Şimdi Ara

Hiç kimse yola 'mükemmel' sıfatıyla başlayamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda önder özen ve bilic'e baya bi giydirilmiş... ben ve benim gibi bu ikiliye güvenen arkadaşlar bu adamların yaptıkları hataların farkında değil miyiz sanıyorsunuz ? veya bu adamlar bu sene mükemmel çıkardı ondan sabredelim mi dediğimizi sanıyorsunuz ? bu insanlara güvenilmesinin sebebi; bilgili ve konumlarında yetenek sahibi olmaları...

önder özen... transferde hatalar yaptı evet. ama yapılan transferlerin &75'i doğruydu... ben bu adamın bilgisine güveniyorsam daha ilk seneden o %25'lık hatayıda yapmadan mükemmele kavuşmasını bekleyemem.

bilic... hatalar yaptı evet. maçı çeviremediği, oyuncu değişikliklerinin hatalı olduğu söylenmiş. eminim o da yedek kulübesinin çok güçlü olmasını; oyunun kaderini değiştiricek oyuncularının olmasını isterdi ama maalesef yok çünkü geldiği takımın transfer bütçesi yaklaşık 12-13 milyondu ve 12-13 milyon olmasına karşın transfer gereken pek çok bölge vardı; anca bu kadar güçlü bi yedek kulübesine sahip olabildi.

"bu kadar adam alınıcağına iki tane kaliteli adam hebele hübele" denmiş... iyi o zaman o iki adam mevkileri dışındaki eksik bölgelere çıkar siz oynardınız arkadaşlar. bu takımın ikinci forveti sinan kurumuş iken; almanyada 500 bin euroya razı olan hilbert senden 1,5 milyon isteyip seni enayi yerine koyarken, olcay dışında adam akıllı kanat oyuncun yokken, elindeki tek kaleci saatli bomba cenk iken, sol bekinin ve yedek stoperinin ikişer kez çapraz bağı kopmuşken, üçlü orta sahayla oynamana karşın elinde sadece 4 adet orta saha oyuncusu var iken şu an kinden daha güçsüz bi yedek kulüben varken sen gidip iki adam alıp transferi bitiremezsin.

bu iş o kadar basit değil.

özetle... siz sırf zeki diye bi öss öğrencisinden eylül ayında yapılan öss'de dereceye girmesini istiyorsunuz. sırf yetenekli diye bi atletten 5 bin metrelik bi parkura depar atarak başlamasını istiyorsunuz. sırf yeteneği var diye bi forvetten rakip takımın hepsini çalımlayıp gol atmasını bekliyorsunuz. ve bunların imkansız olduğunu da iyi biliyorsunuz.

he o dandik kadroyla samet aybaba'da bu başarıyı yakaladı diyenler; samet aybaba'nın hilbert, fernandez gibi kozları, inönü stadı gibi bi imkanı vardı ve bizimkiler bu yaraları sarmaya çalışırken rakiplerimiz armut toplamadı. ayrıyetten samet aybaba'da sabretmeyi gerektiricek hiç bir ışık yoktu. uzun yola çıkılabilicek vizyona sahip olmadığı için ona değil bu adamlar asabredilmesi gerektiği kanaatindeyiz.

• ne yazmışım be kim okuyacak bunu

Orijinalden alıntı: Lawagolem

ne yazmışım be kim okuyacak bunu

Tek hamlede okudum.Eline sağlık hislerime tercüman olmuşsun resmen.
    Daha neler neler yazılırda anlayacak olana üsttekiler yeterli.Böyle düşünenlerin bitmediğini gördükçe mutlu oluyorum ama baya bi azınlık kaldık.İnşallah Fikret Orman inatçı olur pes etmez.Yoksa çok uzun yıllar daha toparlanamayız.

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Tek hamlede okudum.Eline sağlık hislerime tercüman olmuşsun resmen.
    Daha neler neler yazılırda anlayacak olana üsttekiler yeterli.Böyle düşünenlerin bitmediğini gördükçe mutlu oluyorum ama baya bi azınlık kaldık.İnşallah Fikret Orman inatçı olur pes etmez.Yoksa çok uzun yıllar daha toparlanamayız.

Alıntıları Göster
    İyide benim anladığım kadarıyla kızılan nokta oyunculardan verim alınamayacağını bile bile yönetimin alması. Sezer Öztürk en son ne zaman adam akıllı oynadı ki verimli olsun? Eneramo'yu aldın madem niye oynatmadan yolladın? Kerim Frei hani çok yetenekliydi? Şart mı Olcay'ın 100 maçın 100'ünde oynaması? 2 maçta bu çocuk oynasın. Şu adamların ekstra maliyeti yerine daha yararlı isimler alınabilirdi diyorlar.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

İyide benim anladığım kadarıyla kızılan nokta oyunculardan verim alınamayacağını bile bile yönetimin alması. Sezer Öztürk en son ne zaman adam akıllı oynadı ki verimli olsun? Eneramo'yu aldın madem niye oynatmadan yolladın? Kerim Frei hani çok yetenekliydi? Şart mı Olcay'ın 100 maçın 100'ünde oynaması? 2 maçta bu çocuk oynasın. Şu adamların ekstra maliyeti yerine daha yararlı isimler alınabilirdi diyorlar.

işte diyorum ki bu adamlardan verim alabiliceklerini düşünmeleri ilk senelerindeki hatalarıydı. ben bunlar doğru hamleler demiyorum... kerim konusunda hata olduğunu düşünmüyorum çünkü en büyük iki rakibin de o çocuğun talibi iken ve çocuğun daha sonra parlama ve onu hiç alamama ihtimalin varken fırsatını yakalayıp almak doğruydu bence...

ama işte sezer ve eneramo'dan medet umulması hataydı. hadi eneramo'yu anlarım ama sezer'den medet umulması temelli hataydı. ama mevzu şu ki; bu adamlarda daha ilk seneden yapılan bu hataya gözyummayı hoş görebilicek bilgi, yetenek ve en önemlisi ahlak var. beşiktaş olarak biz futbol yönetiminde bu üçlü etkiyi görmeyeli çok uzun zaman oldu. kim gelse bunlardan birinden birisi eksik oluyor; mustafa denizli vardı üçüne de sahip olan son td...

• quote:

Frei geleceğe yatırım olarak alındı, kimse gelip gelmez formayı kapıp mucizeler yaratmasını beklemiyordu. Ha daha fazla süre almalıydı, orası ayrı.

Diğer bahsettiğin iki transfer de zaten Lawagolem'in yazmış olduğu %25'lik hata payına giriyor ki bu adamların kulübe toplam bonservis maliyeti 1.5 milyon Euro. Bu paraya 15 gol 15 asist yapacak adam vardı da biz mi almadık?

Hiçbir takım transferde %100 başarı sağlayamaz. Hatalı transferleri yazarken Tolga, Pedro, Atiba, Motta, Gökhan Töre transferlerini de unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Frei geleceğe yatırım olarak alındı, kimse gelip gelmez formayı kapıp mucizeler yaratmasını beklemiyordu. Ha daha fazla süre almalıydı, orası ayrı.

Diğer bahsettiğin iki transfer de zaten Lawagolem'in yazmış olduğu %25'lik hata payına giriyor ki bu adamların kulübe toplam bonservis maliyeti 1.5 milyon Euro. Bu paraya 15 gol 15 asist yapacak adam vardı da biz mi almadık?

Hiçbir takım transferde %100 başarı sağlayamaz. Hatalı transferleri yazarken Tolga, Pedro, Atiba, Motta, Gökhan Töre transferlerini de unutmamak lazım.

Alıntıları Göster
    Ben yaptıklarının hepsi hatalıdır demiyorum tabi ki. Alınan yararlı futbolcularda var. Ancak mesela ben Kerim'in en az 20 maçta görev yapmasını beklerdim. İlk 11 değil tabi ki her zaman. Olcay'ın hali ortada. Hala ısrar etmenin mantığı yok bence. Kerim'i deneyebilirsin. Ha baktın olmadı geri koyarsın Olcay'ı yerine. Ya da Eneramo Almeida sakatken iş yapabilirdi mesela. Ama başkasına yolladınız.

Bunun dışında taraftarın sabredemediği bazı durumlar vardır. Bunların en önemlisi de ezeli rakibin adeta çöp diye nitelendirdiği oyuncuları almaktır. Sezer Öztürk ve Dany gibi transferlere katlanılamama sebebi budur. Siz zararı 1,5 milyon € olarak görüyorsunuz ama işin aslı öyle değil. Sezer'in bonservisi ve yıllık ücreti, Uğur Boral'ın yıllık ücreti, Eneramo'ya verilen ücret, Kerim'in bonservisi ve ücreti vs. derken zarar az buz olmuyor. Bunlardan Kerim'i es geçebiliriz tabi.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben yaptıklarının hepsi hatalıdır demiyorum tabi ki. Alınan yararlı futbolcularda var. Ancak mesela ben Kerim'in en az 20 maçta görev yapmasını beklerdim. İlk 11 değil tabi ki her zaman. Olcay'ın hali ortada. Hala ısrar etmenin mantığı yok bence. Kerim'i deneyebilirsin. Ha baktın olmadı geri koyarsın Olcay'ı yerine. Ya da Eneramo Almeida sakatken iş yapabilirdi mesela. Ama başkasına yolladınız.

Bunun dışında taraftarın sabredemediği bazı durumlar vardır. Bunların en önemlisi de ezeli rakibin adeta çöp diye nitelendirdiği oyuncuları almaktır. Sezer Öztürk ve Dany gibi transferlere katlanılamama sebebi budur. Siz zararı 1,5 milyon € olarak görüyorsunuz ama işin aslı öyle değil. Sezer'in bonservisi ve yıllık ücreti, Uğur Boral'ın yıllık ücreti, Eneramo'ya verilen ücret, Kerim'in bonservisi ve ücreti vs. derken zarar az buz olmuyor. Bunlardan Kerim'i es geçebiliriz tabi.

ugur boral bu adamlar gelmeden önce de vardı ismail'in durumu çok kötü olduğundan karoda tutuldu. eneramo'dan daha öncelikli olan ramon nedeniyle kadroya giremediğinden gönderildi. onun dışında kerim'in oynayamaması benim de kafamda soru işareti. ama aynı bilic uzun süre escude'ye tahammül edip pedro'yu da kadroya almadı ve oynattığında tam verim aldı. ben bu onuda bi bildiği vardır diyorum.

bide. bunu size demiyorum genel söylüyorum. yeni yetme taraftarlar dışında belli bi yaşa gelmiş her beşiktaşlı; hatta galatasaraylı ve fenerbahçeli bilir ki beşiktaşda tutunabilmek için yetenek yetmez. az önce bahsettiğim ahlak etkeninden bahsediyorum. beşiktaş'da tutunabilmek için ikisinede sahip olmak gerek. hatta yetenek çok iyi düzeyde olmasa bile ikincisi olduğu sürece beşiktaş'da tutunabilirsiniz. uzun vadede baktığımızda bu önder özen ve bilic ikilisi; beşiktaşa gelmiş ve ikisine de sahip olan tek futbol yöneticileri.

• Şimdi pag. Sene başı trasferleri malesef fiyasko .hilbert bedava gönderildi. oraya para vererek serdr alındı kamera şakası gibi .eskude dede tutuldu .şuan 1 yabanci hakkında çöp.yabanci sınırı bile bile eneramo alındı. eneramo sana katki vermez ki kadroya alamiyorsun .ferdinin imzalamiycagini bile bile satılmadi .şuan ferdidende yaralanilmiyor . Bari deki adama haci sezon sonuna kadar sözleşmeni iyilestirelim katki ver o tarz biside yok . Bu kadar büyük yatırımlar yapılıyor amaç cl ye gitmek 2 yabanci eksik oynuyorsun.rezillik .tolgayi almak başarıdır ve gökhan da ülke futboluna kazandirildi bunlar başarılı. Kerime önemli bir para verildi belki seneye messi olucak ama bu yılın katkısı 0 .oparaya ramon ve atibaya verilen paraları ele alırsak rahat 1 11oyuncusu alinabilirdi.sezere bolservis verilmesi yüzyılın fiyaskosu .Önder hoca bu sezon yapilandirmada sınıfta kaldi umarım önümüzdeki yıl daha iyi bir bütçe ile büyük trasferler yapar. Bilic 10 numara bir insan zaten taraftarın arkasında durmasının nedeni duygusal düşünceler. Bu kadronun ligdeki yeri 3 luktur . Bilic bu takımı 2 yaparsa başarılıdır .3. olursak beklenen sonuçtur. Yanliz bilic yaşında gencilinden dolayı aman aman bir kurt hoca değil bunuda kabul etmek lazım. Tolunay hoca mesut hoca bilici yendiler bunuda kabul etmek lazim herşeye ramen kontratı doldurmayi hak ediyor. Umarım seneye onderhocanin kuracağı kadro ile bizi sampiyon yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ugur boral bu adamlar gelmeden önce de vardı ismail'in durumu çok kötü olduğundan karoda tutuldu. eneramo'dan daha öncelikli olan ramon nedeniyle kadroya giremediğinden gönderildi. onun dışında kerim'in oynayamaması benim de kafamda soru işareti. ama aynı bilic uzun süre escude'ye tahammül edip pedro'yu da kadroya almadı ve oynattığında tam verim aldı. ben bu onuda bi bildiği vardır diyorum.

bide. bunu size demiyorum genel söylüyorum. yeni yetme taraftarlar dışında belli bi yaşa gelmiş her beşiktaşlı; hatta galatasaraylı ve fenerbahçeli bilir ki beşiktaşda tutunabilmek için yetenek yetmez. az önce bahsettiğim ahlak etkeninden bahsediyorum. beşiktaş'da tutunabilmek için ikisinede sahip olmak gerek. hatta yetenek çok iyi düzeyde olmasa bile ikincisi olduğu sürece beşiktaş'da tutunabilirsiniz. uzun vadede baktığımızda bu önder özen ve bilic ikilisi; beşiktaşa gelmiş ve ikisine de sahip olan tek futbol yöneticileri.

Alıntıları Göster
    ÖNDER ÖZEN BİLİC İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MUSTAFA DENİZLİ GÖREVE

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

Şimdi pag. Sene başı trasferleri malesef fiyasko .hilbert bedava gönderildi. oraya para vererek serdr alındı kamera şakası gibi .eskude dede tutuldu .şuan 1 yabanci hakkında çöp.yabanci sınırı bile bile eneramo alındı. eneramo sana katki vermez ki kadroya alamiyorsun .ferdinin imzalamiycagini bile bile satılmadi .şuan ferdidende yaralanilmiyor . Bari deki adama haci sezon sonuna kadar sözleşmeni iyilestirelim katki ver o tarz biside yok . Bu kadar büyük yatırımlar yapılıyor amaç cl ye gitmek 2 yabanci eksik oynuyorsun.rezillik .tolgayi almak başarıdır ve gökhan da ülke futboluna kazandirildi bunlar başarılı. Kerime önemli bir para verildi belki seneye messi olucak ama bu yılın katkısı 0 .oparaya ramon ve atibaya verilen paraları ele alırsak rahat 1 11oyuncusu alinabilirdi.sezere bolservis verilmesi yüzyılın fiyaskosu .Önder hoca bu sezon yapilandirmada sınıfta kaldi umarım önümüzdeki yıl daha iyi bir bütçe ile büyük trasferler yapar. Bilic 10 numara bir insan zaten taraftarın arkasında durmasının nedeni duygusal düşünceler. Bu kadronun ligdeki yeri 3 luktur . Bilic bu takımı 2 yaparsa başarılıdır .3. olursak beklenen sonuçtur. Yanliz bilic yaşında gencilinden dolayı aman aman bir kurt hoca değil bunuda kabul etmek lazım. Tolunay hoca mesut hoca bilici yendiler bunuda kabul etmek lazim herşeye ramen kontratı doldurmayi hak ediyor. Umarım seneye onderhocanin kuracağı kadro ile bizi sampiyon yapar

ah işte böyle eleştir ama adamların potansiyelinin ve sabredilmesini neden istediğimizin farkında ol o zaman eleştirinde haksız olsan bile canımı ye katılmadığım noktalar var ama itiraz etmicem çünkü sen de bizdensin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

Şimdi pag. Sene başı trasferleri malesef fiyasko .hilbert bedava gönderildi. oraya para vererek serdr alındı kamera şakası gibi .eskude dede tutuldu .şuan 1 yabanci hakkında çöp.yabanci sınırı bile bile eneramo alındı. eneramo sana katki vermez ki kadroya alamiyorsun .ferdinin imzalamiycagini bile bile satılmadi .şuan ferdidende yaralanilmiyor . Bari deki adama haci sezon sonuna kadar sözleşmeni iyilestirelim katki ver o tarz biside yok . Bu kadar büyük yatırımlar yapılıyor amaç cl ye gitmek 2 yabanci eksik oynuyorsun.rezillik .tolgayi almak başarıdır ve gökhan da ülke futboluna kazandirildi bunlar başarılı. Kerime önemli bir para verildi belki seneye messi olucak ama bu yılın katkısı 0 .oparaya ramon ve atibaya verilen paraları ele alırsak rahat 1 11oyuncusu alinabilirdi.sezere bolservis verilmesi yüzyılın fiyaskosu .Önder hoca bu sezon yapilandirmada sınıfta kaldi umarım önümüzdeki yıl daha iyi bir bütçe ile büyük trasferler yapar. Bilic 10 numara bir insan zaten taraftarın arkasında durmasının nedeni duygusal düşünceler. Bu kadronun ligdeki yeri 3 luktur . Bilic bu takımı 2 yaparsa başarılıdır .3. olursak beklenen sonuçtur. Yanliz bilic yaşında gencilinden dolayı aman aman bir kurt hoca değil bunuda kabul etmek lazım. Tolunay hoca mesut hoca bilici yendiler bunuda kabul etmek lazim herşeye ramen kontratı doldurmayi hak ediyor. Umarım seneye onderhocanin kuracağı kadro ile bizi sampiyon yapar

ah işte böyle eleştir ama adamların potansiyelinin ve sabredilmesini neden istediğimizin farkında ol o zaman eleştirinde haksız olsan bile canımı ye katılmadığım noktalar var ama itiraz etmicem çünkü sen de bizdensin

Alıntıları Göster
    kardeşim eline sağlık harika bi yazı yazmışsın ,bilic önder özen mustafa denizli göreve yazan var biraz akıl izan sahibi olmaya davet ediyorum , 500 milyon dolar borçla yola çıkan yönetim yüzlerce haciz dosyasından borçları indirmiş ,önder özen gibi futbol dehasını takıma kazandırmış,profesyonelleşme urumsallaşma adına her gün yeni bir tesis projesi yapan vodafone arena'nın bırak inşaatını ,izninin alınmasının hayal olduğu dönemden stad inşaatının ne zaman bitirileceği tarihi konuşuyor olduğumuz döneme geçiş yaptığımız bir dönemde bu yönetime köstek olmak ne kadar izanla,akılla mantıkla vicdanla bağdaşır siz söyleyin.önder özen'in yaptığı hiç bir transfer başarısız olmamıştır ör;pedro franco,motta, tolga zengin,gökhan töre,jones bu adamları harcarsak yazıklar olsun 2 maç yenildik diye salyalarını akıtıp yönetim istifa diye bağıran haydut tayfayı dinlemeyip başkanımıza destek olmamız gerekiyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: tsk2166

kardeşim eline sağlık harika bi yazı yazmışsın ,bilic önder özen mustafa denizli göreve yazan var biraz akıl izan sahibi olmaya davet ediyorum , 500 milyon dolar borçla yola çıkan yönetim yüzlerce haciz dosyasından borçları indirmiş ,önder özen gibi futbol dehasını takıma kazandırmış,profesyonelleşme urumsallaşma adına her gün yeni bir tesis projesi yapan vodafone arena'nın bırak inşaatını ,izninin alınmasının hayal olduğu dönemden stad inşaatının ne zaman bitirileceği tarihi konuşuyor olduğumuz döneme geçiş yaptığımız bir dönemde bu yönetime köstek olmak ne kadar izanla,akılla mantıkla vicdanla bağdaşır siz söyleyin.önder özen'in yaptığı hiç bir transfer başarısız olmamıştır ör;pedro franco,motta, tolga zengin,gökhan töre,jones bu adamları harcarsak yazıklar olsun 2 maç yenildik diye salyalarını akıtıp yönetim istifa diye bağıran haydut tayfayı dinlemeyip başkanımıza destek olmamız gerekiyor ..

Alıntıları Göster
    Lewa

• Katılıyorum :) Eline sağlık.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Onder ozen ve bilic ile kesinlikle devam edilmeli. Y.D pislikleri kolay kolay tenizlenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 0nur!

Katılıyorum :) Eline sağlık.
    Katılıyorum bu 2 sene sonra çok iyi yerlerde olucak tek bir şartla istikrar...

Ben okudum. dibine kadarda katılıyorum. +1903 yazıyorduk değil mi böyle durumlarda

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

Ben okudum. dibine kadarda katılıyorum. +1903 yazıyorduk değil mi böyle durumlarda

Alıntıları Göster
    Burada bulunan üyelerin tamamı anasının karnından rövaşata ile çıktığı için beklentiler yüksek!

• Dun bende cok elestirdim ama benim en buyuk elestirim yonetime abi. Sacma sapan transferler yapiyorlar. Bilic ne yapsin adamin elinde duzgun oyuncu yok. Forveti kazmanin teki. Obur forveti beyinsiz. Omer desen daha Besiktasin agirligini kaldiramiyor belli ki. Oyuncu alacaksin kardesim koskoca Besiktassin butce yaratacaksin. Stad geliri yokmus, Fb ve Gs forma aliyormus biz almiyormusuz neden alsin ki millet ? Takimin durumu ortada herkes senin benim gibi iyi gun kotu gun demiyor basari istiyorlar. Zaten o iki takimdan taraftar sayimiz oldukca az. Mesela bende 2.olursak kombine alacaktim eger simdi 3.olursak almayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar Fikret Orman - Önder Özen - Bilic üçlüsünü destekledim. Hala da bu desteğimden bir şey kaybetmediler. Çünkü benim için bu sezon bir kıstas değil. Ancak sezon sonu yapılacak transfer hamleleri artık bu 3lü için hanelerine artı ya da eksi yazdırmaya başlayacak. Takıma, lige, ortama alışmış insanlar olarak eğer sezon sonundan başına kadar yapılan hamlelerde olumlu yönler göremezsem o zaman eleştirmeye başlayacağım.

İlk mesajda yazılanlara da katılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.