Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı satmayı düşünüyorum. Ancak fiyat için pek de uygun olacağını söyleyemem. İlgilenen varsa özele buyursun..
  • merhaba arkadaşlar cihaz üzerinde olan server sizdede açıyor mu? bende 1 haftadır kapalı lütfen kontrol eden buraya yazabillirmi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız_74

Bu cihazı almayı düşünüyorum. Tavsiye eden var mı acaba?

Var satiyim sana..
  • Kaç para?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...hiremco zapper üzerinden binlerce dünya iptv kanalı izlemek şahane keyiflendiriyor...
  • Zapper HD Plus v21 yazılımı eklendi. (18.07.2016)

yeni yazılımı yükleyip test eden var mı arkadaşlar? Neler eklenmiş neler düzeltilmiş?
  • Günaydın arkadaşlar. Cihazla ilgili iki sorum var yanıtlarsanız memnun olurum.

1- Kanal listesinin sürekli bozulduğu şikayetlerini okumuştum. Yeni güncellemelerle bu sorun düzeldi mi?

2- Cihaz hangi chipset'i kullanıyor?

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Düzeldi. V19 yüklü. Bir sonraki yazılımla denemedim. Ama şuan düzeldi. Sorun yok. Cipseti bilmiyorum.

• aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Ucuz alıcıların chipset'lerinin sd yayınları çok kötü gösterdiğini okumuştum. Azerspace'de İdman TV sd kalitede yayın yapıyor bu kriter benim için önemli. Sd yayınları tv'nin dahili uydu alıcıları kadar iyi gösterir mi bu cihaz?

Suphen olmasın gayet güzel görüntüsü var

• aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler.

guaxin 6601e işlemci 16 mb fllaş 128 rem
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap Teşekkürler.

• v21 i yükledim. Ip tv ekliyeyim dedim arama sonrasında ağ hatası veriyor.
  • Şu cccam takılma olayını bir çözemediler

• Arkadaslar bende digiturku kapattirdim. Ancak bende internetten film ve dizi izlemeyi severim. Acaba bana ne onerirsiniz? 200 250 en fazla limitim.

• djlwcafi kullanıcısına yanıt
    zapper plus alabilirsin film vs idm ile iptv gibi ekleyip rahatlıkla izlersin
  • Zapper hd plus ve miniye gelen yeni yazılım ile pc nizde yada nas cihazınızda paylaşıma açtoğınız klasöre bağlanıp film izlerken oluşan donma sorunu çözüldü..evimdeki nasa zapper hd den bağlanıp içindeki filmleri süper bir şekilde izliyorum..muhteşem rahatlık oldu bana..bu özelliği ile rakipsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Zapper hd plus ve miniye gelen yeni yazılım ile pc nizde yada nas cihazınızda paylaşıma açtoğınız klasöre bağlanıp film izlerken oluşan donma sorunu çözüldü..evimdeki nasa zapper hd den bağlanıp içindeki filmleri süper bir şekilde izliyorum..muhteşem rahatlık oldu bana..bu özelliği ile rakipsiz

Film izlemek icin illa bilgisayara indirip paylasimdan mi izlemek lazim?
    Ayrica nete girebilen bir recevir yok mu acaba?
    Bu aletin biss sifre cozme ozelligi de varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: djlwcafi

quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Zapper hd plus ve miniye gelen yeni yazılım ile pc nizde yada nas cihazınızda paylaşıma açtoğınız klasöre bağlanıp film izlerken oluşan donma sorunu çözüldü..evimdeki nasa zapper hd den bağlanıp içindeki filmleri süper bir şekilde izliyorum..muhteşem rahatlık oldu bana..bu özelliği ile rakipsiz

Film izlemek icin illa bilgisayara indirip paylasimdan mi izlemek lazim?
    Ayrica nete girebilen bir recevir yok mu acaba?
    Bu aletin biss sifre cozme ozelligi de varmi?

toplu olarak qnap nas cihazı ile indiriyorum.Nas cihazın 7/24 açık .ben online film izlemiyorum.uydu cihazımdan nasdaki film klasörüne bağlanıp filmleri izliyorum..mkv mp4 avi farketmiyor..dışardaykende nasa bağlanıyorum cepten yada pc den linki ekliyorum eve gelince hiremcodan izliyorum

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.