Şimdi Ara

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JampolPapa

tek bir tane bile güzel hintli görmedim
    kürtlerde gördüm, zencilerde bile gördüm ama hintliler cidden çirkin
    o salak yüz yapılarından dolayı galiba güzel olamıyor hiçbiri

gördüğüm ilk ve son güzel kürt kızı.

o değil hintliler kürtlerden güzeldir yine be o kadarda değil.

en azındna kürtlerden daha acık tenleri genelde.
     Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ?

• grimm93 G kullanıcısına yanıt
    kürtlerde farklı ten renkleri var, esmer, sarışını, kumralı. ayrıca sokakta gördüğün güzel bir kız kürt çıkabilir.
    ama hintlilerde durum böyle değil. hint geni varsa direkt tipi kayıyor resmen ve ten renkleri de kürtlerinkinden bile itici. esmer desen değil, zenci de değil ,saçma sapan bir renkleri var.
    zencilerin bile güzeli varken hintlilerin yok bana göre.
    hint ırkçısıyım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

kürtlerde farklı ten renkleri var, esmer, sarışını, kumralı. ayrıca sokakta gördüğün güzel bir kız kürt çıkabilir.
    ama hintlilerde durum böyle değil. hint geni varsa direkt tipi kayıyor resmen ve ten renkleri de kürtlerinkinden bile itici. esmer desen değil, zenci de değil ,saçma sapan bir renkleri var.
    zencilerin bile güzeli varken hintlilerin yok bana göre.
    hint ırkçısıyım ben

dünyada bir ilksin bence :D
    gerçi avrupada bakış nasıl bunlara bilmiyorumda türkiyeden iyi dir belki.
    emin ol ilk değilim, git reddit'te birazcık dolan hintlilerden nefret eden bayağı büyük bir popülasyon var. zenciler sorunlu tipler olduklarından onlara yapılan ırkçılıkla yarışamaz belki ama sadece tipe göre ırkçılık yapılsa hintliler başı çekerdi herhalde.
  • Adam hintlilerin huylarını, temizliğini, İngiltere'deki imajını sormuş ama siz sadece kızları güzel mi sorusundan yola çıkarak ultra bir ırkçılık yaparak ırk güzellikleri hakkında konuşuyorsunuz. Bir de ırkçılık kesinlikle yapmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis kokuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Adam hintlilerin huylarını, temizliğini, İngiltere'deki imajını sormuş ama siz sadece kızları güzel mi sorusundan yola çıkarak ultra bir ırkçılık yaparak ırk güzellikleri hakkında konuşuyorsunuz. Bir de ırkçılık kesinlikle yapmıyorum

bari sen cevap ver hocam nasıldır imajları avrupada.
    kültürleri iyimidir yakınmıdır bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Karılı kızlı esmer. Filmleri çok saçma. İyi olanlarda da araya zırt pırt saçma müzik dans koyuyolar. Ve son olarak

Bu Misirli degil mi?

• Kız ortamında bu milletin filmi izlenmez, bir aşk filmi çekiyorlar görmen lazım. Ağlamadığın zaman odun oluyosun otomatikman
  • Bana pis geliyorlar nedense, bide onların bi nehri vardı leş adını unuttum

• istediğiniz kadar pis çirkin falan diyin beyler. adamlar uzaya çıktı biz temiz milletiz de ne oluyor? hala esra erolun aldıgı parayı tartışalım boşverin bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Karılı kızlı esmer. Filmleri çok saçma. İyi olanlarda da araya zırt pırt saçma müzik dans koyuyolar. Ve son olarak

Bu Misirli degil mi?

okan bayülenin programındadaverdiler bu klbi bollywood klibi olarak hint demekki.

• KalifiyesizEleman kullanıcısına yanıt
    C'mon man yazsaydin film altyazisi gibi yazmissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Oglum yapmayin ya, insanlari ellerinde olmayan sebeplerden yargilamayin. Surada yaptiginiz irkciligi geciyorum bak ilk yazdigim daha buyuk problem bence.

Gerci ben de araplara irkciyim, sizi elestirmeye hakkim yok

• Gecen yaz Ingiltere'ye gittim,Istanbul'da da Londra'da hintli gordum,konusmalarini duydum,aile yapilari kuvvetli,cocuklarina iyi terbiye veriyorlar ,yeni kusak hintliler iyi egitim goruyor gibi.Pis koktuklarina sahit olmadim,kötü niyetli gibi durmuyorlar ama ne kadar acik goruslu&fikirli ve diger fikirlere ,goruslere saygili olduklarini bilmiyorum.Yemeklerini begenmiyorum,kokusu rahatsiz ediyor.Tadi bizim yemeklere benziyor biraz,en azindan benim yediklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Bence hintliler dünyanın lanetli insan topluluğudur. Genel olarak en çirkin millettir. Boyları kısadır. Güçsüzlerdir.

Not: Bu ırkın genel özellikleridir. Dünyanın ve hintlerin ortalama insanı baz alınarak yazılmıştır. Irkçılık içermemektedir.

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ?

O kadarda sey yapmayin hocam cocugunzdan falan cikar.

• Hulya avsar kurtmuymus

• Eski sevgilimden biliyorum, güzeller
  • Hiçbişey
  • Hindistan diyince aklıma direkt pislik ve kirlilik geliyor. Bütün ilginç mutasyonlu insanlar da oradan çıkıyor. İlginç bir topluluk.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.