Şimdi Ara

Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AL[e]N

@bonser24

İşlemciye para vermedik :) yoksa bunu alırmıyım
    2 tane ürün alacagım ozaman overclock yapacagım.

BF3 Mulitide Kartlar %40 geçmiyor artık değiştirince halledecegiz.

bence kartlardan bırısını cıkar..cıddıyım bosu bosuna calısmasın..senın ıcın ha tek kart ha cıft kart bı anlamı yok gozukuyor..cunku sende 2 lı kart sıstemlerınden en kuvvetlı sıstemlerden bırı var..bırde oc yaparsan durum dahada vahım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

@bonser24

İşlemciye para vermedik :) yoksa bunu alırmıyım
    2 tane ürün alacagım ozaman overclock yapacagım.

BF3 Mulitide Kartlar %40 geçmiyor artık değiştirince halledecegiz.

bence kartlardan bırısını cıkar..cıddıyım bosu bosuna calısmasın..senın ıcın ha tek kart ha cıft kart bı anlamı yok gozukuyor..cunku sende 2 lı kart sıstemlerınden en kuvvetlı sıstemlerden bırı var..bırde oc yaparsan durum dahada vahım olur.

2 haftaya önce hep tek kart kullandım aynı dedigin gibi hiç fark yok.
    Yine aynısını yapacagım işlemciyi değiştirene kadar Tek Kart Devam Tşk Ederim

• @AL[e]N

7970/50 CrossFireX@950/1400MHz-2500K@4.8GHz
     Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

@AL[e]N

7970/50 CrossFireX@950/1400MHz-2500K@4.8GHz

MSAA 8x sanırım?
  • Bilmiyorum alttaki linkten aldım ss'i :
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18461650

Her şey max.'ta demiş ama..
  • Msi TF 3 7850 2 GB 1000/1250 MHZ Ekstra Voltaj verimemiş durumda.

İ5 2500K 4.2GHZ

Corsair [2X2] 1600MHZ

Bütün ayarlar sonda msaa 8x 1080p

• 680 lighting full ayarlar 1920*1080 8xmsaa diğerleride full sonuç

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

680 lighting full ayarlar 1920*1080 8xmsaa diğerleride full sonuç

/>

saka gıbı..7850 ıle aynı sonuclar..ıste burdan cok rahat anlayabılıyoruz oyun yapımcıları tarafından yazılımsal destegın ne kadar onemlı oldugunu..sımdı ben burdan tutupta forumdakı cocuk kafalı nvıdıa fanboyları gıbı muhaaa puhaa 680 e bak ezık kart 7850 ıle bıle aynı sonucu alıyor desem komık olurdu..ahanda suraya yazıyorum bunun tam tersı olsaydı dedıgım nvıdıa fanboyları bass bass komıkce yorumları ıle suslerlerdı burasını..seslerı cıkmıyor baksanıza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 25 Kasım 2012; 16:55:08 >

• quote:

/>

senin sistemde bir sıkıntı olabilir dostum, şu benim aynı ayarlardaki 680 referans tasarım sonucum:

gpu kullanımına bak derim, işlemcin ve ekran kartın stabil mi acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

/>

senin sistemde bir sıkıntı olabilir dostum, şu benim aynı ayarlardaki 680 referans tasarım sonucum:

gpu kullanımına bak derim, işlemcin ve ekran kartın stabil mi acep?

yok be hocam %99 gpu kullanımı i7 3770 var(k'sız)3.9 ghz. benchmark sonuçlarım p10400 civarı hep..başka oyunlarda sorun yaşamadım hiç. beta driveri kullanıyorum 310.61 sözde hitman için özel yayınlanan driver.avg fps aynı almışız senle.1920*1080 test ettin?

• mın ve max fps lere pek takılmayın..testten teste bıle farklı sonuclar cıkıyor..onemlı olan burda avg fps..sonuc olarak nvıdıa nın kesın drıver cıkarması sart veya oyun fırması adam gıbı patch cıkarması lazım..680 ın bu sonucları alması normal kosullarda ımkansız.
  • @regujohn evet 1920x1080, önemli olan min fps aslında. senin test sırasında antivirus devreye girmiş olabilir, windows derecelendirmesi kendi kendine çalışmış olabilir veya cpu kullanımı başka bir program yüzünden peak yapmış olabilir. bence tekrar test et.

edit: o driver'ın hitman için yayınlanmasının sebebi; bir önceki driver'la dahi oyuna hiç girememek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 25 Kasım 2012; 17:13:58 >
  • quote:

@regujohn evet 1920x1080, önemli olan min fps aslında. senin test sırasında antivirus devreye girmiş olabilir, windows derecelendirmesi kendi kendine çalışmış olabilir veya cpu kullanımı başka bir program yüzünden peak yapmış olabilir. bence tekrar test et.

edit: o driver'ın hitman için yayınlanmasının sebebi; bir önceki driver'la dahi oyuna hiç girememek.

sistem derecelendirmesi terkar gerekiyor dedi windows yaptım.sonra restart attım bilgisyara yeni sonuçlar bunlar herşey fullde 8xmsaa

/>

• Akşama bende yapıp eklerim.. Sanırım VGA sı güncel sistemi 3 yıllık eskimiş olan bir ben varım
    MSAA x8 de çortlar ama, X2 ile biter bu oyun.. bu arada türkçe dil dosyasını bulan olursa paylaşsın.

Ayrıca oyuna özel profil oluşturarak nVidia CP den oyuna özel ayar yaparak denemekte fayda var.
  • quote:

@regujohn evet 1920x1080, önemli olan min fps aslında. senin test sırasında antivirus devreye girmiş olabilir, windows derecelendirmesi kendi kendine çalışmış olabilir veya cpu kullanımı başka bir program yüzünden peak yapmış olabilir. bence tekrar test et.

buda herşey full yine msaa kapalı

/>

• quote:

quote:

sistem derecelendirmesi terkar gerekiyor dedi windows yaptım.sonra restart attım bilgisyara yeni sonuçlar bunlar herşey fullde 8xmsaa

/>

evet olması gereken sonuç bu

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Akşama bende yapıp eklerim.. Sanırım VGA sı güncel sistemi 3 yıllık eskimiş olan bir ben varım
    MSAA x8 de çortlar ama, X2 ile biter bu oyun.. bu arada türkçe dil dosyasını bulan olursa paylaşsın.

Ayrıca oyuna özel profil oluşturarak nVidia CP den oyuna özel ayar yaparak denemekte fayda var.

Oyunu bende oynuyorum ve alt yazılar full turkce hacı..
  • quote:

quote:

quote:

/>

evet bu da yazık değilmi benim verdiğim paraya bu ekran kartına?25 fps almak için mi aldım ben bu kartı

• quote:

Msaa Kapatınca Ekran kartı kullanımı %43 geçmiyor Msaa açıp test edince %80 kadar çıkıyor 2 kartta....

msaa kapatınca benim gpu usage'lar da düştü (max %80). msaa 2x yapınca gpu1-gpu2; %97-98 oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

/>

evet bu da yazık değilmi benim verdiğim paraya bu ekran kartına?25 fps almak için mi aldım ben bu kartı

birazdan yazıcam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.