Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı beyler var mı taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama benim taktik de az para varsa

pavyonda bayanlarla para yiyeceksin.

ortam falan bilmiyorsan gürcüstan civarlarında benle beraber gelirsin

onun dısında ben de foruma sordum forum yol göstermiyor.

tek cozum benim dediğim gibi çok para...

cok para yoksa da cebine gece ortalama 10.000tl yi geckin para koyup o parayı yiyeceksin

10.000tl bile yetmiyor ortama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbet hayatının belli bir döneminde hiç ummadığın bir anca karşına biri çıkacaktır ama bunu dert etme adminin dediği gibi para daha önemli sen kendi paranı Kazan en fazlasını kazanmaya çalış keyfine bak. Sevgili çokta mühim bir şey değil. Para olduktan sonra keyfine bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sonra endonezyaya gidersin evlenecek hatun bulur gelirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kızlarla dümdüz arkadaş ol. Hatta bunun arkadaş çerçevesinde kaldığını sık sık belirt ki karşı taraf rahatsız olmasın. Ardından bu şekilde bir kaç kız ile çevreni genişlet. Ardından onların kız arkadaşlarıyla karşılaşma vs olacak öyle öyle onların arkadaşlarıyla yolunu bul. 1 numaralı kural şu. Arkadaş olduğun kızlara karşı herhangi bir his sakın besleme.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Al benden de o kadar evden eve işten işe gidiyoruz üniversite zaten olmadı. Yakınlarda beraber orada burada takılacak adam da yok ne yapayım tek başıma mal gibi kafede mi durayım akışına bıraktık bakalım.

Geçen ekşide birisiyle konuşuyorum hemen evlilik diyor tabi ki atlamadım anında ne evliliği yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Ekim 2026; 11:44:48 >
    Evet belli bir zamandan sonra takılacak arkadaş bulmakta zor, şuan ki dostlukların çoğu eskiye dayandığı için. Karı kıza takılıp iğrenç bir hayat yaşama tarzım yok. Zina yapıp bataklığa bulaşmak istemiyorum tekrar. Düzgün kadın da bulmak zor. Olanda elini ayağını çekmiştir. Bende senin gibi ne yapacağım bilmiyorum. Yalnızlık hem iyi hem kötü. Allah yardımcımız olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl kızları beğeniyorsan, o kızların olduğu ortamlarda vakit geçirmelisin. Atletik vücutlu kızları seviyorsan, spor salonuna git. Koşan kızları seviyorsan, koşmaya başla. Ek olarak da yaşam tarzını, sevgilin varmış gibi değiştir. Kız arkadaşınla restorana yemeğe mi gideceksin, tek başına gitmeye başla atıyorum. Tek başına gitmeye utanıyorsan, bir arkadaşınla git. Kendini geliştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 3 Ekim 2026; 15:23:29 >

Bizde öbür dediğin de olmadı normalde epey değerli olmamız lazım bu kirli dünyada. Ne aldatırım ne kötü davranırım ne gözüm dışarıda olur hayatımda birisi olsa.

Kendi her haltı yiyip, 10 kişiyle grup yapıp temiz erkek arayanlara da dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Ekim 2026; 15:54:35 >
    Öyle de çok insan var haklısın, her şeyi yaşayıp hanımefendi modunda olan. Sen çizgini bozma şu çok kısa ve günleri hızlı akan dünya da. Gelirse gönlüne göre ne ala, gelmezse vardır hikmeti de geç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Valla 28 yaşına geldim önceden hiç sallamazdım. Birileri sorduğu zaman bu konuları ego yapıp kuyruğu dik tutardım son 1-2 senedir çok kafaya takmaya başladım sosyal medya mı gazlıyor ediyor nedir birilerini sevme ihtiyacı mental olarak çok baskı yapmaya başladı. Bence özüme dönüyorum ergenlik yavaş yavaş sona eriyor. Sevenim çok ama yakından aşk yaşayabileceğim birilerini bulmam için beynim bana aşırı baskı yapıyor. Amaç sadece cinsellikte değil yani işimi görüp çekip gitmek değil hayat birlikteliği.

Neyse üstat az da olsa içimi döktüm.

gürcistana mı gideyim onun için

zor oluyor böyle

bakacaz artık hocam

para yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.