Şimdi Ara

Amazon.de Güvenilir Bir Site Midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Almanyada teyzem var ve uzun zamandır sansa bir player ve akg/sennheiser kulaklık düşünüyorum.Şimdi Almanyada olan kuzenim siparişi verecek ürün ona gidecek ve o da TR2ye gelirken valize koyp getirir bana.Fakat bu site güvenilir midir? Yani ürünlerin orijinalliği,alışveriş güveni,ürünün ulaşıp ulaşmaması vs. herşey olarak.Ayrıca bu ebay gibi kullanıcı tabanlı mı? Yani ürünü kullanıcıdan mı satın alıyoruz yoksa firmadan mı? Bu yüzden korktum işte.Ayrıca yurtdışından Sansa oynatıcı almanın veya bir kulaklık almanın dezavantajı,eksisi var mıdır?

http://www.amazon.de/SanDisk-Sansa-Clip-MP3-Player-blau/dp/B002NX0MEQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1327525368&sr=8-13
    Sanırım bu ürün Sansa nın kendi firması tarafından satılıyor,sorun çıkmaz galiba?

Birde Creative Aurvana Live var arkadşlar 55 Euro Bu kulaklık daha çok hangi türler için,ve kaliteli bir model mi?

• kardeş aynı dertten bende muzdaripim :) daha dün bende almayadan amazon.de veya ebay.de den alış veriş yapıcaktım ama vazgeçtim... Amazon ve ebay bizim burdaki gittgidiyor gibi bi site, %100 orjinal ürünlerde var çin malı çakmalarıda :) bunu anlamak için çok iyi almanca veya ingilizce bilip satıcıya sorman lazım :) ben dün akşam accessoryjack ten 100$ a sennheiser CX880 aldım... Ve ayrıca şunuda belirteyim bildiğin gibi ebay, gittigidiyorun sahibi :) eskiden hissedarıydı şimdi neredeyse tamamen sahibi, gittigidiyorun kendine ait çok az hissesi kaldı... Bence ölç tart öle karar ver derim... Ben 3 gündür gece 1 lere kadar arştırdım :)
  • Amazon'dan bahsediyoruz...
    eBay'i gittigidiyor'a benzetebilirsiniz ama Amazon'un eşdeğeri Hepsiburada filan olur.Hatta o bile olmaz , amazon kat kat daha iyidir.
    Ürünü tedarikçiden alırsınız , kullanıcıdan değil.İkinci el alırsanız o başka tabii ki.
    Tek dezavantaj , buradaki teknik servislerin ürünün garantisini kabul etmemesi olabilir.O durumda da aldığınız yere postalamanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetCelil

kardeş aynı dertten bende muzdaripim :) daha dün bende almayadan amazon.de veya ebay.de den alış veriş yapıcaktım ama vazgeçtim... Amazon ve ebay bizim burdaki gittgidiyor gibi bi site, %100 orjinal ürünlerde var çin malı çakmalarıda :) bunu anlamak için çok iyi almanca veya ingilizce bilip satıcıya sorman lazım :) ben dün akşam accessoryjack ten 100$ a sennheiser CX880 aldım... Ve ayrıca şunuda belirteyim bildiğin gibi ebay, gittigidiyorun sahibi :) eskiden hissedarıydı şimdi neredeyse tamamen sahibi, gittigidiyorun kendine ait çok az hissesi kaldı... Bence ölç tart öle karar ver derim... Ben 3 gündür gece 1 lere kadar arştırdım :)

Hocam peki satıcılarda şey yazıyor.
    Mesela ben Sansa bir ürünü arattım hem Von X kişisi (mesela) hemde Von SanDisk var.Bu sandisk satıcısının güvenilir olmama gibi bir durumu var mı?
    Yada kulaklık baktım Creative Aurvana Live Bunda da Von Creative yazıyordu,bu demektir ki Creative firması tarafından satılıyor sorun çıkmaz demek değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

quote:

kardeş aynı dertten bende muzdaripim :) daha dün bende almayadan amazon.de veya ebay.de den alış veriş yapıcaktım ama vazgeçtim... Amazon ve ebay bizim burdaki gittgidiyor gibi bi site, %100 orjinal ürünlerde var çin malı çakmalarıda :) bunu anlamak için çok iyi almanca veya ingilizce bilip satıcıya sorman lazım :) ben dün akşam accessoryjack ten 100$ a sennheiser CX880 aldım... Ve ayrıca şunuda belirteyim bildiğin gibi ebay, gittigidiyorun sahibi :) eskiden hissedarıydı şimdi neredeyse tamamen sahibi, gittigidiyorun kendine ait çok az hissesi kaldı... Bence ölç tart öle karar ver derim... Ben 3 gündür gece 1 lere kadar arştırdım :)

Mesela ben Sansa bir ürünü arattım hem Von X kişisi (mesela) hemde Von SanDisk var.Bu sandisk satıcısının güvenilir olmama gibi bir durumu var mı?
    Yada kulaklık baktım Creative Aurvana Live Bunda da Von Creative yazıyordu,bu demektir ki Creative firması tarafından satılıyor sorun çıkmaz demek değil mi?

walla kardeşim o kadar ingilizcem yada almancam yok bilemiyorum... Ama sana tavsiyem google chorme ile sayfayı aç, üstte türkçe ye çeviri tıkla sayfa türkçeye çevrilince yazıları oku bi kanaate varırsın.. Ben öle yaptım.. Ebay açık arttırma sitesi ama amazon konusunda pek fikrim yok. Ayrıca garanti olayına gelince eğer alıcağın ürün sennheiser se ben sennheiserin TR distribitörü olan METAN' bizzat aradım ve ürünün faturası olduktan sonra her şekilde yurt dışı ürün dahi olsa garanti kapsamında olduğunu söledi :) sana tavsiyem amazon dan alıcaksan almadan önce fatura yolluyomusunuz de??

• quote:

quote:

quote:

walla kardeşim o kadar ingilizcem yada almancam yok bilemiyorum... Ama sana tavsiyem google chorme ile sayfayı aç, üstte türkçe ye çeviri tıkla sayfa türkçeye çevrilince yazıları oku bi kanaate varırsın.. Ben öle yaptım.. Ebay açık arttırma sitesi ama amazon konusunda pek fikrim yok. Ayrıca garanti olayına gelince eğer alıcağın ürün sennheiser se ben sennheiserin TR distribitörü olan METAN' bizzat aradım ve ürünün faturası olduktan sonra her şekilde yurt dışı ürün dahi olsa garanti kapsamında olduğunu söledi :) sana tavsiyem amazon dan alıcaksan almadan önce fatura yolluyomusunuz de??

Hocam sennheiser değilde Creative,Akg vb. marka düşünüyorum Senn. bi modeli var aklımda hd 25 II burada 250 euro başka alman sitesinde 160 euro ama sitede sorun yok güvenilir ve orijinal bildiğim kadarıyla fakat her türlü pahalı bir ürün daha çok maks. 60-70 euro bir şey arıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sennheiser değilde Creative,Akg vb. marka düşünüyorum Senn. bi modeli var aklımda hd 25 II burada 250 euro başka alman sitesinde 160 euro ama sitede sorun yok güvenilir ve orijinal bildiğim kadarıyla fakat her türlü pahalı bir ürün daha çok maks. 60-70 euro bir şey arıyorum.

walla dostum o zaman kulak içi alıcaksın :) fiyat ve performans olarak bence güzeller :) tabi benim zevkime göre, başkası kafa üstü sever :) ama sana tavsiyem kulak içi, en azından portaif her yere götürürsün taşıma sorunu olmaz cebinde bile taşırsın :) ama kafa üstüiçin aynı şey geçerli değil...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pinti.net güvenilir bir site mi?
    15 yıl önce açıldı
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.