Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
30
Favori
76.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • V23 güncelledim. Sıkıntısız.donma kilitlenme yok. Bazı ip tv kanallarındaki ses senkronizasyonu sıkıntısı da çözülmüş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Yalnız Trt hd kanallarının hiçbiride yok. Frekans girip kanal ekleyerek nasıl çözerim bunu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Ürünü dün aldım bütün gün kullandım arada menülerde donma takılma oluyordu. Sonra buraya bakınca v23 ü gördüm, güncelledim. Hakikaten hızda gözler görülür fark var. Fakat iki sorunum var.

    Lokal IPTV gayet güzel çalışıyor fakat aldığım yer CCAM sunucusu eklememi istedi. Paylaşım bölümünden 123456 girdim ve "CCAM Connected" şeklinde ekranda gözüktü. Kanal listesinde bu şekilde ulaşabilmem gereken kanalları göremiyorum, nedendir?

    Bir de YouTube uygulaması ile bir video açtığımda video açılmadan youtube uygulamasına geri dönüyor. Hangi videoyu denedim ise olmadı. Bunun çözümünü bilen var mı?

    Teşekkürler şimdiden.
  • theFaLLeN kullanıcısına yanıt
    youtube uygulamasında v22 de siyah ekran sıkıntısı vardı 23 ü denemedim eğer ağ üzerinden açarsan video izleyebilirsin cccam ise menüden izlemek istediğin uyduya geçiş yaparsan izleyebilirsin anten ayarı gibi bişeydi sanırsam
  • Free server çalışıyor mu son sürümde? Veya paralı cccam server kullananlar varsa donma takılma yaşıyorlar mı?
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Free iptv server var. Paralı cccam kullanıyorum. çok nadir donuyor 1-2 sn içinde düzeliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yucelciddi kullanıcısına yanıt
    Son sürümü mü kullanıyorsun? Çünkü önceki sürümlerde paralı cccam kullanıyordum 5 10 dakikaya bir donup kalıyordu. İllallah ettim kaldırıp kenara attım. Eğer sizde böyle bir donma yoksa ağ ayarlarınızı ve hangi sürümü kullandığınızı yazar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sürümde de, şimdiki son sürümde de (v23)sıkıntı yaşamadım. Ağ ayarlarım standart dhcp den ip alıyorum. Kabloyla bağlıyım modem e.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Free server çalışmıyor bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucelciddi

    Önceki sürümde de, şimdiki son sürümde de (v23)sıkıntı yaşamadım. Ağ ayarlarım standart dhcp den ip alıyorum. Kabloyla bağlıyım modem e.

    İlginç bende hangi sürüm kurulu olursa olsun hangi paralı server olursa olsun donma yapıyordu. Siz acaba server'ı nerden aldınız ?@yucelciddi

    Tahmin ettiğim gibi yine free server sorunlu. @Izmir_Khan
  • Arkadaşlar video çözünürlüğü fabrika ayarı olarak 1080i 50 hz.. Bunu 1080p 60 hz yapsak görüntüde iyileşme oluyormu ? Televizyonum 82 ekran vestel lcd.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codename_lord

    Arkadaşlar video çözünürlüğü fabrika ayarı olarak 1080i 50 hz.. Bunu 1080p 60 hz yapsak görüntüde iyileşme oluyormu ? Televizyonum 82 ekran vestel lcd.

    UYDU YAYINI 1080İ 50 HZDİR FAYDASI OLMAZ
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler Fatih bey.. Birde merak ettiğim bi konu var. Kanal sıralamasını yaptıktan sonra karışmaması için Tkgs ayarı esnek moddamı olmalı yoksa kapalımı olmalı ? Önceki yorumlarda bir arkadaş tkgs yi kapatıp kanal sıralamasını yaptıktan sonra listeyi yedeklediğini sonra arada bir tkgs yi elle güncelleyip yedekten kanalları tekrar yüklediğini yazmış. Bu yöntem işe yarıyormu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...yeni yazılımı güncelledim her şey çalışıyor web radyo,youtube,hava durumu,local iptv,pay iptv,stalker tv,anyon tv,paylaşım bütün internet uygulamaları stabil teşekkür ederim hiremco zapper hd plus receiver...
  • Bu uydu alicisini nerden almak lazim arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levoank

    Bu uydu alicisini nerden almak lazim arkadaslar

    N11 den tezbak isimli magazadan aldim. Sipariste ve sonrasinda ilgililer, indirim kuponum vardi 105 liraya mal oldu. Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daisuke D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bakayım hemen
  • levoank kullanıcısına yanıt
    http://m.n11.com/hiremco-zapper-hd-plus-selfie-cubugu-hediye-P76558598

    Bu satıcıdan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 1 hafta kadar önce aldım.Ben 127 tl ye aldım şimdi 150 tl olmuş.Ürün kapalı kutuda ve hdmi kablosu kumandası pilleri herşeyi eksiksiz arızasız ve tam geldi. Kargo ertesi gün elimdeydi gayet hızlı yani. Yanında verdikleri hediye selfie çubuğuda gayet kaliteli. Yalnız kablosu yok onuda bazı samsung telefonlarda ve android marketteki selfie uygulamalarıyla telefona avuç içinizi gösteriyorsunuz bikaç saniye sonra resmi tuşa filan basmadan çekiyor, öyle çözülüyor o da... Satıcı Best Uydu. Burda @fatihmc nickli bir arkadaş var sanırsam yetkili o..yardımcı olur her türlü size. Ürün satışı ve sonrasında teknik destek konusunda mağdur etmiyorlar insanı. Forumdaki yorumlardan okuduğum anladığım kadarıyla...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkür ederim hemen ilgileniyorum sagolun
  • V23 yukledik ama hotbird şifreli kanalları açılmıyor artık ? Polsat canal+ falan şifre çözmez oldu. Var mi bu sorunu yaşayan arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.