Şimdi Ara

hiç uyku felci oldunuz mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir tuhaf oluyor insan bağrıyon ama sesin çıkmıyo çok kötü bişey sizede oluyor mu

• 1 gecede 2 kere oldu, gözlerimi açabildim ama kıpırdayamadım çok feci bi baş ağrısı oluyor sonra geçiyor ama uyuşuyor heryanım.
  • OluyorDu.
  • karabasan olarak bilinen şey değilmi o, ben yaşamadım da yurtta kalırken yaşayan çok arkadaşım var
  • he olii valla

• hemen hemen hergün ama hergün oluyorum.........

bunla yaşamaya çalışıyorum..öleceğim ihtimalini düşünerek koyuyorum yastığa başımı hergün.......

......:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

hemen hemen hergün ama hergün oluyorum.........

bunla yaşamaya çalışıyorum..öleceğim ihtimalini düşünerek koyuyorum yastığa başımı hergün.......

kız meselesi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku apnesi olanlar var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

hemen hemen hergün ama hergün oluyorum.........

kız meselesi mi

yok yaa..karabasan & uyku felci geçiriyorum..kız mız (kız arkadaşımı bile) düşünecek halim yok valla..dertlerim yeter ama gecenin bir yarısı çığlıklar atmak istesemde atamıyorum..kitliyor beni adeta :S

Allah kimseye vermesin..son zamanlarda da öksüre öksüre uyanıyorum..uyku apnesi gibi birşey de oluştu snırım..nefesimi de almakta zorluyo beni...

• Oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

bir tuhaf oluyor insan bağrıyon ama sesin çıkmıyo çok kötü bişey sizede oluyor mu

Karabasan değil mi o,Uyku felci ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRDoX

quote:

bir tuhaf oluyor insan bağrıyon ama sesin çıkmıyo çok kötü bişey sizede oluyor mu

daha doğrusu hipnopompik felç
  • Karabasan halk arasında uyku felcine verilen bir isimdir, bilimsel adı uyku felcidir. Soruya gelince, defalarca geçirdim hatta "lucid" rüya denemelerim için kendimi bilerek uyku felcine soktuğum da oldu.

Normal uyku sırasında, REM aşamasında vücut rüyadaki hareketleri gerçekleştirmemek için geçici olarak felçli durumdadır. Uyku felci olarak bilinen durum beyin REM aşamasından çıktığında, vücutdaki felç kalkmadığında gerçekleşmektedir ve genellikle 5-10 saniye içinde geçer.

"In Turkish culture, sleep paralysis is often referred to as "karabasan" ("The dark presser/assailer"). It is believed to be a creature which attacks people in their sleep, pressing on their chest and stealing their breath."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 2 Aralık 2009; 20:23:12 >

• herkese olma ihtimali var
  • Eskiden bana da oluyordu.Evde hırsız oluyordu bağarmaya alışıyordum ama bağıramıyordum.Çok kötü bişi yaw.
  • Bi ara banada oluyordu.Allahtan kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRDoX

quote:

Karabasan halk adı.Uyku Felci tıbbi adıymış.
  • bende hep olur, sanırım genelde rüya gördüğümüz uyku kısmında oluyor bu kısımda uyanmamız da kolay oluyor o yüzden yaşanıyor bu,
    bende de çok sık oluyor çok sinir birşey arada seslerde duyuyorum.ama artık alıştım 3-4 sn ye geçiyor zaten.
  • 5,6 yaşların da olmuştu hala hatırlarım. Uvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Oldum.

Ben de.
  • Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=354315

Pencereyi kapa ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.