Şimdi Ara

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Karılı kızlı esmer. Filmleri çok saçma. İyi olanlarda da araya zırt pırt saçma müzik dans koyuyolar. Ve son olarak

yaklaşım gibi yaklaşım yapmışsın

video sinirlerimi bozdu

Bağımlı olacaksın

• Gençler bunun ırkçılıkla alakası yok.

Hintlilerin neredeyse hepsi çirkin,tipsiz,pis insanlar. Harbiden insanlığın lanetli ırkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Adam hintlilerin huylarını, temizliğini, İngiltere'deki imajını sormuş ama siz sadece kızları güzel mi sorusundan yola çıkarak ultra bir ırkçılık yaparak ırk güzellikleri hakkında konuşuyorsunuz. Bir de ırkçılık kesinlikle yapmıyorum

Irkçılığın tanımını öğrenip gelin

İlk sayfada saydıranları gördüm açıkçası ırkçılık bu değilse...

Zahmet edip tdk'ya yazıp bir baksanız? Zor değil göründüğü kadar.

• EfeAYDIN E kullanıcısına yanıt
    Ben günümüzde banka hortumladiklari hatırlamıyorum. Aç doksanları araştır bakalım kimler ne kadar banka hortumlamis, batan onlarca bankanın yüzmilyarlarca doları nerelere uçmuş. Kapiş? Türkiye'nin siyasi tarihini doğru düzgün öğrenmeden Sözcü okuyup söyle yorumlar yapmayın ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam hintlilerin huylarını, temizliğini, İngiltere'deki imajını sormuş ama siz sadece kızları güzel mi sorusundan yola çıkarak ultra bir ırkçılık yaparak ırk güzellikleri hakkında konuşuyorsunuz. Bir de ırkçılık kesinlikle yapmıyorum

Baktım. İyi siteymiş cidden, arama yapması kolay Yine de konunun amacından saptığı aşikâr.

• Her ırktan güzel bir kız çıkar, Hintli güzeller de mevcut. Mesela:

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ?

Genel olarak vasatlar mı ? Evet. İskandinav ve Rus kızlarının geneli güzeldir, Almanlar da aynı şekilde. Latin Amerika'da bayanlar hem güzel hem de seksidir. Afrika'dan da güzel kadınlar çıkar, örnek vermek gerekirse:

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ?

• Hindistan deyince ilk aklıma ganj nehri geliyo malesef

• Aklıma ilk gelen küllerini yakıp Ganj'a boşaltmaları. Sırf bu merasimi izlemek için Ganj kenarına gitmek isterdim.

• youtube bazen bu hintlilerin ürün incelemeleri denk geiyor

resmen kulağıma tecavüz ediyorlar.

okadar kötü bir aksanları varki ingilizceden nefret ettiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baktım. İyi siteymiş cidden, arama yapması kolay Yine de konunun amacından saptığı aşikâr.

Olsun en azından gerçek anlamını öğrendiniz. Bir ırkı başka bir ırktan aşağı düzeyde görmediğiniz sürece ırkçılık olmuyor. Yani kekoları çekinmeden hain diye yaftalayabilir ve ırkçı olmayız.

• C Sandoz kullanıcısına yanıt
    Irkçılık tamamda milliyetçiliğin ne gibi bir suçu var?

• Filmlerinin hayraniyim

• çöp gibi ülkeleri var kendileride çöp.ama silahları iyidir.

• Çok itici ve iğrenç geliyolar bana

• İngilteredeki Hintliler yazmışsın, kulaklarımda şu cümleler çınladı birden;

"helo mıy fırend" - "hov ar yu çudey"

Her toplumda olduğu gibi iyisi var kötüsü var ancak genel düşünce pis oldukları yönünde. Şahsen bende böyle düşünüyorum.

Çokta iyi anlaştığımız Hintli arkadaşlarım vardı, değişkenlik gösteriyor dediğim gibi.
  • Pislik içinde yasiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Ben günümüzde banka hortumladiklari hatırlamıyorum. Aç doksanları araştır bakalım kimler ne kadar banka hortumlamis, batan onlarca bankanın yüzmilyarlarca doları nerelere uçmuş. Kapiş? Türkiye'nin siyasi tarihini doğru düzgün öğrenmeden Sözcü okuyup söyle yorumlar yapmayın ya

tabi sözcü okuyup geldim... bırak şimdi bunu nasıl savaş şekilleri, dünya düzeni sistemler vs vs her gün değişiyorsa hırsızlık şekli de değişiyor ülkemizde. banka hortumlanmıyor ama noluyor 5 liraya yapılacak bir iş ihale açılmadan belirli şirketlere 20 liraya yaptırılıyor aradaki 15 lira şirkete havadan para, ordan da siyasilere. Sonra mesala enerji bakanlığı tasarruf ampulüne teşvik edecek insanları diyelim noluyor aylar önce eşe dosta tasarruf ampülü üretecek fabrika açın veya ithalatı için bağlantıları kurun deniyor teşvik yayınlanıp her yerde tasarruf ampülü konuşulunca kendi adamının ürününün beleşe tüm Türkiye'ye reklamını yapıyor, çok daha önceden hazırlık yapan eş dost firmaları olduğu için yeni yatırım yapacak kişiler de ya yapamıyor ya çok geri kalıyor. 90larda insanların paraları uçup gitmiş diyorsun da o zamanki insanların borçlanmalarına bak bir de şimdiki borçlanmalarına. Düzen insanları bankalara itiyor zaten banka da resmi resmi soyuyor. Kimsenin cebinde 5 kuruş para yok herkes borç batağı içinde. Sen milletin rıskını ihaleye fesat karıştıra karıştıra yiyip bi de milleti vergiye boğarsan olanlar ortada.

• En fakir,çirkin, güçsüz ırk ama kafaları matematige basıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su filmlerin de illaki muzik festivaline donuyo 3 filmi 3 idiots bunlara ornek bir tek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma ilk amatör çekilen esmer zornoları geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 23 Ocak 2016; 17:00:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.