Şimdi Ara

Hiç bir kız size aşık oldu mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
5
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmuştu bir tane ama ben kızın annesinin telefonuna 2 sayfa küfürlü bir mesaj atınca olaylar değişti tabi (kızın telefonuna atıyorum sanıyordum) ergendik tabi ozamanlar yapıcak bişi yok
  • Adamlara 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 kız aşık oluyor
  • Vay be bana hiç aşık olan olmamıştır heralde.
    İnsan kendini kötü hissediyor böyle bir soru karşısında, halbuki tipim düzgün, birçok konuda bilgim vardır geyiğim muhabbetim iyidir. Ama işte hep o arkadaş olan çocuktum ben. Nerde ipsiz sapsız var onu buldu salak kızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

Vay be bana hiç aşık olan olmamıştır heralde.
    İnsan kendini kötü hissediyor böyle bir soru karşısında, halbuki tipim düzgün, birçok konuda bilgim vardır geyiğim muhabbetim iyidir. Ama işte hep o arkadaş olan çocuktum ben. Nerde ipsiz sapsız var onu buldu salak kızlar

Bana da olan yok da sen niye bu kadar dert ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

yaş kemale erdi , iş güç var kendi kendine çalışıp ailenle yemeye başladıktan sonra hani benim eş adayım modlarına girmeye az kalınca insan böyle diyor yavaştan,
    lisede bulmadık , üniversitede bulmadık , sonrasındaki birkaç yılda bulmadık uzun vadeli bir ilişki şimdi online oyunlarım ve ben....

• quote:

quote:

quote:

yaş kemale erdi , iş güç var kendi kendine çalışıp ailenle yemeye başladıktan sonra hani benim eş adayım modlarına girmeye az kalınca insan böyle diyor yavaştan,
    lisede bulmadık , üniversitede bulmadık , sonrasındaki birkaç yılda bulmadık uzun vadeli bir ilişki şimdi online oyunlarım ve ben....

üniversite bulumadıysan sıkıntı etme diyecektim üniversitede ciddi bir ilişki olma olasılığı nerden bakarsan %3.4 ama sen bitirmişsin ve 1-2 yıl geçmiş işte o biraz sıkıntı peki hiç arkadaş çevren ya da ailen sana uygun birilerini bulmadı mı ya da bi tanışsan iyi olur dedikleri biri

• quote:

quote:

quote:

quote:

üniversite bulumadıysan sıkıntı etme diyecektim üniversitede ciddi bir ilişki olma olasılığı nerden bakarsan %3.4 ama sen bitirmişsin ve 1-2 yıl geçmiş işte o biraz sıkıntı peki hiç arkadaş çevren ya da ailen sana uygun birilerini bulmadı mı ya da bi tanışsan iyi olur dedikleri biri

Ailemden istemedim , söyleyememde zor yani , kendimi yetersiz hissederim onlara karşı. Arkadaşlar arasındada açıkçası ilişkiye girmeye uygun biri olduğunu düşünmedim daha önce , kısa vadeli birşeyler dışında ilerisi olmadı. 1-2 yılda olmaz gibi iş dolayısıyla il değiştirdim haftasonları geliyorum ailemin/arkadaşlarımın yanına gündüz iş gece eve gelip yatıyorum. Biraz kendi hayatımdan dert yanmış gibi oldu bu konuda :) Hayatım ölü , açıkçası bu saatten sonrada hayatımın aşkını bulacağımı düşünmüyorum. İnsan yalnızlığıa alışıyor , o kadar gömüldümkü işe ve online oyunlara biri ile beraber olsam ya üretim hattından yada bu ay oyuna bu kadar harcadım muhabbetinden ileri gitmez heralde.
    Konu dışı burası geyik yaparım diye girdim uzattım bu konuyu :) iyi geceler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ailemden istemedim , söyleyememde zor yani , kendimi yetersiz hissederim onlara karşı. Arkadaşlar arasındada açıkçası ilişkiye girmeye uygun biri olduğunu düşünmedim daha önce , kısa vadeli birşeyler dışında ilerisi olmadı. 1-2 yılda olmaz gibi iş dolayısıyla il değiştirdim haftasonları geliyorum ailemin/arkadaşlarımın yanına gündüz iş gece eve gelip yatıyorum. Biraz kendi hayatımdan dert yanmış gibi oldu bu konuda :) Hayatım ölü , açıkçası bu saatten sonrada hayatımın aşkını bulacağımı düşünmüyorum. İnsan yalnızlığıa alışıyor , o kadar gömüldümkü işe ve online oyunlara biri ile beraber olsam ya üretim hattından yada bu ay oyuna bu kadar harcadım muhabbetinden ileri gitmez heralde.
    Konu dışı burası geyik yaparım diye girdim uzattım bu konuyu :) iyi geceler

sen de kendimi gördüm nedense neyse iyi geceler

• 4 kız var benim bildiğim Sallamıyorum buluşup iş görüp sonrada tekmeliyorum en iyisi...
  • Karşılıklı bir aşkı yaşadım bende. 2,5-3 sene çıktık. Sonra tökezlemeye başladı ilişki. Bitirdim. Halen arada konuşuyorum ama tekrar olmayacak. Bitti.
  • 2330 ampee bataryası var telefonunum, karı kız trafiğinden 2 saat içinde tükeniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    3200mah ıle zebaha kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mlarr

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Hepsi tipsizdi bakanlar kesen güzel kızlar da oluyor ama emin olmadığım için onları saymıyorum

Öyledir tabi tabi

Edit:konuya cevabım hiç olmadı

He la he seni de biliyoruz

• Bir sürü aradan 3-4 yıl geçtikten sonra onları görüyorsun hani taş gibi oluyorlar ya koyuyor be abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

konuya bak konuya, hepsinin peşinde kızlar koşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopy GC

Hala var ulan burak mıyolar peşimi

Hocam müzik dinliyordum. Dinlediğim müziğin ritmeyle avatarındaki kedinin ritmi aynı gidiyordu krize girdim.

• Çok oldu abartısız söylüyorum . Yüzüme karşı söyleyende oldu sadece hal ve hareketleri ile belli edende hatta kendimden 3 yaş büyük bir kızda aşık oldu ara bulucu tarafından söylenmişti . Toplamda en az 10 kız aşık olmuştur bunlar benim bildiklerim ve hissetiklerim aralarından 2 tanesi ile ciddi ilişki yaşadım geri kalanı benim tarzım değildi . Lise 1 'de bir kız beni beğenmiş yanında renkli gözlü bir kız ile sırama gelmişti . Biz yan sınıftayız seninle arkadaş olabilirmiyiz demişti 3-4 gün takıldım bunlarla birbirmizi yakından tanıdık bana aşık olan değilde yanındaki kıza ilgi duymuştum , 1 Ay sonra açıldım oda kankasına ihanet etmedi bir daha sevdim ne günlerdi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Heisenberg_ -- 17 Aralık 2013; 8:31:30 >
  • Olmadıki anca ilkokuldadır.

• Eve gecince editlerim ama simdi sayinca bayagi olmus yahu onu anladim. Ozellikle bu yil teklif olmasada deli gibi kesistigim kizlar oldu. Hacettepeye gittigimde bir salaklik yaptim ki sormayin . Unide rahat bi yere geceyim yazarim

Edit:Bugun kizlardan birisi terasa gel oturalim bossan dedi bende bakariz ugrarim belki bi ara diyerek ektim hatta kendisi bile ekilsigini soyledi boyle yapmak lazim arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 17 Aralık 2013; 11:53:38 >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    16

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.