Şimdi Ara

Hiperucuz ve Teknolojix güvenilir mi acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu ilk mesajım aranızda olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim

sorum ise A4 TECH XL-755K OSCAR GAMER MOUSE almayı düşünüyorum fiyatlar 2 sitede çok uygun başlıkta verdiğim hiperucuz ve teknolojix sitelerinde kullandığım tarayıcı mozilla firefox 3 en güncel sürümüdür

ancak 2 siteden 1.sinde güvenlik sertifikası ssl yok yani görünmüyor 2. sinde ise mozilla garip bir uyarı veriyor resimlerle anlatıcam şimdi ben güvenmiyorum açıkçası en azından ssl olması benim için çok önemli sizce almalı mıyım almamalı mı resimler burada

teknolojix te ise kredi kartı bilgilerimi giriceğim sayfada bile hiçbir işaret yok yorumlarınızı bekliyorum veya bu mouse un uygun olduğu bir site lütfen yada daha iyi bu fiyatlarda bir mouse ilginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 12 Mart 2009; 16:27:32 >

• konu günceldir sayın arkadaşlar bir bilen yok mu?
  • bu siteden alışveriş eden oldumu
  • teknolojixi biliyorum ama diğerini bilemicem.
  • cevap biraz geç gelmiş sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardy boyz -- 12 Eylül 2009; 17:38:57 >
  • Bu siteden alışveriş yapmak için üye falan da olmak gerekmiyor. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama özellikle son zamanlarda alışveriş yapan varsa bilgilendirsin lütfen. Hiperucuz.com için konuşuyorum tabi, Teknolojix için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincent -- 28 Eylül 2009; 23:38:50 >
  • teknolojix bursada bir çok subesi vardır bursada vatan bilgisayar olmadan önce teknolojix vardı . vede teknolojix sönmez şirketler grubu olan agb nindir tamamen güvenilirdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknobiyotik Güvenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardy boyz

cevap biraz geç gelmiş sanki

haklısın hatta biraz geç mi farkettim ne
  • Arkadaşlar cidden bu siteler güvenilir. Sönmez grubu güvencesi var deniyor da Sönmez Grup kimdir necidir? Ben sadece bu sitelerden alışveriş arkadaşların yorumlarını ve görüşlerini merak ediyorum. Kimler alışveriş yaptıysa görüşlerini paylaşabilirler mi?
  • bu siteyi bilmem ama hepsiburada firmasıyla problemim var 11 gün oldu verdigim sipariş hala yollanmadı ürün hızlı gönderi ürünü kafayı yiyecem internetten alışverişe tövbe ettim
  • Seninki şanssızlık olmuş hocam. Hepsiburada'dan defalarca alışveriş yaptım hem hızlıdır hem güvenilirdir. Seninki münferit bir vaka olsa gerek.

Evet beyler konuya dönersek teknolojix.com güvenilir midir?
  • Arkadaşlar Netbook alacaktım siteye güvenememedim daha pahalı olmasına rağmen başka bir yerden aldım. Şimdi başka bir ürün gündemde. Bu site güvenilir mi alışveriş yapalım mı? Lütfen birileri birşey yazsın rica ediyorum hepinizden...
  • Teknolojixten Bursa'da alışveriş yapmıştım. Hyundai elektronik Türkiye distribütörlüğü yapıyorlar. Büyük bir şirket. Hiperucuzu bilmiyorum.
  • Çok teşekkürler mesaj için. Alışveriş yapan bir insan bile yeterli idi benim için. Alıyorum ürünü. Netten çok alışveriş yaptım ama Teknolojix'i ilk defa deneyeceğim umarım sorun çıkmaz...
  • ben hiperucuz dan inca monitör psu bir de kart okuyucu aldım geçen cumartesi verdim pazartesi geldi açıkçası bayağı şaşırdım teknolojix de aynı çatı altında sanırım sönme.z holding büyüklerden bursada hülasa ben memnun kaldım güvenebilirsiniz...(cümlenin sonu biraz buyruk gibi olmuş kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 6 Kasım 2009; 2:55:43 >
  • Görüş için bir kez daha teşekkürler, içim rahatlıyor okudukça...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minero

Çok teşekkürler mesaj için. Alışveriş yapan bir insan bile yeterli idi benim için. Alıyorum ürünü. Netten çok alışveriş yaptım ama Teknolojix'i ilk defa deneyeceğim umarım sorun çıkmaz...

ürünü sipariş verip aldın mı?
    herhangi bir sorun yaşadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minero

Görüş için bir kez daha teşekkürler, içim rahatlıyor okudukça...

Ben 22" monitör siparişi verdim. Parayı çektiler fakat mal hala gelmedi Arıyorum derdimi anlatıyorum yüzüme kapatıyorlar! Dava edeceğim bir dahada birşey alırsam... Dolandırıcılar!

Sadece şakaydı korkma...
  • ben bu siteden alışveriş yaptım.bana arızalı ürün gönderdiler.baya çizikleri vardı ve optik çıkışı bozuktu. müşteri hizmetleri bilgisinde gönderdiğim kargoyu günlerce kabul ettiremedim peşlerinde koştum. sonunda kargo ücretini de kendim ödedim. bu süre içinde bana 1 kez bile geri dönüş yapmadılar. teknik servis de cihazın çizik olduğunu kabul etmedi. telefonda görüştüğüm kişi de belli ki son derece eğitimsiz biriydi.zaten şikayetvar.com da benimle aynı sorunları yaşayan insanlar olduğunu gördüm. bağrış çığrış içinde ücret iadesi almayı kabul ettirdim. onu da zamanında yatırmadılar. araya hafta sonu girdi.bakalım daha ne kadar uğraşıcaz.
  • ürün size kapalı paket olarak gelmedi mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.