Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedatyr

hiremco zapper hd pls v22 yükledim. server yine connecting de kalıyor kapatıp açtım düzelmedi.
    birde bu free serverde c: line satırını nasıl görebiliriz?

internet bağlantında sorun olabilirmi?1 ay oldu yazıyorsun o halde hala aktif olmalı cihazın dns ayarları nedir?DHCP olarak denedinizmi? Freeserver deneyin ınternetten 1-2 günlük cccam satırı ekleyin bağlanıp bağlanmadığına bakın sorunun nereden kaynaklı olduğu anlaşılır zaten.
  • 22 sonrası bende de servera bağlanmasına rağmen (Connected) eskiden şakır şakır açtığı Hotbird'deki belgesel kanallarını aç(a)mıyor. Internette problem yok, IPTV çalışıyor ama server tarafında sıkıntı.
  • Bende hiremco Mini Hd Plus siparisi verdim.Genelde iptv icin kullanicam.Gelsin bi deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver için bütün sorunların giderilebileceği yeni yazılım v-23 sizce ne zaman çıkar?...
  • daha cihazı alalı bir ay oldu, aynı problem bende de var. yeni server eklediğimizde connecting te kalıyor. free serverde v22 ile birlikte gitti,oda connecting yazıyor. ne biçim bir cihaz aldığıma pişman oldum. dreamboxsun gözünü seveyim her şey sefffaf. bunda ne oldugu belli değil. madem bunucihazı serverile birlikte parasıyla satıyorsunuz, hakkını da verin!...
  • İyi günler. Yeri değil belki ama 100 liraya kadar uydu alıcısı arıyorum. Amstrad 19700 araştırırken Hiremco Zapper HD 2 gözüme çarptı. Bu marka iyi mi? Bir de kanalları pc üzerinden düzenleyip uydu alıcısına flash bellekle atma imkanım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver için bütün sorunların giderilebileceği yeni yazılım v-23 sizce ne zaman çıkar?...

@Kartilkisi
    Ben bütün sorunların ve kullanıcıların beklediği tandberg , constand cw yazılımlı ,Youtubenin düzeltileceği ip tvlerin yenileneceği bir yazılım zor çıkar diyorum.Çıksa bile ben yine biryerlerde hatalar buglar olacağını bekliyorum İnş yanıltırlar bizleri son yazılımla kullanıcılar da kendilerin içide rahat olur.Hayırlısı şu donma kilitlenmeyi halletseler ben onada razıyım aslında ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEs_FaN

quote:

arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver için bütün sorunların giderilebileceği yeni yazılım v-23 sizce ne zaman çıkar?...

@Kartilkisi
    Ben bütün sorunların ve kullanıcıların beklediği tandberg , constand cw yazılımlı ,Youtubenin düzeltileceği ip tvlerin yenileneceği bir yazılım zor çıkar diyorum.Çıksa bile ben yine biryerlerde hatalar buglar olacağını bekliyorum İnş yanıltırlar bizleri son yazılımla kullanıcılar da kendilerin içide rahat olur.Hayırlısı şu donma kilitlenmeyi halletseler ben onada razıyım aslında ama sanmıyorum.

arkadaşım...esesfan...yeni yazılımla iptv kanal listesi yenilenebilir ve youtube düzeltilebilir fakat tandberg ve constand eklenmez bence hatalar ve buglar olabilir...kilitlenme ve donma çözümü inşallah gerçekleşir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EsEs_FaN

quote:

@Kartilkisi

arkadaşım...esesfan...yeni yazılımla iptv kanal listesi yenilenebilir ve youtube düzeltilebilir fakat tandberg ve constand eklenmez bence hatalar ve buglar olabilir...kilitlenme ve donma çözümü inşallah gerçekleşir...

@Kartilkisi
    Bunu diğer nextler, koraxlar , redlineler yapıyor Hiremco kralını yapar Tandbergi de ekler constand Cw zaten x serisinde eski cihazlarında var onu istedikleri an eklerler.bu ne işe yarıyor dersenız atıyorum bir yabancı kanal o an CW key ile açık manual girip açabilirsin şu an turksatta örnek davinci ve fightbox aylık keylerle açık diğer marka kullanıcıları izliyorlar biz izleyemiyoruz.malesef.istemiyorlar isteseler yaparlar yazılım konsunda hepsine kafa tutabilirler bu konuda gerçekten fark yaratabilen bir Firma aslında bakalım önce yazılımdaki Donma ve Kilitlenme bir halledilsinler bence kolay iş onlar için.Hiremconun onlarda eksiği yok bence fazlası bile var ama şu donma kilitlenmeye takıldılar stabil birşey çıkartamadılar inş yapacaklar bu sefer sonra süpriz şeyler gelebilir belki.

V-23 YENİ YAZILIM ÇIKTI Deneyen açıklama paylaşabilir.
    Orjinalden alıntı

-------------------------
    ındependent @

Yazılım 10 dakkika evvel vardı,şimdi ne cihazda nede arayüzde yok kaldırmışlar..

ındependent @
    Yeni yazılım cihazda internetten güncellmede var interface mevcut ama denemedim nasıl iyimi kötümü bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 23 Şubat 2017; 20:15:36 >

• Arkadaşlar güzel bir kumanda önerisi olan var mı (universal de olur)...

Kumanda tuş kombinasyonu ve basma kanal geçirme vs şeyleri pek hoşuma gitmiyor...

Aliekspresden sipariş yaparım yurtdışıda olursa öneriniz daha iyi olur...

• Bende bu modelden alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Yalnız uydu alıcının bir sorunu var. Sinyal kalitesinde vs. bir problem yok fakat arada görüntüde saniyelik kararma ve ses gitmesi oluyor. Bu sorun sizde de var mı ?
  • V23 yazılımı verilmiş deneyen varmı?
    Henüz deneyemedim bug lar düzeltilmi arkadaşlar?
  • Yazılım 10 dakkika evvel vardı,şimdi ne cihazda nede arayüzde yok kaldırmışlar..
  • Bende Hiremco Mini Hd Plus aldim.Sadece iptv amacli.Genel anlamda iyy buldum + ve eksilerini yaziyorum

+ Ozellikler

-Bkere fiyat cok uygun ben baska bi arkadasdan cok temiz olarak ve az kullanilmis olarak yaninda usb wifisi ile uyguna aldim.Zira sıfır fiyatida uygun.

-Cok hafif kucuk bi cihaz gercekden.

-Aliexpress den alinan wifi yi sorunsuz tanidivede performansli .Next gbi ozel chipset bi wifi aparat gerektirmiyor.

-Menu gecisleri hizli.

-Uydu kanal gecisleri iyi

-Aga baglanip guncel keyleri (biss,irdeto,powervu) otomatik indiriyorsunuz.

-Youtube var denemedim ama.

-Wd My Passport Ultra 1TB diskim var sorunusz okudu keza arayuz sade anlasilir hos bi media center ozelligi var.Hizlica resim film.muzikleri aciyor.V e ek olarak arayuzu cok guzel buldum

-Telefondan kanal izleme ozelligi var (ayni wifi uzerinden ) ama denemedim.

-Numaratorlu Kizilotesi alici cok guzel stand by konumunda saati gosteriyor.Sevdim

-HD kanallar gayet guzel gosteriyor.Sahsen samsung tv mde dahili uydu alici var ondan daha net gbi geldi.

-Eski tip tv lerde kullanilmak uzre av kablosu var gayet uzun (yesil sari beyaz olan) bunu dusunmeleri iyi

-2 Usb port var brine wifi taksaniz bile digeri bosda media icin guzel.

-Ethernet girisi mevcut.

- Eksi Ozellikleri

- aslinda eksi ozelligi ufak seyler ama yinede belirtmekde fayda var.

-Ufak bi isinma mevcut cihaz tasarim itibariyle delikli bu bi artı,icinde aliminyum sogutma levhasi bu isi goruyor.

-Yazilim destegi artirilmali buglar var ara sra.menude dondu fisi ckartmak durumunda kaldim.Yazilimla gecistireilebilir ama dedigim gbi toplamda 2 defa oldu bu olay cokda buyuk bisey deil.

-Kutudan gelen hdmi cok kisa sanirim tv arkasi oldugu icin boyle bsey yaptilar ama uzun olmasi gerek.

-Kumanda yedegi bulamadim nette bakdim belki vardir ancak ben bulamamisda olabilirim olaki kumanda bozuldu nasil ederiz bakmak gerek.

Benim goruslerim bu sekilde 1.İhtiyac olarak iptv amacli aldim.Genel olarak begendigimi soyleyebilirim.

http://www.hepsiburada.com/hiremco-mini-hd-plus-full-hd-uydu-alicisi-pm-evhiremcominihdpl

• v23 yazılımı çıkmış , sadece donma sorunu düzeltildi yazılmış bilgi bölümünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miranda Kerr

v23 yazılımı çıkmış , sadece donma sorunu düzeltildi yazılmış bilgi bölümünde.

Uydu alıcısından güncelleme yapınca mı gözüküyor? Sitelerinde göremedim.
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Evet az önce uydudan güncelledim
  • urun.n11.com
    Hiremco Zapper Hd Plus Orjinal Uydu Kumandası - n11.com
    http://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/hiremco-zapper-hd-plus-orjinal-uydu-kumandasi-P153382115

Biraz tuzlu tabi ama

n11, gittigidiyor gibi sitelerde aratırsanız muadilleri biraz daha uygun fiyatlı. Bu çünkü birebir ürün gibi

• V23 güncelledim. Sıkıntısız.donma kilitlenme yok. Bazı ip tv kanallarındaki ses senkronizasyonu sıkıntısı da çözülmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Yalnız Trt hd kanallarının hiçbiride yok. Frekans girip kanal ekleyerek nasıl çözerim bunu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.