Şimdi Ara

Hıncal'ın zoruna gitmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sunu soyleyım Bunu ister asenavari bi hareket olarak algıla ıster baska bişey öncelıkle Fener sampıyon yapılacak dıyen Hıncal Gs sampıyon olmadıkı Fener kendı sampıyonlugun elıyle Gs'ye verdı dedı....Tukurdugunu yalamak1 yani.......
    Ötekı olayların ıcerıgnı bılmıyom yorum yapamam.....

Ben tukurdugunu yalamaz derken sunu da kastettım her zaman dogru bıldıgını savuna bı ınsan bu sadece futbol da degıl hayatın dıger alanlarıı da kastederk soylemıstım........ha bi ornek daha vereyım Sureyya Ayhan'ın bana bı tane uluslar arası basarısını soleermısn ..Ha dıyeceksın ıkıncı oldu ...Tarıh hıc bı zamn kaybedenlerı yazma derım bende sana...İstersen bu tartısmayı uzatmayalım ..Cekındıgımden degıl topıc fazla kırlenmesın
  • bjk lı arkadaşlarım birden tümerin askere gitmesını ister oldu.
  • HER TURK ASKER DOGAR ASKERDEN KACMAZ

NE MUTLU TURKUM DIYENE
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

bjk lı arkadaşlarım birden tümerin askere gitmesını ister oldu.

Biz sadece kimse tanıdıkla,şunla bunla kayırılmasın diyoruz. Hıncal Uluç'un yazısına göre konuşuyorum, hiç kimse çıkıp da Tümer'e askerlik için garanti ve-re-mez. Verirse o zaman bazı şeyleri araştırılması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Zaten sözleşmeye "askerlik işi olmazsa ayrılabilir" diye madde koyuyorsan baştan bu işin pazarlığını yapmışsın ve Tümer de sadece askerlik işi hallolsun diye Fener'e gelmiş demektir. Askerlik işi olmadığı zaman Tümer istediği an Fener'den ayrılıp Avrupa'ya gitmekte özgür.

Hocam sen neyi anlamamakta diretiyorsun anlamadım.

FB kulubü salak mı ? İyi Tümer askere gitsin. Oynamadığı halde FB Tümer'e para ödesin.

Neden ödesin. Çünkü Hıncal ve bir kaç GS'lı tanatana yaptı diye o maddeyi kaldırtmıştır ve sözleşmede askerlik nedeniyle ayrılırsa sözleşme fesh olur diye madde yoktur..

Aklın alıyormu bu iş senin.

Ben sözleşmeyi gözümle görmedim ama aşağıdaki yorumları yapan Fenerbahçeli arkadaşların yalancısıyım:

Jeremy'den "Şimdi de askerlik konusunu almış gündeme..FB yönetimi , askerlik problemi çözülmezse yollarımızı ayıracagız demiş , bu maddeyi ekletmiş üstüne üstlük , bizim bu konuda Tümer'e herhangi bir teminatımız olmamış diye resmi ağızdan açıklamış.."

fatih53'ten "yönetim tümerle askerlik olayı çözülmesze yıl sonu ayrılacaklar diye anlaştı kaldıki tümer bjk ilede bu koşullarda görüşme yapmıştı..."

• sana katılıyorum dostum ama ne zaman objektif olacagız bjk deyken böle deseydiniz amenna.şimdi tümer bjk de kalsa tersını fb li we gs li arkadaşlar yazıcaktı.ben onu demekistiyorum.yanı kımın işine geliyosa öle yorum yapıyoruz.tümere yasalar neyse o uygulanmalı ben 18 ay yaptım herkes yapacak.ama benım kzıdıgım takıma göre yorum yapılması.3 gunde ne deişti sadece tümer fb ye geçti.
    quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Biz sadece kimse tanıdıkla,şunla bunla kayırılmasın diyoruz. Hıncal Uluç'un yazısına göre konuşuyorum, hiç kimse çıkıp da Tümer'e askerlik için garanti ve-re-mez. Verirse o zaman bazı şeyleri araştırılması lazım.

• quote:

sana katılıyorum dostum ama ne zaman objektif olacagız bjk deyken böle deseydiniz amenna.şimdi tümer bjk de kalsa tersını fb li we gs li arkadaşlar yazıcaktı.ben onu demekistiyorum.yanı kımın işine geliyosa öle yorum yapıyoruz.tümere yasalar neyse o uygulanmalı ben 18 ay yaptım herkes yapacak.ama benım kzıdıgım takıma göre yorum yapılması.3 gunde ne deişti sadece tümer fb ye geçti.
    quote:

quote:

Arkadaşım doğru söylüyorsun da böyle bir konu açılmadı ki ben de söylim orda , aklıma da gelmedi "Tümer askere gitsin" diye konu açmak. Hıncal Uluç'un yazısına istinaden yazdım ben, yoksa tabii ki bizde de kalsaydı, kayırma ile falan , yok garantilerle oynamasını istemezdim

• hımcalın zoruna gıden bısı yokkı adam gerceklerı soylemıs ayrıca arkadasa katılıyorum sanırım fenerlılerın zoruna gıtmıs aslında bu yazı
  • anlaştık dostum
    quote:

quote:

sana katılıyorum dostum ama ne zaman objektif olacagız bjk deyken böle deseydiniz amenna.şimdi tümer bjk de kalsa tersını fb li we gs li arkadaşlar yazıcaktı.ben onu demekistiyorum.yanı kımın işine geliyosa öle yorum yapıyoruz.tümere yasalar neyse o uygulanmalı ben 18 ay yaptım herkes yapacak.ama benım kzıdıgım takıma göre yorum yapılması.3 gunde ne deişti sadece tümer fb ye geçti.
    quote:

quote:

Arkadaşım doğru söylüyorsun da böyle bir konu açılmadı ki ben de söylim orda , aklıma da gelmedi "Tümer askere gitsin" diye konu açmak. Hıncal Uluç'un yazısına istinaden yazdım ben, yoksa tabii ki bizde de kalsaydı, kayırma ile falan , yok garantilerle oynamasını istemezdim

• Arkadaşlar sabahtan beri topice bakamamıştım okuduklarımı görünce fenerbahçeli hariç diğer arkadaşlarında hıncalla aynı dümen suyunda olduklarını üzülerek gördüm.Benim üstüne basarak durmak istediğim konu iki efsane başkanın bir araya gelmesi neden bu yazarı bu kadar rahatsız etmiş olabilirki idi.Yazdığım e-maildede belirttiğim gibi bu çok büyük bir olaydır çünkü bunu diğer klupler asla başaramazlar bu takım AŞKI onlarda yok ticari menfaatler,kişisel çekememezlikler daha ön plandadır.Adamlar onursal başkanlarını bile arayıp sormazlar bizim başkanlarımız birlik beraberlik adına bir araya geldikleri zaman takacak kulp şaşırırlar.Aziz başkanın bırakamayacağını,bunun stratejik vede siyasi bir hareket olduğunu biraz gündemi takip edenler hemen yakalayabilir.Aziz başkanın bıraktım dediği saatten 2 saat sonra danıştay başkanının cenazesi kalktı.Gündem başkanımızın bıraktım diyip yurtdışına gitmesiyle öyle bir değiştiki normal şartlarda hükümeti erken seçime zorlayacak hunharca saldırı gündemde birden 2.sıraya oturdu.Gündem değişmedi diyen arkadaşlara başkanın bıraktım dediği günden sonraki gazete sürmanşetlerine bir baksınlar bakalım.Aziz başkan en yakın arkadaşlarına süper transferler yapacağım diyor peşinden başbakanın en yakınındaki gazeteci Özkök le kahvaltı yapıyor hemen ertesi gün bıraktım diye ortaya çıkıyor.Bir insan 1 günde bu kadar değişebilirmi.Parçaları birleştirememek için cahil olmak lazım.Tabi bunları idrak edebilmek için fener düşmanlığı at gözlüklerini bir kenara bırakıp objektif olmak lazım.Başkanın bırakması süprizdi ama dönmesi kesinlikle zaten bilinen birşeydi bunun için Ali şenden icazet almaya gerek yok.Bu sadece düşmanlar ve kıskananlar çatlasın durumudur.O kadar...

• hıncal tümer beşiktaş ta olduğu zaman neden buna benzer bir yazı yazmadın eğer yazsaydı burada yorum yapan beşiktaş lı arkadaşların yorumları şimdiki gibimi olurdu hıncal denen zavallı homo köşesini sadece fenere düşmanlık yapmak için kullanıyor .
  • Son olarak Eğer FB askerlik konusunda garanti verdiyse zatan sözleşmeye askerlikle ilgili madde koydurmazdı. Nasıl olsa Tümer işi garanti diye.

İşin bu boyutu hakkındaki düşüncelerim böyle.

Diğer boyutu hakkındaki görüşlerim ise
    Kimse askerlikten kaçmasın.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Zaten sözleşmeye "askerlik işi olmazsa ayrılabilir" diye madde koyuyorsan baştan bu işin pazarlığını yapmışsın ve Tümer de sadece askerlik işi hallolsun diye Fener'e gelmiş demektir. Askerlik işi olmadığı zaman Tümer istediği an Fener'den ayrılıp Avrupa'ya gitmekte özgür.

Hocam sen neyi anlamamakta diretiyorsun anlamadım.

FB kulubü salak mı ? İyi Tümer askere gitsin. Oynamadığı halde FB Tümer'e para ödesin.

Neden ödesin. Çünkü Hıncal ve bir kaç GS'lı tanatana yaptı diye o maddeyi kaldırtmıştır ve sözleşmede askerlik nedeniyle ayrılırsa sözleşme fesh olur diye madde yoktur..

Aklın alıyormu bu iş senin.

Ben sözleşmeyi gözümle görmedim ama aşağıdaki yorumları yapan Fenerbahçeli arkadaşların yalancısıyım:

Jeremy'den "Şimdi de askerlik konusunu almış gündeme..FB yönetimi , askerlik problemi çözülmezse yollarımızı ayıracagız demiş , bu maddeyi ekletmiş üstüne üstlük , bizim bu konuda Tümer'e herhangi bir teminatımız olmamış diye resmi ağızdan açıklamış.."

fatih53'ten "yönetim tümerle askerlik olayı çözülmesze yıl sonu ayrılacaklar diye anlaştı kaldıki tümer bjk ilede bu koşullarda görüşme yapmıştı..."

• Başkanlık çocuk oyuncağı değildir, düşünmeden sarfedilen sözler, içinden çıkılamayacak durumlar yaratabilir. Her insan hata yapabilir ama bir hatayı, böyle bir konumda bulunan birisi, tekrar ediyorsa, onun sözünün eri olduğundan, güvenirliliğinden şüphe duyarım.
  • Her Hıncal Uluç konusuna yazıyorum ama garip adam bu ya her Fb maçı öncesi de "fark olabilir" diyip duruyo, sonraki yazılarını hiç okumadım acaba "ben demiştim" de diyo mu
    Bırak ya konuşsun, Jeremy kesinlikle eklenecek bişi bırakmamışsın
  • yalan mı yani ,siz fenrli arkadaşlar aziz yıldırımın istifa ettiğini duyunca amaan boşver nasılsa vazgeçer diye düşünmediniz mi?ben ve sanıyorum Türkiye'de futbolla ilgilenen herkez azizin in geri döneceğini tahmin etmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qotsa -- 1 Haziran 2006; 16:34:48 >
  • Hıncal ın bu yazısı gerçekten tarihi bir yazıdır. Okullarda okutulmalı, hatta anıtlar yapılıp herkesin görebileceği şekilde üzerine bu yazı kazınmalıdır...
  • Fenerli arkadaşımın bu yazıyı birçok GS'liden önce buraya taşıması aklıma Karayip Korsanları'ndan çok sevdiğim bir repliği getirdi:
    Komodor: Sen şimdiye dek duyduğum en kötü korsansın!
    Jack Sparrow: Ama adımı duymuşsunuz . . .

Arkadaş ta Hıncal'a kızıyor ediyor ama maşallah yazılarını da kaçırmıyor anlaşılan
  • quote:

Fenerli arkadaşımın bu yazıyı birçok GS'liden önce buraya taşıması aklıma Karayip Korsanları'ndan çok sevdiğim bir repliği getirdi:
    Komodor: Sen şimdiye dek duyduğum en kötü korsansın!
    Jack Sparrow: Ama adımı duymuşsunuz . . .

Arkadaş ta Hıncal'a kızıyor ediyor ama maşallah yazılarını da kaçırmıyor anlaşılan

Hocam rakibi boş bırakmamak lazım. Sürekli takip etmek lazım.

Bir aralar bazı GS'lı arkadaşlarda Antu'dan ayrılmıyordu

• barbici hıncalı kaale almak buyuk hata

bırakın kendi haline
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

barbici hıncalı kaale almak buyuk hata

bırakın kendi haline

Yakında Aziz Yıldırımı da kaale almayacağız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.