayrıntılı bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.