Şimdi Ara

Hıncal'ın zoruna gitmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: buraqovic

sizin alıp almamanız umrumuzda olmaz

önce kendi yonetimine bakacaksın sonra baskasının baskanına

milangazı basarılı buluyorsanız ona bisey diyemem tabi

Terbiyesizliğe gerek yok, önce doğru yazmasını öğren ondan sonra mesaj at, hakarete gerek yok. Doğru belki başarısız bir yönetim ama Aziz Yıldırım gibi bir gidecem, bi daha gelecem, yok istifa ettim, çeker giderim falan diye kıvırtmıyor en azından. Bir insan 2 defa aynı hatayı yapmaz, hele böyle bir konumda ise, çocuk oyunu değil bunlar.

• terbiyesizlik nerede onu cözemedim
    aziz yıldırım'a burada azize derken böyle serzenisler görmüyoruz nedense

aziz yıldırım basarısız olduguna karar verip istifa etti
    ama hem yerine dogru duzgun aday olmadıgı icin hemde tum camia geri istedigi icin döndü

sizinki basarısız olmasına ragmen istifa edemiyor demek ki gurur yok
    hadi etti diyelim sence bjk camiası yuruyusler falan duzenleyip geri dönmesi icin sahip cıkarmı?
    hos milangaz istifa ediyorum falan demisti bi aralar (bu sezon icindeydi sanırım) kimse sallamamıstı

http://www.sabah.com.tr/2005/11/18/spo97.html
    http://www.ntvmsnbc.com/news/350292.asp

sonra ne oldu????

bu oldu

Demirören devam kararı aldı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören istifa etmeyi düşündüğünü söylemesine rağmen camiadan gelen yoğun baskı nedeniyle bu kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Dün Antalya'dan dönerek yönetim kurulu ile bir toplantı yapan Başkan Demirören 2007 Ocak ayına kadar göreve devam etme kararı aldı. Basın sözcüsü Kemal Gencer, başkanın görevinin başında olduğunu belirterek, "Başkan bir basın toplantısı yaparak tüm sorulara cevap verecektir. Süresi dolana kadar da görevinin başındadır." açıklamasını yaptı. Yıldırım Demirören istifadan vazgeçerken Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, başkanın görev süresi dolana kadar kalmasının doğru olduğunu söyledi. Seçimlerin 2007 Ocak ayında olması nedeniyle erken seçime kimse sıcak bakmıyor. Demirören istifasıyla ilgili görüntüler için bunların kendi isteği dışında çekildiğini söyledi. Bu sözleri 30 yıllık dostu olan Tuğrul Yenidoğan'a dost sohbeti sırasında söylediğini ifade eden başkan, "Görüntüler rızam olmadan çekildi. İstifayı düşünmüyorum. Konuşmaların kayda alınması beni zor durumda bıraktı." dedi.

yani neymis baskasının baskanına istifa ediyor sonra geri geliyor kıvırıyor vs demeden evvel bi düsünmek maziyi arastırmak gerekiyormus

bir de hatırlatmak lazım

http://www.bjk-yonetim-istifa.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 1 Haziran 2006; 18:48:20 >

• quote:

terbiyesizlik nerede onu cözemedim
    aziz yıldırım'a burada azize derken böyle serzenisler görmüyoruz nedense

aziz yıldırım basarısız olduguna karar verip istifa etti
    ama hem yerine dogru duzgun aday olmadıgı icin hemde tum camia geri istedigi icin döndü

sizinki basarısız olmasına ragmen istifa edemiyor demek ki gurur yok
    hadi etti diyelim sence bjk camiası yuruyusler falan duzenleyip geri dönmesi icin sahip cıkarmı?
    hos milangaz istifa ediyorum falan demisti bi aralar (bu sezon icindeydi sanırım) kimse sallamamıstı

http://www.sabah.com.tr/2005/11/18/spo97.html
    http://www.ntvmsnbc.com/news/350292.asp

sonra ne oldu????

bu oldu

Demirören devam kararı aldı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören istifa etmeyi düşündüğünü söylemesine rağmen camiadan gelen yoğun baskı nedeniyle bu kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Dün Antalya'dan dönerek yönetim kurulu ile bir toplantı yapan Başkan Demirören 2007 Ocak ayına kadar göreve devam etme kararı aldı. Basın sözcüsü Kemal Gencer, başkanın görevinin başında olduğunu belirterek, "Başkan bir basın toplantısı yaparak tüm sorulara cevap verecektir. Süresi dolana kadar da görevinin başındadır." açıklamasını yaptı. Yıldırım Demirören istifadan vazgeçerken Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, başkanın görev süresi dolana kadar kalmasının doğru olduğunu söyledi. Seçimlerin 2007 Ocak ayında olması nedeniyle erken seçime kimse sıcak bakmıyor. Demirören istifasıyla ilgili görüntüler için bunların kendi isteği dışında çekildiğini söyledi. Bu sözleri 30 yıllık dostu olan Tuğrul Yenidoğan'a dost sohbeti sırasında söylediğini ifade eden başkan, "Görüntüler rızam olmadan çekildi. İstifayı düşünmüyorum. Konuşmaların kayda alınması beni zor durumda bıraktı." dedi.

yani neymis baskasının baskanına istifa ediyor sonra geri geliyor kıvırıyor vs demeden evvel bi düsünmek maziyi arastırmak gerekiyormus

Sana cevap vermem bile bir lütuf , öncelikle bunu bilmeni isterim.

Dikkatli okumasını da öğrenmen gerek bak ne demişim, insan 1 defa hata yapar ama aynı hatayı, böyle bir konumda bulunan birinin tekrarlamaması lazım dedim. Ama bilmiyorum sen nasıl okuyorsun. Ben sizin başkanı kimseyle kıyaslamadım. Sadece 2. defa geri dönerse, tükürdüğünü yalar diyorum ve o yüzden artık güvenirliliğini kaybeder diyorum. Bu kadar basit.

Son olarak başkanımıza hakarete sen devam et, ceza aldığın zaman da ağlama lütfen

• quote:

Son olarak başkanımıza hakarete sen devam et, ceza aldığın zaman da ağlama lütfen

nasıl minnettarım anlatamam kelimeler kifayetsiz kalıyor adeta

benim bildigim baskanınız milangaz satıyor yani bunda bir hakaret göremiyorum

aziz yıldırıma farklı lakaplarla hitap edenlere aynı sekilde karsılık vermis olsan samimi oldugunu soyleyebilirdim ama olmadıgın belli

bu durumda benim ceza almamı istemen falanda gayet gülünc

• quote:

quote:

nasıl minnettarım anlatamam kelimeler kifayetsiz kalıyor adeta

benim bildigim baskanınız milangaz satıyor yani bunda bir hakaret göremiyorum

aziz yıldırıma farklı lakaplarla hitap edenlere aynı sekilde karsılık vermis olsan samimi oldugunu soyleyebilirdim ama olmadıgın belli

bu durumda benim ceza almamı istemen falanda gayet gülünc

Sen beni nerden tanıyabilirsin ki, sen yokken ben bu forumda mesaj atıyordum . Rütbemizi bilelim lütfen

Ben her zaman objektif olmuşumdur ve hiç bir zaman hakaret etmem kimseye. Ancak iğneleyici laflar söyleyebilirim. Tabii anlayana

Ceza alman için değil, tam tersi almaman için söylüyorum sana. Ama sen bilirsin tabii. Artık bunu da uzatmanın bir anlamı yok. Son mesajımdı bu sana

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Sen beni nerden tanıyabilirsin ki, sen yokken ben bu forumda mesaj atıyordum . Rütbemizi bilelim lütfen

aferin yüce insan
  • bu yazıya ne diye mail atacakmışız???? adam yazmış doğruları helal adama evet 5 dakka sonra yazdı adam azizin bu istifa işinin dala vere olduğunu nitekimde haklı çıktı sende milleti kinlendireceğine biraz saygılı ol oku ve kendi yorumunu yap diğer yazarların ne yazdığını okumamışsın sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

bu yazıya ne diye mail atacakmışız???? adam yazmış doğruları helal adama evet 5 dakka sonra yazdı adam azizin bu istifa işinin dala vere olduğunu nitekimde haklı çıktı sende milleti kinlendireceğine biraz saygılı ol oku ve kendi yorumunu yap diğer yazarların ne yazdığını okumamışsın sanırım...

• quote:

quote:

Terbiyesizliğe gerek yok, önce doğru yazmasını öğren ondan sonra mesaj at, hakarete gerek yok. Doğru belki başarısız bir yönetim ama Aziz Yıldırım gibi bir gidecem, bi daha gelecem, yok istifa ettim, çeker giderim falan diye kıvırtmıyor en azından. Bir insan 2 defa aynı hatayı yapmaz, hele böyle bir konumda ise, çocuk oyunu değil bunlar.

Sizin yönetim öle demedi di mi? Eminsin di mi?

• üşenmedim Hıncal'a kapak yapılan bir cevap buldum..Buyrun cevabı okuyunca Hıncal'ın ne yazdıgını az cok tahmin edebileceksiniz

BEDELSİZ BİLET SATILMAZ !
    20 Aralık 2005 Salı

20.12.2005 Salı günü Sabah Gazetesi’nde Hıncal Uluç tarafından baştan aşağı yanlış ve bilgisizlik örnekleri ile dolu bir yazı yayınlanmıştır. Yazıdaki bütün olaylar yanlış ve bilgisizce aktarılmaktadır. Her iddiaya cevap ve açıklamalarımız aşağıdadır.
    1. “Yan yana iki bilet. Birinin üzerinde 37.50 Euro yazıyor. Alan da öyle almış zaten. Ötekinin fiyatı Biletix kaydı ile 00.00. Vatandaş Fenerium’dan, yani Fenerbahçe’nin resmi mağazasından 150 Euro’ya almış. Biletix nasıl ve ne hakla sıfır fiyatlı bilet basar. UEFA kesmedik ceza bırakmadı bizim kulüplere. İşte Milan maçı ve işte gene 150 Euro teberru ile satılan biletler.” Diyor Hıncal efendi.
    2. Bir kere bu yersiz iddia Milan Maçı ile ilgili değil, PSV maçı ile ilgili olarak ortaya atıldı. Yeri İtalya değil, Hollanda. Yurt dışındaki maçların biletleri Biletix tarafından basılmaz ve satılmaz. Yani bu biletlerin basımından ve satımından ne Biletix ne de Fenerbahçe sorumlu değildir. Kulüpler ve Biletix ev sahibi oldukları maçların biletlerini basar ve satarlar. Yurt dışı maçların biletleri de deplasmana gidilen ev sahibi takımlar tarafından basılır ve satılır. Fenerium bilet basmaz ve satmaz. Ne Hollanda ne de İtalya’da Fenerium Mağazası yoktur.
    3. TFF ve UEFA Yönetmeliklerine göre, yazarın yanlış bildiği gibi bedelsiz biletle stada girmek yasak değildir ve bu nedenle hiçbir kulübe ceza kesilmemiştir. B Tam tersine biletsiz girmek yasaktır ve bu kural Fenerbahçe’de çok sıkı bir şekilde uygulanır. Eğer bir kez maça gitse idi, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nden akredite olarak aldığı biletin de bedelsiz olduğunu görecekti. Bedelsiz olan biletin üstünde bedel olmaz. Bu normal değil midir? Devlet protokolüne, sponsor firmalara ve görevlilere verilen biletler ücretsizdir. Ücret alınmaz, biletin üzerinde ücret yazmaz. Neden biletle girerler, çünkü biletsiz stadlara girilmez. Bileti optik okuyucu tarafından okunmadan Yönetim Kurulu Üyelerimiz dahi stada giremez.
    4. Bu biletler PSV tarafından ücretsiz olarak bastırılmıştır ve Yöneticilerimiz, protokol, sporcularımız, sponsor firmalarımız tarafından kullanılmıştır. Aynı şekilde tarafımızdan da ayni miktarda bedelsiz bilet bastırılarak karşı kulübe verilmiştir. Bu bir kural ve gelenektir.
    5. Spor Kulüpleri Kurumlar Vergisi mükellefi değildirler. Yurt dışındaki maçlarda da KDV ödemezler. O nedenle yazarın bahsettiği olayın Maliye ve Defterdarlıkla yani vergi ile bir ilgisi yoktur.
    6. Spor Kulüplerinin bilet satışlarının kendileri dışında üstelik Koç Grubuna ait ciddi bir kurum tarafından yapılması, kayıt dışılığın sona ermesi açısından, gerek Devlet gerekse aklı başında herkes tarafından destek görmektedir.

7. Sayın Hıncal Uluç, gazeteci bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamaz. Sizi kamuoyunu bilgilendirmeden önce yazacağınız haber, yazı ve yorumlar öncesi sağlıklı araştırma yapmaya birkez daha davet ediyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

quote:

Bizim başkan 2 kere mi aynı hatayı yaptı?

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir
    Hıncal'ın ne olup ne olmadığını bizler biliyoruz ama hala bazı GS'lı arkadaşlara göre adam gibi adam

hocam selçuk yula dene adam hakkında ki düşüncelerin nelerdir?
    yanlış anlama ben burda eleştiren bir fenerli görmedimde belki sen eleştirmişsin ama ben görmemiş olabilirim
    şimdi selçuk yulanın yaptığı yorum hakkında bir topic açsam burda post atan fenerliler çoğu yazı hakkında doğruları yazmış diyeceğinden eminim.hıncal uluç gsnin en iyi olduğu dönemlerde gsyi eleştirmiş adam yani herkezi eleştirebiliyor kendi doğrularına göre ama ben selçuk yulanın feneri eleştirmek bir yana mizahi olarak takıldığını bile görmedim hiçmi yanlışı olmuyor bu takımın diye sorarlar adama böyle bir adam ve fblilerin çoğu bu adamı seviyor hatta iyi bi4r fenerli olan arkadaşım adamın bütün yazılarınuı okuyor sırf bu yüzden durmadan tartışıyoruz

bana soracak olursan ikisininde ne yazısını okurum nede sözlerine değer veririm

bu arada hocam nasılsın iyisin inş.

• tarkan için bedelli askerlik bile çıkardılar ozamanda bukadar tepki gösterdinizmi?tümer milli futbolcumuzdur inanıyorumki gereği yapılacaktır olayı vatan millet sakarya havalarına dönüştüren arkadaşlara diyecek birşeyim yok....
  • quote:

üşenmedim Hıncal'a kapak yapılan bir cevap buldum..Buyrun cevabı okuyunca Hıncal'ın ne yazdıgını az cok tahmin edebileceksiniz

BEDELSİZ BİLET SATILMAZ !
    20 Aralık 2005 Salı

20.12.2005 Salı günü Sabah Gazetesi�nde Hıncal Uluç tarafından baştan aşağı yanlış ve bilgisizlik örnekleri ile dolu bir yazı yayınlanmıştır. Yazıdaki bütün olaylar yanlış ve bilgisizce aktarılmaktadır. Her iddiaya cevap ve açıklamalarımız aşağıdadır.
    1. �Yan yana iki bilet. Birinin üzerinde 37.50 Euro yazıyor. Alan da öyle almış zaten. Ötekinin fiyatı Biletix kaydı ile 00.00. Vatandaş Fenerium�dan, yani Fenerbahçe�nin resmi mağazasından 150 Euro�ya almış. Biletix nasıl ve ne hakla sıfır fiyatlı bilet basar. UEFA kesmedik ceza bırakmadı bizim kulüplere. İşte Milan maçı ve işte gene 150 Euro teberru ile satılan biletler.� Diyor Hıncal efendi.
    2. Bir kere bu yersiz iddia Milan Maçı ile ilgili değil, PSV maçı ile ilgili olarak ortaya atıldı. Yeri İtalya değil, Hollanda. Yurt dışındaki maçların biletleri Biletix tarafından basılmaz ve satılmaz. Yani bu biletlerin basımından ve satımından ne Biletix ne de Fenerbahçe sorumlu değildir. Kulüpler ve Biletix ev sahibi oldukları maçların biletlerini basar ve satarlar. Yurt dışı maçların biletleri de deplasmana gidilen ev sahibi takımlar tarafından basılır ve satılır. Fenerium bilet basmaz ve satmaz. Ne Hollanda ne de İtalya�da Fenerium Mağazası yoktur.
    3. TFF ve UEFA Yönetmeliklerine göre, yazarın yanlış bildiği gibi bedelsiz biletle stada girmek yasak değildir ve bu nedenle hiçbir kulübe ceza kesilmemiştir. B Tam tersine biletsiz girmek yasaktır ve bu kural Fenerbahçe�de çok sıkı bir şekilde uygulanır. Eğer bir kez maça gitse idi, Türkiye Spor Yazarları Derneği�nden akredite olarak aldığı biletin de bedelsiz olduğunu görecekti. Bedelsiz olan biletin üstünde bedel olmaz. Bu normal değil midir? Devlet protokolüne, sponsor firmalara ve görevlilere verilen biletler ücretsizdir. Ücret alınmaz, biletin üzerinde ücret yazmaz. Neden biletle girerler, çünkü biletsiz stadlara girilmez. Bileti optik okuyucu tarafından okunmadan Yönetim Kurulu Üyelerimiz dahi stada giremez.
    4. Bu biletler PSV tarafından ücretsiz olarak bastırılmıştır ve Yöneticilerimiz, protokol, sporcularımız, sponsor firmalarımız tarafından kullanılmıştır. Aynı şekilde tarafımızdan da ayni miktarda bedelsiz bilet bastırılarak karşı kulübe verilmiştir. Bu bir kural ve gelenektir.
    5. Spor Kulüpleri Kurumlar Vergisi mükellefi değildirler. Yurt dışındaki maçlarda da KDV ödemezler. O nedenle yazarın bahsettiği olayın Maliye ve Defterdarlıkla yani vergi ile bir ilgisi yoktur.
    6. Spor Kulüplerinin bilet satışlarının kendileri dışında üstelik Koç Grubuna ait ciddi bir kurum tarafından yapılması, kayıt dışılığın sona ermesi açısından, gerek Devlet gerekse aklı başında herkes tarafından destek görmektedir.

7. Sayın Hıncal Uluç, gazeteci bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamaz. Sizi kamuoyunu bilgilendirmeden önce yazacağınız haber, yazı ve yorumlar öncesi sağlıklı araştırma yapmaya birkez daha davet ediyoruz.

Hıncal Bey'in yazısını eklemeyi unutmuşsunuz eksik kalmasın istedim, bakalım yorumlarınızda ne kadar haklısınız?

Ne kulüplerden ses çıktı, ne de İstanbul Defterdarlığı'ndan.. Tek alınan Biletix ve bağlı gurubu Koç Holding olmuş.. Bir açıklama yolladılar. Hukuk kurulumuz yayınlanmasını uygun bulmadı. Ama ben sözünü edeceğim.
    "Haberin tümü şirketimize yönelik mesnetsiz ve haksız iddialardır" diyorlar.
    Yanlış. Haber bana ait değil. Ekranda Erman Toroğlu söyledi. Gazetede Kemal Belgin yazdı. Ben onların verdiği haberi yorumladım. Biletix yazdığım yorumda sadece bir araç olduğu için geçmektedir. Yorumun asıl hedefi, "00.00" değerli bilet basma emrini Biletix'e veren kulüplerdir.
    Biletix, "Sıfır" değerli biletlerin kulüp siparişi olarak basıldığını söylüyor. Biz de öyle diyoruz, ama parantez açıp soruyoruz..
    "Maç maç, kaç belli değerli, kaç "Sıfır" fiyatlı bilet bastınız söyler misiniz?" Ona yanıt yok. Biletix "Sıfır fiyatlı biletlerin üzerinde davetiye olduğu, satılamayacağı açıkça yazılıdır" diyor.
    Yanlış.. "Davetiye" diye bir yazı yok.. Biletler elimde.. "Satılamaz" ibaresi ise, biletin üzerinde en okunmayacak yerde minnacık var. Hani halkı kandırmak için palavraları tüm ekrana dev gibi yazan, ama gerçekleri ekranın altından okunmayacak kadar küçük ve hızla geçiren reklamlar var ya, onun gibi..
    Avrupa'da aldığımız benzeri biletlerin üzerinde boydan boya, çapraz ve en önce o okunacak büyüklük ve şekilde konmuş "Complimentary" yani "Davetiye" yazarken, bizde niye böyle?..
    Yan yana oturan iki kişiden biri, biletini üzerinde yazan 37.50 Euro'ya gişeden, öteki, 150 Euro'ya, yani dört misline Fenerium mağazasından alsın diye mi?.. Erman ile Kemal'in haberi bu..
    Bir Emniyet Müdürü elinde "00.00" yazan biletle geldi. Satılırken ele geçirmişler.. Galatasaray'ın..
    Önümde duruyor şimdi.. Efes Pilsen'in.. Daha ne olsun..
    Kulüplerin yasak olan teberrulu bilet sattıklarına, yerel ve genel vergi kaçırdıklarını düşündürecek olaylar değil mi bunlar..
    Federasyon araştırmalı aslında.. Ama Türkiye'de federasyon mu var?.. Hele üç büyüklerin, en başta da Fener'in üzerine gidebilecek federasyon?..
    Bu yüzden işin içindeki kaçırılan vergileri de dikkate alarak Defterdarlığa baş vurduk. Bu "00.00" fiyatlı biletler hakkında ne düşündüklerini sorduk. Bir de dedik ki, "Bu 'Sıfır' bedelli biletlerden her maç kaç tane basıldığını ne kulüpler açıklıyor, ne Biletix.. Soruşturma yaptırın, bari siz açıklayın" dedik..
    Biletix, işin içine bir "Koç" adını karıştırarak üstelik alınganlık göstermesin..
    Öyle "Dava açma hakkımız baki kalmak üzere" diye tehdit dolu ifadelere de gerek yok.. Açarlarsa iyi de olur üstelik. O zaman bu sorduğum soruların yanıtları mahkemeye gelir, zabıtlara geçer, bizimle birlikte kamuoyu da gerçekleri öğrenir.
    Tekrar ediyorum.. Biletix kulüplerin kullandığı bir araçtır. Sipariş verirler, basar, hepsi o.. Eğer, tüm dünyanın üzerinde birleştiği makul oranlarda "00.00" bedelli bilet basıyorsa sorumlulukları da yoktur.
    Ama eğer bu biletler, stat yer sayısına göre anormal oranlarda basılıyor, böyle basılırken da "Satılmaz" ibaresi tüm gözlerden kaçsın diye minnacık yazılıyorsa.. Davetiye olduğu bir "İptal damgası" gibi kocaman, ilk bakışta okunacak gibi basılmıyorsa, o zaman onlara "Hiç şüphelenmediniz mi" diye sorma hakkımız doğar.
    Mesele bundan ibarettir, Biletix Yönetim Kurulu ve gerçekten üzerlerine alınmışlarda, Koç Holding'deki sevgili dostlarım!.., Bu arada.. Koç Holding Ceosu ile Fenerbahçe'nin en öndeki yöneticisi, başkanın sağ kolu kardeş..
    Bülend ve Murat Özaydınlı kardeşler. İki kardeş oturup Off the Record konuyu aralarında konuşabilirler, olup biteni anlamak için..
    O zaman bakarsınız bize de anlatırlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

tarkan için bedelli askerlik bile çıkardılar ozamanda bukadar tepki gösterdinizmi?tümer milli futbolcumuzdur inanıyorumki gereği yapılacaktır olayı vatan millet sakarya havalarına dönüştüren arkadaşlara diyecek birşeyim yok....

Ama Tarkan'ın güzel sesi vardı

Bu arada Selçuk Yula kadar fanatik (GS'de bir dönem oynamış olmasına rağmen) bir yazar görmedim.
  • Hocam eklemen gereken yukarıdaki cevap üzerine Hıncal'ın ne yazdıgı..Ama boşuna arama :))) Bulamayacağına eminim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç yapmadı der gibi konusuyorsun...Bana sorarsan biri de aynı beşi de..
    Sen payelendirmişsin..
    1 kere sözünden dönderse kuzucuk
    2 kere sözünden dönderse asenalık
    3 kere sözünden dönerse .....

pek mantıklı gelmiyor bana, sana geliyorsa saygı duayrım tabi..

• quote:

Hocam eklemen gereken yukarıdaki cevap üzerine Hıncal'ın ne yazdıgı..Ama boşuna arama :))) Bulamayacağına eminim..

aslında vermiş olduğunuz hıncal'ın yazısına FB'nin cevabıydı ama çok açık sorulara bile nedense cevap vermemişler

kaç tane bedelsiz bilet basıldı diye soruyor adam, ne kadar basit ve açık bir soru değil mi? Eklemiş olduğunuz FB yazısında nedense bu konu yokmuş gibi davranılmış. Yine cevapsız bırakılan bir soru daha; Avrupa'da davetiyelerin üstünde devasa bileti boydan boya kaplayan "davetiyedir" yazarken bizim biletlerde neden ufasık, zorlukla okunacak boyutlarda alt köşede yazıyor diye soruyor. FB yönetmimi cevabına bakıyoruz "bu asılsız iddialar ..." ile başlayan bir paragraf ama yanıt yok.

Kaldı ki Hıncal bu yazısında Fenerbahçe'nin yanında Galatasaray ve Efes Pilsen biletlerinin de emniyet tarafından yakalandığını söylüyor. Bir diğer olay ise emniyetin bu davetiyeleri satılırken yakalamış olması ki Hıncal Uluç'un tüm bu yazıları yazma sebebi de budur. Yine FB yönetiminden bu konuda herhangi bir açıklama yok. Açıkçası olacağını da sanmıyorum, Ne FB'den ne GS'den ne Efes'ten ne de şu anda habeimiz olmayan diğer klüplerden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç yapmadı der gibi konusuyorsun...Bana sorarsan biri de aynı beşi de..
    Sen payelendirmişsin..
    1 kere sözünden dönderse kuzucuk
    2 kere sözünden dönderse asenalık
    3 kere sözünden dönerse .....

pek mantıklı gelmiyor bana, sana geliyorsa saygı duayrım tabi..

Böyle önemli konumda olan bir kişi aynı hatayı 2 kere yapmamalı diyorum sadece, hepsi bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

quote:

Hocam eklemen gereken yukarıdaki cevap üzerine Hıncal'ın ne yazdıgı..Ama boşuna arama :))) Bulamayacağına eminim..

aslında vermiş olduğunuz hıncal'ın yazısına FB'nin cevabıydı ama çok açık sorulara bile nedense cevap vermemişler

kaç tane bedelsiz bilet basıldı diye soruyor adam, ne kadar basit ve açık bir soru değil mi? Eklemiş olduğunuz FB yazısında nedense bu konu yokmuş gibi davranılmış. Yine cevapsız bırakılan bir soru daha; Avrupa'da davetiyelerin üstünde devasa bileti boydan boya kaplayan "davetiyedir" yazarken bizim biletlerde neden ufasık, zorlukla okunacak boyutlarda alt köşede yazıyor diye soruyor. FB yönetmimi cevabına bakıyoruz "bu asılsız iddialar ..." ile başlayan bir paragraf ama yanıt yok.

Kaldı ki Hıncal bu yazısında Fenerbahçe'nin yanında Galatasaray ve Efes Pilsen biletlerinin de emniyet tarafından yakalandığını söylüyor. Bir diğer olay ise emniyetin bu davetiyeleri satılırken yakalamış olması ki Hıncal Uluç'un tüm bu yazıları yazma sebebi de budur. Yine FB yönetiminden bu konuda herhangi bir açıklama yok. Açıkçası olacağını da sanmıyorum, Ne FB'den ne GS'den ne Efes'ten ne de şu anda habeimiz olmayan diğer klüplerden.

Emin ol suan kaleme aldıgın şeylerde iddaa edilecek birşeyler olsa Hıncal ULUÇ yine üstüne giderdi..Zİra adam son 3-4 senesini sadece bu işe ayırdı :)

Cevaben Avrupa'daki biletleri biz basmıyoruz , denmiş zaten..Bu yüzden hıncal'ın soruları bileti basanlara olmalı..Zaten sorulacak soru olsaydı Hıncal sorardı o yüzden diyorum..Verilen cevaplarda bir tek kelime tatmin etmeseydi Hıncal o kelimeden yürür yine birşeyler karalardı..

Kulüpler ve Biletix ev sahibi oldukları maçların biletlerini basar ve satarlar. Yurt dışı maçların biletleri de deplasmana gidilen ev sahibi takımlar tarafından basılır ve satılır. Fenerium bilet basmaz ve satmaz. Ne Hollanda ne de İtalya�da Fenerium Mağazası yoktur.

Herkesin anlayabileceği sadelikte yazılmış bence...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.