Şimdi Ara

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunuda bechmark aliyim dedim bütün ayarları en üst seviyeye çıkardım msaa açık ve kapalı aa da 8x ve kapalı olarak bechmark aldım. 20 ila 45 fps nin üzerini göremeddim. 12.11 beta driver var ve oyunu windows 64 bit üzerinde oynuyorum. kartlarda herhangi bir overclock yok.

bu akşam gidince beta driverin yenisiyle deniycem ama kafam almadı böyle bir sistemle nasıl böyle bir değer alabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepsianka

arkadaşlar sistemim izamda yazılı

oyunuda bechmark aliyim dedim bütün ayarları en üst seviyeye çıkardım msaa açık ve kapalı aa da 8x ve kapalı olarak bechmark aldım. 20 ila 45 fps nin üzerini göremeddim. 12.11 beta driver var ve oyunu windows 64 bit üzerinde oynuyorum. kartlarda herhangi bir overclock yok.

bu akşam gidince beta driverin yenisiyle deniycem ama kafam almadı böyle bir sistemle nasıl böyle bir değer alabildim

oyun sorunlu kafana takmana gerek yok :) 680 sli bile yerlerde sürünüyor
  • quote:

cf aktif değil dediğin değerlere göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

ben yazacaktım şimdi tek kart ile 33 ocli şekilde 40 üzeri alıyorum fullde

• cf aktif arkadaşlar sıkıntı orda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

quote:

ben yazacaktım şimdi tek kart ile 33 ocli şekilde 40 üzeri alıyorum fullde

cf aktif arkadaşım sıkıntı orda zaten

• oyunun sli-cf ölçeklemesi berbat ama cf aktif olduğu halde tek karttan düşük olmaması gerekir. oyundan çıkınca afterburner'dan max gpu kullanımlarına baktın mı hiç?
  • oyunda cf aktıf..sorun ıse gpu kullanımlarının %50-60 arası olması..yanı sonuc olarak tek karttan gene farkı kalmıyor cf sıstemın..cf aktıf olmaması demek 2.kartın 2d hızında calısmasıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

oyunda cf aktıf..sorun ıse gpu kullanımlarının %50-60 arası olması..yanı sonuc olarak tek karttan gene farkı kalmıyor cf sıstemın..cf aktıf olmaması demek 2.kartın 2d hızında calısmasıdır..

o zaman şuan benim çok iyi, 3. bölümde (terminus oteli) diğer ayarlar full, 4XMSAA ile 80fps civarı oynadım.
  • quote:

quote:

oyunda cf aktıf..sorun ıse gpu kullanımlarının %50-60 arası olması..yanı sonuc olarak tek karttan gene farkı kalmıyor cf sıstemın..cf aktıf olmaması demek 2.kartın 2d hızında calısmasıdır..

o zaman şuan benim çok iyi, 3. bölümde (terminus oteli) diğer ayarlar full, 4XMSAA ile 80fps civarı oynadım.

hocam olayı cozdum..oyunda %100 msaa sorunu var..sımdı msaa kapalı ıken yukarda dedıgım gıbı%50-60 larda gpu kullanımı olurken az once 8x de denım dedım sok oldum.gpu kullanımı %99 larda..aldıgım sonuc:

tek kart 8x:

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz

cıft kart 8x:

cıft kart 4x:

MSAA dustukce gpu kullanımı dusuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 28 Kasım 2012; 19:51:23 >

• quote:

quote:

quote:

hocam olayı cozdum..oyunda %100 msaa sorunu var..sımdı msaa kapalı ıken yukarda dedıgım gıbı%50-60 larda gpu kullanımı olurken az once 8x de denım dedım sok oldum.gpu kullanımı %99 larda..aldıgım sonuc:

tek kart 8x:

cıft kart 8x:

cıft kart 4x:

MSAA dustukce gpu kullanımı dusuyor..

aynen dostum bir önceki sayfada MSAA kapalı 680 lightning vs 680sli sonucu vermiştim, oradan da durum anlaşılıyor, MSAA kapalıyken 2. kartın getirisi yalnızca %30'la sınırlı kalıyor, o yüzden şuan 4XMSAA ile oynuyorum.

quote:

quote:

beyler oyun amd ılede sorunlu..cf sıstemde..az once denedım tek kartla avg 57 fps alıyordum 2 kartla 67 fps..

ıslemcı:2700k - 4.8 ghz

oyun sorun kaynıyor zokacam port oyunlarına

aynen bak;

herşey full MSAA kapalı 680 lightning sonucu:

herşey full MSAA kapalı 680sli sonucu:

• bakalım far cry 3 te neler göreceğiz:).şu 680 lighting aldım alalı full ayarda oyun oynayamadım varmı dahası
  • quote:

bilgisayarlar çok gelişti, ekran kartları çok üst seviye oldu artık, ama bu ekran kartlarını tam anlamıyla kullanılacak uygulamalar yok

http://www.youtube.com/watch?v=rMpazeRHxzA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 29 Kasım 2012; 21:31:44 >
  • arkadaşlar dün 4. bölümde (4XMSAA ile) 3552MB bellek kullanımı görmüştüm, bugün 5. bölümde iyice azıttı (yine 4XMSAA ile) 3744MB'a çıktı.

her hitman oynadıktan sonra bakıyorum, bakalım daha kaça çıkacak?

• Arkadaşlar güncelleme gelmiş diyorlar doğrumu ?
  • quote:

arkadaşlar dün 4. bölümde (4XMSAA ile) 3552MB bellek kullanımı görmüştüm, bugün 5. bölümde iyice azıttı (yine 4XMSAA ile) 3744MB'a çıktı.

her hitman oynadıktan sonra bakıyorum, bakalım daha kaça çıkacak?

benim 2gb 670 ölecek desene

• yok ölmez, oyun bol buldukça kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar güncelleme gelmiş diyorlar doğrumu ?

Gelmiş 7.67 GB :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar güncelleme gelmiş diyorlar doğrumu ?

Gelmiş 7.67 GB :)

ciddi 7.67GB mı?
  • Yamanın Faydaları Şunlarmış Türkçesini çevirebilecek varsa güzel olur.

Players using the Russian language will no longer crash as soon as they use the sniper rifle.
    - Various issues that have been seen on specific configurations that caused the game to not be able to start up at all have been addressed.
    - Problems with the Sniper Challenge Unlocks not carrying over into Hitman: Absolution have been addressed. On first starting the patched game you will receive your unlocks.
    o Note that North American users that have been provided the Sniper Challenge by Gamestop will need a separate unlock key in addition to this. Gamestop can provide these.
    - Problems with negative level-scores have been fixed. Newly accomplished positive scores will be needed to erase your incorrectly remembered negative scores.
    - A problem with keyboard and mouse controls where users would accidentally melee attack a person next to them when they intended to throw an item has been addressed.
    - Legal and Intro movies can now be skipped immediately on startup after the game, on all launches but the very first on a machine.
    - DirectX 10 hardware can now enable the simplest version of the Depth Of Field effect.
    - Problems with audio occasionally being muted after ALT-TAB have been fixed.
    - Various localization fixes.
    - Miscellaneous other stability and general improvements based on crashes we have seen coming in.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.