Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben, mkv uzantılı dizi ve filmleri sorunsuz izliyorum. Altyazıda da sorun yaşamadım ama yazı boyutunun daha büyük olmasını isterdim. Görüntü aktarımı için yanlış bilmiyorsam DLNA bağlantısı kullanılıyor. Bunun içinde uydu alıcısına usb wi-fi adaptör takmak gerekiyor. Ayrıca tüm aygıtlar aynı ağda olmalı.
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi. DLNA için usb wi-fi takmaya gerek yok. Ethernetten internete bağlı ve aynı ağda olsun yeter.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Evet bu aralar bende de oluyor ama tv izleme fırsatım çok olmadığı için önemsemedim. En son v21 yazılımını yükledim ondan kaynaklı değildir umarım. Sende hangi versiyon yüklü?
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Yanlış olan ne? USB wi-fi adaptör ile DLNA bağlantısı olmuyor mu? 15 TL'lik alet için birbirimizi kırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bu cihaz usb den video oynatma konusunda başarılı mı? hangi formatları destekliyor? türkçe altyazı desteği var mı? telefonla cihaz üzerinden tv ye görüntü aktarabiliyormuşuz.cihazdaki ve telefondaki hangi bağlantı özelliğiyle yapıyoruz bu işlemi?şu an mevcut neta hd6400 kullanıyorum.hiremco görüntü olarak daha mı iyidir?

selam 2 sene once neta 6400 sattım hıcbır formatı desteklemezdı

bu cıhazda aynı esdeger goruntuyu alırsınız ayrıca sıze cevap yazdıkları gb mkv vs kodeklerıde destekler

aktarma ıcın youtubeda vıdeoları var
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Olur tabiki. Ama dlna için şart degil. Niye kiralım birbirimizi. Maksat bilgi paylaşımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Bu cihaz usb den video oynatma konusunda başarılı mı? hangi formatları destekliyor? türkçe altyazı desteği var mı? telefonla cihaz üzerinden tv ye görüntü aktarabiliyormuşuz.cihazdaki ve telefondaki hangi bağlantı özelliğiyle yapıyoruz bu işlemi?şu an mevcut neta hd6400 kullanıyorum.hiremco görüntü olarak daha mı iyidir?

bu cıhazda aynı esdeger goruntuyu alırsınız ayrıca sıze cevap yazdıkları gb mkv vs kodeklerıde destekler

Neta 6400 de medya oynatma özelliği yok yalnız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Neta 6400 de medya oynatma özelliği yok yalnız

ben farklı bırseymı dedım ?

yarı fıyatına satıldıgı halde esekten ınıp arabaya bıneceksın

• Zapper hd plus ta guoxin diye bir işlemci var.adını hiç duymadım.sti kadar iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 3 Ağustos 2016; 13:05:23 >
  • dlna için wifi adaptör alcam da. internet bağlantısını cepten yapsak olur mu?

Ben Mart gibi almıştım sanırım. O aydan bugüne ne kadar güncelleme varsa tek tek yükledim belki sorun çözülür diye ancak bir çözüm olmadı maalesef. Yani tüm sürümlerde var ben sadece Cccam ile maç izlemek için aldım ama sağ olsun tüm zevkim alt üst oldu. Keşke ulaşabileceğimiz bir yer olsa ya da şu yazdıklarımızı gören bir kişi olsa da şu sorunu halletse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

dlna için wifi adaptör alcam da. internet bağlantısını cepten yapsak olur mu?

olması ıcın 2 cıhazda aynı agdan baglı olması lazım
  • arkadaşlar hd bir cihaz arıyorum standart kullanıcıyım evde internet de yok. zapper hp plus mı almalıyım oksa hd 2 gördüm bir de 70 tl civarlarında yavaşlık olursa eğer direk sizler gibi hd plus alayım garanti vs durumunda sıkıntı olmasın hd göstersin yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 3 Ağustos 2016; 15:48:08 >
  • xmankara X kullanıcısına yanıt
    güncelleme yaptıysan ondan gitmiştir. eski güncellemeye dön sorun düzelir. bende güncelledikten sonra gitmişti. satıcıyla görüştüm güncelleme yaparsan gider dedi. saçma geldi ama geri döndürdüm kanallar geldi..
  • quote:

Zapper hd plus ta guoxin diye bir işlemci var.adını hiç duymadım.sti kadar iyimidir?

Ben de bu soruyu merak ediyorum.

Bende bu konu hakkinda cok sikayeticiyim.Hep yazdim bunun hakkinda yardim eden olmadi.Butun futbol kanallari var guzel ama donuyor..Bu cihazi bunun icin almistik.

• HBKaan kullanıcısına yanıt
    Ayrı serverlarda denedim sıkıntı cihazda ya da yazılımında. Az bir şey ciddiye alıp şunu düzeltseler keşke.
    Kumandadan "Option" >> "TS Delay" >> "3 sec." olarak seçersen sorunun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerGS -- 3 Ağustos 2016; 23:21:26 >
  • CanerGS C kullanıcısına yanıt
    Hemen deneyeyim gerçekten çözümü bu kadar basit miydi? Cevap için şimdiden sağ olun inşallah sorun çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.