Şimdi Ara

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sırf bunun icin yan hesap actım ırkcı cahil seni kac kürt kız tanıdın şuana kadar kürt kızlarda hic güzel yok diyor senin suan okudugun okulda bile fazla güzel kürt vardır ama sen türk zannediyorsundur Allahın veleti 7/24 pc basında fazla dısarı çıkmamış belli emin ol istanbul izmir gibi yerlerde bolca güzel kürt kız mevcut gidip 7/24 tecavüz islenen sapık ve cirkin insanları bol olan bir ülkeyi savunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğum haberler ve filmlerle aklıma kötü yoksulluk nehirde yıkanan insanlar trenin her yerine binen insanlar geliyor .
  • Valla 90 ların türkiyesini düşün = Hindistan şuanki yili

Hintliler Türkiyenin 1990-2000 senesini yaşiyor
  • Anladık birader londrata gidiyorsun
    Anladık türküm demeye korkuyosun

Daha ne kadar acıcaksın su konuları? Irkcılık akıyor resmen ya. Yok su ırk çirkin bu ırk kaka. Adam olun dıyemıycem çünkü insan olmadan adam olunmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmem ama bazen desi de cok guzel kizlar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Adam hintlilerin huylarını, temizliğini, İngiltere'deki imajını sormuş ama siz sadece kızları güzel mi sorusundan yola çıkarak ultra bir ırkçılık yaparak ırk güzellikleri hakkında konuşuyorsunuz. Bir de ırkçılık kesinlikle yapmıyorum

Irkçılığın tanımını öğrenip gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Adam hintlilerin huylarını, temizliğini, İngiltere'deki imajını sormuş ama siz sadece kızları güzel mi sorusundan yola çıkarak ultra bir ırkçılık yaparak ırk güzellikleri hakkında konuşuyorsunuz. Bir de ırkçılık kesinlikle yapmıyorum

Irkçılığın tanımını öğrenip gelin

İlk sayfada saydıranları gördüm açıkçası ırkçılık bu değilse...

• Araplar kadar pis , alçak ve kal..eş bir toplum yok. O yüzden gidin hintlilerin pis tırnak aralarını yalayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Bana pis geliyorlar nedense, bide onların bi nehri vardı leş adını unuttum

Ganj Nehri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Anladık birader londrata gidiyorsun
    Anladık türküm demeye korkuyosun

Daha ne kadar acıcaksın su konuları? Irkcılık akıyor resmen ya. Yok su ırk çirkin bu ırk kaka. Adam olun dıyemıycem çünkü insan olmadan adam olunmuyor.

iyide ne var yani bunda konu konuyu açmış ben ilk yazdıgımda hintliler çirkin nihahah filan yazdıgımı hatırlamıyorum tam tersi hayranlıgım bile var sayılabilirde uzaktan sonucta hiç görmedim ben.
    fikir almak istedim merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Oglum yapmayin ya, insanlari ellerinde olmayan sebeplerden yargilamayin. Surada yaptiginiz irkciligi geciyorum bak ilk yazdigim daha buyuk problem bence.

Gerci ben de araplara irkciyim, sizi elestirmeye hakkim yok

kültürlerini ve yaşayış tarzlarını cok benzetiyorlar zaten.sadece araplar biraz daha beyazmış gerisi elle yemek yeme olayları fian aynıymış hep.

o değil araplar pis diyolarda benim mardinli arap arkadasım tanıdıgım en titiz temiz insan lan.
    sanırım türkiye dısındakilerden bahsediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Valla 90 ların türkiyesini düşün = Hindistan şuanki yili

tam tersini söyleyenlerde var teknoloji vs açısından gelişmişlik açısından coktan bizi gecti.
    biz hindistanın 6 7 yıl öncesindne geliyormuşuz yani adamlar uzaya da çıkmış eee ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanHEsapban

Sırf bunun icin yan hesap actım ırkcı cahil seni kac kürt kız tanıdın şuana kadar kürt kızlarda hic güzel yok diyor senin suan okudugun okulda bile fazla güzel kürt vardır ama sen türk zannediyorsundur Allahın veleti 7/24 pc basında fazla dısarı çıkmamış belli emin ol istanbul izmir gibi yerlerde bolca güzel kürt kız mevcut gidip 7/24 tecavüz islenen sapık ve cirkin insanları bol olan bir ülkeyi savunuyor.

bak öncelikle sırf bu yüzden hesap açıyorsan kuyruk acon var.
    izmirde yasayan kürt kızları zaten kompleksli bembeyaz uzun boylu izmirli kızları göre göre komplekse giriyorlar onu hiç açma.
    ayrıca senin o zaman tüm sözlüklere üye olman lazım daha dün ekşide uludagda okudum
    sonra birüsürü sitede de herkes benim gibi düşünüyor hatta dünya üzerinde bir tane güzel kürt oldugunu düşünmüyorlar.
    bırak kürdü melez olsa bile tip kayıyor herhalde.ki bunları aynen baska yerlerden de alıntıladım madem heryere üye ol.
    hintlileri küçümsüyorsunda kürtlerden daha imajları iyi bence en azından bu ülkede eya avrupada.
    ayrıca evet hintlileri daha güzel buluyorum.

shraddha kapoordan güzel kürt göster susucam ok.

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ? Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ?

• grimm93 G kullanıcısına yanıt
    İstisnalar illa ki olacak, milyonlarca insani tek kaliba uyduramazsin. Bu arada gayet guzel kürt kızları var belirteyim. Gozler iri boy uzun, tek sıkıntı burun genelde o da bir estetiğe bakıyor. Rojda demirer ornek mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Karılı kızlı esmer. Filmleri çok saçma. İyi olanlarda da araya zırt pırt saçma müzik dans koyuyolar. Ve son olarak

yaklaşım gibi yaklaşım yapmışsın

video sinirlerimi bozdu

• Anladık 1ader ingiltereye gidiyorsun ve türk olmaktan utanıyorsun. Madem öyle ben hintliyim de olsun bitsin amma tatava yaptın.

• quote:

Orijinalden alıntı: grimm93

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Valla 90 ların türkiyesini düşün = Hindistan şuanki yili

tam tersini söyleyenlerde var teknoloji vs açısından gelişmişlik açısından coktan bizi gecti.
    biz hindistanın 6 7 yıl öncesindne geliyormuşuz yani adamlar uzaya da çıkmış eee ?

bilim ve teknoloji açisindan öyle

ama yolsuzluk rüşvet terör yani siyasi olarak 90lar gibi
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    yolsuzluk rüşvet terör açısından 90lardan daha iyi haldeyiz yani şuan??? Hırsızlığın olağan karşılandığı hatta bazı durumlarda gerekli olduğu fikrinin iyice benimsendiği bir dönemdeyiz yapma etme... Terör zaten ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 23 Ocak 2016; 11:45:05 >
  • Şu an ergenlik çağındaki nesillerin ırkçılık, milliyetçilik gibi heveslerine bakınca bu ülkenin geleceğinin de mok gibi olacağını anlamaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Karılı kızlı esmer. Filmleri çok saçma. İyi olanlarda da araya zırt pırt saçma müzik dans koyuyolar. Ve son olarak

Bu Misirli degil mi?

Amerika işi nasıl gidiyor hocam uyum sağlayabildin mi ? Bende green carta başvurmayı düşünüyorum inşallah çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.