Hitman bir triology'di ve bitti! tıpkı karayip korsanları gibi... karayip korsanları nasıl ki 4. film çekilmeyecekse, hitman'inde yeni oyunu çıkmayacak. BloodyMoney'de hitman öldü zaten. O öldü.
Trilogy üçleme olur benim bildiğim. Hitman'in 4 oyunu yapıldı...
quote:
Orijinalden alıntı: Şahbaba
Hitman bir triology'di ve bitti! tıpkı karayip korsanları gibi... karayip korsanları nasıl ki 4. film çekilmeyecekse, hitman'inde yeni oyunu çıkmayacak. BloodyMoney'de hitman öldü zaten. O öldü.
1.Dostum Hitman blood moneyde ölmedi.Uzak doğuya kaçtı. 2.Karayip korsanlarının devam filmi çekilecekmiş konusunun ne olduğu tam bilmiyorum.X-Men Origins Wolverine gibi olur herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
quote:
Hitman bir triology'dir.. contract ara oyundur... tıpkı san adreas gibi..
Ancak ben de şimdi biraz araştırma yaptım, 5. oyunun (aslında 4 oluyor) gelmesi muhtemel. çünkü bloody money'in sonu bunu gerektiriyor. Hitman Diana o ruju dudağına sürüp agent 47 öpmesi, bir nevi panzehir gibi bir şey..
Mesajımı silmemein sebebi de budur... Bekliyoruz Yeni Hitman'i.. çıkacak inşallah.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
quote:
Hitman bir triology'dir.. contract ara oyundur... tıpkı san adreas gibi..
Ancak ben de şimdi biraz araştırma yaptım, 5. oyunun (aslında 4 oluyor) gelmesi muhtemel. çünkü bloody money'in sonu bunu gerektiriyor. Hitman Diana o ruju dudağına sürüp agent 47 öpmesi, bir nevi panzehir gibi bir şey..
Mesajımı silmemein sebebi de budur... Bekliyoruz Yeni Hitman'i.. çıkacak inşallah.
Oyunun isim haklarını eidos taşıyordu ve o da kapatıldı.Yeni bir dağıtımcı arıyordur yapımcı firma tabi bu nedenle sözde çıkacak oyunun adı değişik olabilir.Ve başka bir ihtimal de dağıtımcının değişmesi sonucu oyunun beklenenden daha da geç gelmesi.
En korkunç ihtimalse bir daha hitman oyunun gelmemesi olur herhalde.
hitman finalinde öldü sanıp kapıyıp silmiştim oyunu bensonra forumda okudum tekrar yükliyip bitirmiştim inş yeni oyunlarıda çıkar
dostum bende ilk başta uyandırmak için kombinasyonda çok uğraşmıştım meğerkine çok basitbişimiş son bölümde tabutun içindeyken