Bildirim
Hitman Absolution Benchmark Değerleriniz (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ikimize de yazık ne diyeyim:).bu msaa max payne 3 te de sorun çıkartıyordu hatırlarsan.fakat bu txaa hiç zorlamıyor kartı nedense(örnegin ac3) -
quote:
Orijinalden alıntı: regujohn
ikimize de yazık ne diyeyim:).bu msaa max payne 3 te de sorun çıkartıyordu hatırlarsan.fakat bu txaa hiç zorlamıyor kartı nedense(örnegin ac3)
ben bu oyun için patch bekleyeceğim, evet max payne'de de sorun var, onu da 2XMSAA ile bitireceğim kısa zamanda. -
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
quote:
ikimize de yazık ne diyeyim:).bu msaa max payne 3 te de sorun çıkartıyordu hatırlarsan.fakat bu txaa hiç zorlamıyor kartı nedense(örnegin ac3)
ben bu oyun için patch bekleyeceğim, evet max payne'de de sorun var, onu da 2XMSAA ile bitireceğim kısa zamanda.
bence mxaa yı hiç açma max payne de.fxaa very high ile oyna:) -
quote:
quote:
quote:
ben bu oyun için patch bekleyeceğim, evet max payne'de de sorun var, onu da 2XMSAA ile bitireceğim kısa zamanda.
bence mxaa yı hiç açma max payne de.fxaa very high ile oyna:)
öyle olur tabi, fxaa yeterliymiş sanırım onda.
-
quote:
quote:
@regujohn evet 1920x1080, önemli olan min fps aslında. senin test sırasında antivirus devreye girmiş olabilir, windows derecelendirmesi kendi kendine çalışmış olabilir veya cpu kullanımı başka bir program yüzünden peak yapmış olabilir. bence tekrar test et.
edit: o driver'ın hitman için yayınlanmasının sebebi; bir önceki driver'la dahi oyuna hiç girememek.
sistem derecelendirmesi terkar gerekiyor dedi windows yaptım.sonra restart attım bilgisyara yeni sonuçlar bunlar herşey fullde 8xmsaa
/>
bunlarda benimkiler şuan kartının hızları ne bilmiyorum ama sana yakın sanırım benimkide , çöz. 1680*1050 bu arada ... oyunda ssao ile aa ya aynı anda yüklenmemek lazım yoksa kartları tepeliyor ha verdiği görüntü kalitesi bişeye yarar mı dersek , hayır :)
buda ssao kapalı 4xmsaa sonuçları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Kasım 2012; 19:25:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
quote:
quote:
@regujohn evet 1920x1080, önemli olan min fps aslında. senin test sırasında antivirus devreye girmiş olabilir, windows derecelendirmesi kendi kendine çalışmış olabilir veya cpu kullanımı başka bir program yüzünden peak yapmış olabilir. bence tekrar test et.
edit: o driver'ın hitman için yayınlanmasının sebebi; bir önceki driver'la dahi oyuna hiç girememek.
sistem derecelendirmesi terkar gerekiyor dedi windows yaptım.sonra restart attım bilgisyara yeni sonuçlar bunlar herşey fullde 8xmsaa
/>
bunlarda benimkiler şuan kartının hızları ne bilmiyorum ama sana yakın sanırım benimkide , çöz. 1680*1050 bu arada ... oyunda ssoo ile aa ya aynı anda yüklenmemek lazım yoksa kartları tepeliyor ha verdiği görüntü kalitesi bişeye yarar mı dersek , hayır :)
buda ssoo kapalı 4xmsaa sonuçları
http://img339.imageshack.us/img339/6230/hma2012112519230352.jpg
yok ya artık ben karar verdim msaa kullanmıyorum fxaa yada txaa bundan sonra
-
MSAA 2x ile 8X arasında hiç fark yok desem yanlış olmaz, fark varsa bile görebilene helal olsun. -
quote:
MSAA 2x ile 8X arasında hiç fark yok desem yanlış olmaz, fark varsa bile görebilene helal olsun.
bende baya belli oluyor o fark -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
quote:
MSAA 2x ile 8X arasında hiç fark yok desem yanlış olmaz, fark varsa bile görebilene helal olsun.
bende baya belli oluyor o fark
çok keskin gözlerin var demek ki. -
-
-
Bende kartımı begenmıyodum satıp 670 almayı düşünüyordum söyle bir degerlere baktımda pek gerek yok gibi fazladan 250-300TL vermeye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung S3 ile az önce benc aldım.
Min: 13
Max: 19
Avg: 15 FPS aldım
Nasıl sonuçlar iyimi arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Samsung S3 ile az önce benc aldım.
Min: 13
Max: 19
Avg: 15 FPS aldım
Nasıl sonuçlar iyimi arkadaşlar
ney ney? -
Heeeec topraamtelefon bile açıyor oyunu yaw
quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Heeeec topraamtelefon bile açıyor oyunu yaw
kasaları çöpe atak o zaman
-
grafikler güzel eyvallah ta oynaması çok sıkıcı, oyun mu oynuyoruz köşe kapmaca mı oynuyoruz belli değil, oradan oraya yuvarlan. ancak saklanıp yuvarlanıyoruz. -
quote:
grafikler güzel eyvallah ta oynaması çok sıkıcı, oyun mu oynuyoruz köşe kapmaca mı oynuyoruz belli değil, oradan oraya yuvarlan. ancak saklanıp yuvarlanıyoruz.
Hocam ara sira saklanmayi birakin tarayin gitsin herifleri ben kütüphane bolumunde oyle yaptim monotonluk biraz olsun kirildi daha zevkli olmaya basladi oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: Unborn
quote:
grafikler güzel eyvallah ta oynaması çok sıkıcı, oyun mu oynuyoruz köşe kapmaca mı oynuyoruz belli değil, oradan oraya yuvarlan. ancak saklanıp yuvarlanıyoruz.
Hocam ara sira saklanmayi birakin tarayin gitsin herifleri ben kütüphane bolumunde oyle yaptim monotonluk biraz olsun kirildi daha zevkli olmaya basladi oyun
öyle oynamaya çalışıyorum zaten. teslim olur gibi yapıp boyun kırması filan zevkli oluyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X