Şimdi Ara

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Republic of Turkey=?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 23 Ocak 2016; 17:38:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

kürtlerde farklı ten renkleri var, esmer, sarışını, kumralı. ayrıca sokakta gördüğün güzel bir kız kürt çıkabilir.
    ama hintlilerde durum böyle değil. hint geni varsa direkt tipi kayıyor resmen ve ten renkleri de kürtlerinkinden bile itici. esmer desen değil, zenci de değil ,saçma sapan bir renkleri var.
    zencilerin bile güzeli varken hintlilerin yok bana göre.
    hint ırkçısıyım ben

Aynen imzami atarim

Yillarca turizmde calismis ve suanda UK de yasayan biri olarak, irklar hakkinda biraz bilgi sahibiyim en kotu ilk 3 um;
    1.Hintliler(ukala ve pistirler)
    2.Cezayirliler( pis ve cahildirler)
    3.Araplar ( cok pistirler)

Not; hint yapimi filmleri on yargidan dolayi hic izleyemem hic sevmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hintlileri Hitler diye okudum. Diyorum bende Hitler ile Hindistanın ne alakası var?

• Benm bi arkadas gitti hindistana kanka diyo ucaktan indim diyo ülke kokuyo leş gibi kokuyomus insanlari les gibiymis kokuyorlarmis temizlige hic onem vermiyorlarmis rezil rusva bi memleket dayanamadi geri döndü adam o günden sora bende bi igrenir oldum amir khanin filmlerini fln izlemiom artik dusun

• Hintlilerde de güzel, bakımlı, temiz insanlar vardır mutlaka. Ama genele vurunca iş değişiyor tabi.

• grimm93 G kullanıcısına yanıt
    İyi de kürt kızları bu hintlilerden daha beyaz sen kezbanları diyorsun kürtleri degil dedigm gibi bolca güzel kürt gördüm burda boş konusma ayrıca türbanlıların çogu kürtlerden oluşabiliyor yüzleri cirkinmi hayır burda bos bos konuşma uydurmuş bir yerlerden ekşi dediğin sayfa çoğu ağır kürt savunucusu neyden bahsdiyon sen çingeneleri kürtlerle karıştırıyorda olabilirsin.

Ayrıca google resimlerden kürt kızları diye arat cirkinmi güzelmi gör eminim o resminden 10 kat daha güzeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanHEsapban -- 23 Ocak 2016; 18:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Karılı kızlı esmer. Filmleri çok saçma. İyi olanlarda da araya zırt pırt saçma müzik dans koyuyolar. Ve son olarak

Bu Misirli degil mi?

Amerika işi nasıl gidiyor hocam uyum sağlayabildin mi ? Bende green carta başvurmayı düşünüyorum inşallah çıkar.

Guzel hersey, uyum konusunda nedense hic sikinti cekmedim, ilk 3-4 gun biraz garip gecti o kadar. Ama ben geldikten 3-4 gun sonra okula basladim direkt, belki de o yuzden cabuk uyum saglamis olabilirim.

Turkiye'yle aradaki en bariz fark kimse yasa aldirmadan karsisindakine saygi gosteriyor, fikirlerini onemseyip dikkate aliyor. Ayrica insanlar kincide degil, bu gun birine sovsem yarin yanina gidip muhabbet edebilirim rahatlikla. Sinifa girerken bile cocuk benim geriden geldigimi gorup kapiyi bir 10 saniye falan acik bekletti, sinifa girdigimde kapatti. Sinif kapisi otomatik kapaniyor, yuzume kapanmasin diye yapti bu olayi. Boyle seylere asiri dikkat ediyorlar. Saygi herseyden once geliyor yas fark etmeksizin. Tabi birde Ispanyollar var onlar ayri bir dunya, bahsetmek bile gereksiz.
    Yani alisman gereken tek sey bu. Istanbul'u ozlediginde de acarsin yatmadan once marti ve can seslerini dinleyerek uyursun misil misil.

Bunlar disinda insanlara parayla aklini zorlayacak isler yaptirabilirsin burada. Insanlara para dediginde butun degerlerini kaybedebilirler. Kapitalizm her yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 23 Ocak 2016; 18:30:32 >

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Her ırktan güzel bir kız çıkar, Hintli güzeller de mevcut. Mesela:

Hintliler ve hindistan hakkında ne düşünüyorunuz ?

Genel olarak vasatlar mı ? Evet. İskandinav ve Rus kızlarının geneli güzeldir, Almanlar da aynı şekilde. Latin Amerika'da bayanlar hem güzel hem de seksidir. Afrika'dan da güzel kadınlar çıkar, örnek vermek gerekirse:

Hintlilerle guzeller var evet ama priyankanin gerçekten çok çirkin olduğunu dudunuyorum hele estetik yokken estetikle baya düzelmiş olsada makyaksiz hali vasat.

Shraddha guzeldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecavüz çok yaygın oralarda haberde gördüğüm tecavüz haberlerinin yarısı orada oluyor resmen

2 hafya önce londradaydım kardeşim işin geneli londrada insanlar çok iyi yardım sever öyle ırkınada falan bakmıyorlar yani ama lakin ufak bir kazığıda pakistanlı birinden yedi kuzenim :) ticari bir durum yoksa iyiler genelde benim gözümde :) aklında soru varsada ayrıca sorabilirsin
  • Mesajim dursun, Amerika'da yasadigim tecrubelerimden bir seyler yazacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokağa şeyapıyolar hocam temizlik 0
  • Outsourced diye bi dizi vardı yanlış hatırlamıyorsam. O dizide baya ilginç anlatılıyordu hintliler. İzlenim edinmek için seyredilebilir tavsiye ederim.

Hindistan'ın nüfusunun bir milyar olduğunu sanıyorum. Bir milyar insanı asla kategorileştiremezsin. Genel olarak çok zengin ve fakir kısmı pis insanlar olarak bir imaj yaratılıyor ama o insanların kendisiyle tanışmadıkça asla haklarında konuşulamaz.
    Ben Hint'lerin Türklerin daha doğu hali gibi olduğunu düşünüyorum.

• Beşiktaşın Nijeryalı kalecisi Shorunmu'ya benziyo hepsi

• Hindistanı bilemem ama 2004 senesinde sabancı yurdunda kalırken kapı komşum 2 hintliydi ve leş kokuyorlar,balık yemeyi seviyorlar asıl ilginç olan balığı eliyle ikiye ayırıp içine baharatı kiloyla boşaltması. Üniversitede ilk yılında sömestr için memlekete dönmüştüm tekrar okula döndüğümde dolabının boşaltması gerçekleşmiş ve hintliler ortada yoktu.Bir diğer aklıma gelen ülkemize okumak için gelenler o kadar fakirdiki hazırlık için geliyorlardı taki diploma alana kadar memlekette dönemiyorlardı.

• fakir olmalarına rağmen içlerinde çok zeki insanlar vardır.çoğu imkansızlığın içinden gelip çok zengin olurlar.
    Bill gates e demişler;hintlileri neden bu kadar çok işe alıyorsunuz.bill gates de ben onları işe almasam onlar hindistanda kendi şirketlerini kuracaklar.
  • mühendislik de dünyada baya tanınmışlar okulları olsun üniversiteleri olsun iş alanları olsun süper ama gelir adaletsiliğinin en çok olduğu ülke ölülerini denize atıyorlar din girmek istemem çünkü bir kişi 3 dine bile mensup ve hepsinden biraz biliyor artık nasıl bi inançsa bence türkiyede üstün bi ülke ama türkiyedeki gibi oraya gitsen yaşamayasson bi laf vardır ağzının tadını bilsen g-t üne bakkal dükkan açardın derler ya ne yedikleride belli değil bana göre değil
  • Kafa masajı yapan bi berber var bayılıyorum ona acayip rahatlatıyor abuk sabuk hareketlerle
    Aklıma ilk o geldi izlemeyenler izlesin tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.